Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kicoo19
#5673 20,5 - Aldridge L. (Por) 1,85
17,5 - Lee D. (Gsw) VIŠE 1,85
Golden State - Toronto 1 1,35
Milwaukee - Utah 1 1,50

Aldridge-njega nema ko čuvati u obrani charlote.Glavni igrač portlanda.. igraju na domačem parketu očekujem da če zabit do 110 koševa jednoj od najlošijom momčadi nba tak da i njega vidim u overu

Lee-igraju kuči protiv toronta koji prima dosta koševa..od dolaska rudy.a dosta se uzdigli u formi al danas njega nema... i očekujem da on malo više šuteva uzme jer zadnji par tekmi nije bilo na svojoj razini.
uz to toronto je dosta loš pod košem

SGW- več sam gore napiso skoro sve... nema geya njima najboljeg pojedinca uz derozana. i mislim da moraju doma tu tekmu dobit jer jako im visi playoff jučer nakon pobjede lekersa sve više i više se zahuktava za pozicija broj 8 koja vodi u daljnje natjecanje.

Milwaukee-oni su pali na 8 poziciju al realno nema im ko zaprijetit.. phila i toronto su malo rpedaleko al da bi osigurali tu 8 poziciju mislim da če danas bez večih problema dobit utah koja je domačinska ekipa i koja ima u zadnjih 10 susreta 5-5 ... uz to ne igraju njima dva njbolja pojedinca...big al i milsap.
dosta če bit ranjimi pod košem.. i očekujem da to domačini iskoriste
By Marko_OKC
st sonic said

Denver danas nakon 2 dana odmora igra doma kontra Atlante. vuče me Lawson over 18,5 (u nekim kladarama je 19,5) pa bi iskoristia nižu granicu u lutrije, unatoč smanjenoj kvoti na 1,70... Atlanta na njegovoj poziciji prima oko 21 koš, a prošli put im je ubacia 32 uz 75% šuta. Osim toga u zadnjih nekoliko međusobnih susreta su bili raspucani i denver je redovito ubaciva preko 100 koševa, pa mislin da bi lawson triba uzet dobar broj šuteva i s obzirom da ne čuvaju nešto posebno dobro njegovu poziciju, doć do bar nekih 20-ak poena, dovoljno za prolaz Smile Tražim još 1 par kojeg bi veza s njim pa ako ima kakvih prijedloga, slušam... isto tako ako neko ima šta dodat za lawsona Wink

Jedino ak ti se da cekati status Gaya ak on ne igra onda De Rozzana over 18,5 ionak ce biti puno poena na tom susretu
By stipa4444
#5675 Jennings B.(-17,5+)-Mil-Ut1,85manje

Stvar je jasna, dolaskom j.j reddicka mu je smanjena minutaža i izgubio je dosta šuteva, više asistira zadnju protiv toronta je imao 19 asistencija uz šut 3-12 a prije toga je imao 3-8 protiv houstona i 3-11 protiv dallasa iz čega vidimo da je u nikakvoj šuterskoj formi a to pokazuje i prosjek od 9,5 ppg u zadnje 4 utakmice. prvo rješenje u napadu je svakako monta ellis a poslje njega reddick pa i ilyasova. mislim da će jennings uzeti svojih desetak šuteva ako ne i manje uz 2-3 slobodna bacanja što mu u ovakvoj šuterskoj formi sigurno nije dosta da pređe ovu granicu koja mislim da će za par utakmica pasti na nekih 13,5 i zato to treba iskoristit.
Ko prati sretno,pozdrav!
By slaven96
iggidala said

Danas dvije utakmice sa kosevima.. Po meni dosta otvorena kosarka na obje tekme, te sam se zato i odlucio na ukupni zbroj koseva VIŠE. GSW kuci dosta igraju otvoreno, a dosta i primaju, uz to i kad im u goste dolazi jos jedan Toronto.. Ekipa koja se brzo rjesava lopte, sa puno suteva sa vanjske linije. Mislim kako bi ovo trebalo doci lako . A na drugoj tekmi , Portland kuci daje dosta kos. u prosjeku se tu krecu oko 102 ppg. danas nesto veca margina samo zato sto im u goste dolazi jedna od najgorih ekipa. Bas zato samo i ovo uzeo. Ocekujem neko napucavanja Portlanda Bobcatsa.
Sretno!!

