NYK said
Lee i Derozan moji glavni izbori za večeras,nešto kasnije analiza,ali mislim da je ovo velika prilika da se lee vrati u formu protiv toronta koji ne brani dobro tu poziciju.A derozan konstantno šutira dovoljno,treba samo malo sreće i preći će,thompson ga ne moze zaustavit.
lee je zadnju utakmicu odigrao sasvim korektno imao je 16 skokova i 7 asista ,asisti su bili bas pravi igracu pod košem u pravo vrijeme u momentu kad je nemoguće promašit, te je t.young bio dosta agresivan prema njemu pa je to bio glavni razlog asistencija,naravno za klađenje nas ne interesira njegov doprinos ekipi
po meni je lee dvije utakmice prije odigrao lošije mada je i to uvjetno ,jer je thompson odigrao odlično,isto kao i curry koji je zadnje 4 utakmice na 35 ppg,pa je manje lopti ostalo njemu jer je i jack mislio da ce ga dovijeka ici šut
bogut bi mogao veceras igrati,na zadnjoj utakmici toronto-gsw bogut je upisao prve minute ove sezone i kombinacija bogut -lee je odlično funkcionirala u napadu,u obrani baš i ne aron gray je ubacio 22 poena vecinu u prvom poluvremenu,to je mopžda bila i taktička odluka da se graya više pušta s obzirom da se na prste jedne ruke mogu nabrojat utakmice u kojima je zabio 10+poena
1. ukoliko bogut nastupi to ne šteti overu leea,bogut u spomenutoj utakmici imao 12 poena za 25 min,danas sigurno nece igrati više od 25 min
2.jack je pao u formi,tj. postotak šuta mu se opasno srozao 12-47 šut 25%,prije toga 6 zaredom 20+,realno je očekivati da uzme 10-ak šuteva
3. curry ciji prosjek u zadnje 4 utakmice je zastrašujući ne troši toliko lopti koliko bi se ocekivalo za prosjek od 35ppg, naime za tricu u te 4 utakmice ima 24-43
4. toronto i g.state su ekipe s najviše počinjenih prekršaja a lee je solidan izvođač slobodnih bacanja 80%
teško da će biti blowout,jer g.state teško nekog razbija a toronto u zadnjih 10-ak poraza malo koji preko 10 poena,
i najvaznije kao što se je izvalcio van protiv phile doduse obrambeni igrac je bio dosta agesivan,tako se je bogut izvlacio u prvoj protiv toronta i podvaljivo lopte lee-u koje je ovaj lagano polagao,
u meduvremenu je ekipa toronta dozivjela odredene promjene tj. razmjena,tako da ovo treba uzeti s malom rezervom
uglavnom lee over jači ulog