Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rondo
#5705 evo jedna mala pomoc u vezi kladjenja na nba igrace. primijetio sam da dosta vas prati stranicu vezanu za povrede igraca DON BEST ali po meni je dosta bolja USA TODAY. DON BEST stavlja na listu povrijedjenih igrace koji se bukvalno samo malo nakaslju i onda moze to da vas zavara. LEBRON JAMES je npr stavljen na listu iako je sinoc zadobio udarac a nastavio da igra, kod USA TODAY imate lijepo napisano sve i sa velikom sigurnoscu je postavljeno dali ce nastupiti ili ne. eto ako ce nekom pomoci bice mi drago
By MvP39
rondo said

evo jedna mala pomoc u vezi kladjenja na nba igrace. primijetio sam da dosta vas prati stranicu vezanu za povrede igraca DON BEST ali po meni je dosta bolja USA TODAY. DON BEST stavlja na listu povrijedjenih igrace koji se bukvalno samo malo nakaslju i onda moze to da vas zavara. LEBRON JAMES je npr stavljen na listu iako je sinoc zadobio udarac a nastavio da igra, kod USA TODAY imate lijepo napisano sve i sa velikom sigurnoscu je postavljeno dali ce nastupiti ili ne. eto ako ce nekom pomoci bice mi drago

Nisam otvorio taj tvoj USA Today, a vec pretpostavljam da nije bolji od http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news/?rw=1. Ovdje imas izjave igraca kako se osjecaju nakon ozljede, izjave trenera tko ce igrati prvi sastav ako je doslo do promjene itd. A da LeBronu nije nista bilo nakon ozljede nemozes rec jer je doskocio jako lose i drzao se za koljeno skoro cijelu tekmu. Ali ako zelis da tvoja ekipa pobjedi igras i sa boli kolka god ona bila.
By Master Yoda
#5707 šta se tiče informacija o ozljedama meni je isto najbolja USA today, rotoworld je prespor sa informacijama i uvijek stavljaju kasno navečer za igrače hoće li igrat ili ne a USA today nekoliko sati ranije ima iste informacije
By rondo
MvP39 said

rondo said

evo jedna mala pomoc u vezi kladjenja na nba igrace. primijetio sam da dosta vas prati stranicu vezanu za povrede igraca DON BEST ali po meni je dosta bolja USA TODAY. DON BEST stavlja na listu povrijedjenih igrace koji se bukvalno samo malo nakaslju i onda moze to da vas zavara. LEBRON JAMES je npr stavljen na listu iako je sinoc zadobio udarac a nastavio da igra, kod USA TODAY imate lijepo napisano sve i sa velikom sigurnoscu je postavljeno dali ce nastupiti ili ne. eto ako ce nekom pomoci bice mi drago

Nisam otvorio taj tvoj USA Today, a vec pretpostavljam da nije bolji od http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news/?rw=1. Ovdje imas izjave igraca kako se osjecaju nakon ozljede, izjave trenera tko ce igrati prvi sastav ako je doslo do promjene itd. A da LeBronu nije nista bilo nakon ozljede nemozes rec jer je doskocio jako lose i drzao se za koljeno skoro cijelu tekmu. Ali ako zelis da tvoja ekipa pobjedi igras i sa boli kolka god ona bila.

prvo probaj da vidis pa onda pisi. slazem se da je rotoworld izuzetno dobar ali dosta njih koristi DON BEST na kone pise da je LEBRON JAMES probable status i sigurno takav post moze da nekog okrene u pogresnom smjeru za kladjenje.
By MvP39
#5710 http://sportsdirect.usatoday.com/basketball/nba-injuries.aspx?page=/data/nba/injury/injuries.html jel to ova stranica ?
By MvP39
tony_kukoc said

jel igra irving večeras?

igra...spremi si stranice o kojima sada pricamo...
By rondo
MvP39 said

http://sportsdirect.usatoday.com/basketball/nba-injuries.aspx?page=/data/nba/injury/injuries.html jel to ova stranica ?

da
By rondo
#5713 evo jos jedan zanimljiv podatak-ako miami veceras dodje do pobjede bice im to 15-ta pobjeda u nizu o ujedno obaraju klupski rekord u broju pobjeda zaredom. mislim na ovakvu minesotu i zahuktalog miamia dvojka se sama namece
By derrick_rose
#5714 pozdrav gospodo(ako ima slucajno i gospoda onda i njima)... cini mi se da mi se svidio vas forum pa san odlucio malo navratit i prijavit se,dosta dobrih poznavatelja ima vidin a i ja pratin ovaj nba duuugo godina pa se moremo potpomoc s parovima... danas ste vi to sve skoro analizirali kako triba,samo pazite s time oce li nastupit gay,millsap,jefferson,irving,pekovic i kirilenko...to se nece znat do"ten before tip"a o tome uvelike ovise ucinci svih tih navedenih igraca..Wink