GolState(205,5)-Toronto VIŠE 1,85
Port/Char(104,5)-Portland VIŠE 1,85

Uz ovo DeRozana bi se moglo igrati na više ;)
By slaven96
kicoo19 said

20,5 - Aldridge L. (Por) 1,85
17,5 - Lee D. (Gsw) VIŠE 1,85
Golden State - Toronto 1 1,35
Milwaukee - Utah 1 1,50

Aldridge-njega nema ko čuvati u obrani charlote.Glavni igrač portlanda.. igraju na domačem parketu očekujem da če zabit do 110 koševa jednoj od najlošijom momčadi nba tak da i njega vidim u overu

Lee-igraju kuči protiv toronta koji prima dosta koševa..od dolaska rudy.a dosta se uzdigli u formi al danas njega nema... i očekujem da on malo više šuteva uzme jer zadnji par tekmi nije bilo na svojoj razini.
uz to toronto je dosta loš pod košem

SGW- več sam gore napiso skoro sve... nema geya njima najboljeg pojedinca uz derozana. i mislim da moraju doma tu tekmu dobit jer jako im visi playoff jučer nakon pobjede lekersa sve više i više se zahuktava za pozicija broj 8 koja vodi u daljnje natjecanje.

Milwaukee-oni su pali na 8 poziciju al realno nema im ko zaprijetit.. phila i toronto su malo rpedaleko al da bi osigurali tu 8 poziciju mislim da če danas bez večih problema dobit utah koja je domačinska ekipa i koja ima u zadnjih 10 susreta 5-5 ... uz to ne igraju njima dva njbolja pojedinca...big al i milsap.
dosta če bit ranjimi pod košem.. i očekujem da to domačini iskoriste

Pazi se blowouta kod Aldridgea. I kakve veze imaju Rudy (ako misliš na Gaya?) i Lee?
By Pana
#5680 Dakle, danas bi najsigurniji par trebao da bude DeRozan 18,5 vise, ako uzmemo u obzir da je Gay povredjen i nece igrati. Ja cu sigurno preskociti ovaj par i probati sa Lowry 10,5 vise. Setite se kako je isti taj DeRozan igrao kada bukvalno cele prve postave Toronta nije bilo. Uzimao po 5 suteva i dolazio debelo u under iako su svi mislili da je najrealniji over njega. Ima veceras najpovoljniji match up sa ocajnim defenderom, ali ja ga preskacem danas. Igra dobro od kako je Gay u ekipi, odgovara mu brza igra, sto su dobili dolaskom Gay-a, ali njega sada nema da sa njim jurca u kontre i brze realizacije napada. Ni Lowry nema bas dobrog odbrambenog, Curry ni ne igra odbranu, pa mi je on logicniji izbor.
By euskal
#5681 za danas cu uzet

DeRozan over 17,5
-kako je vec neko objasnio Gay je upitan zbog problema s ledjima,a DeRozan je u dobroj pucackoj formi u zadnje vrijeme(u zadnjih 7 gostovanja je prelazio ovu granicu-22.23,22,20,24,34,18)
James under 28,5
-mislim da nece biti potrebe da forsira kao jucer i vjerujem da nece uzet vise od 15 ak suteva,a samim time tesko moze preko osim ako ne bude imao 70% uspjesnosti.
By nogometas1992
#5682 sta mislite na milwauke manje od 103,5 u zadnjih 5 susreta im nisu tolko zabili uvijek je bilo under ?
miami hen 13,5 vise sa obzirom da nema ni pekovica,kiriljenka,budingera a svi smo vec navikli da nema ni kevina lovea pa tako mislim da bi ih miami mogo lagano raspucat ?
james manje- jucer su imali utakmicu a danas ocekujem blowout
bosh vise- 14,5 je premala granica danas za njega jer ga nema ko cuvat a i ocekujem malu minutazu wade i jamesa
batum vise - 13,5 je po meni za njega mala granica za to mu treba 3 trice , dva slobodna i jedan poen za dva mislim da on to moze zabit bilo kada a posto se ocekuje puno koseva mislim da bi danas trebo prijec ovu granicu ?
lee vise- nema ga tko cuvat i trebo bi zabit 18 koseva jer bi trebalo bit puno koseva
derozan vise- ako nema gayaon je prva violina a i u dobroj je formi u zadnje vrijeme
molim komentare hvala