Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Quincy
#57836 Zielona Gora - Aek Athens 2 1.65
Partizan - Sassari -5.5 H2 1.7

Kvota: 2.80

Nemam vremena za neku preteranu analizu. Za danas sam odigrao ovaj dubl, Aek je kvalitetnija ekipa i trebalo bi da lagano dobiju ovaj mec, a tako isto mislim i da je Sassari na Odomom, Savanovicem i ostalima kvalitetnija ekipa od Partizana i za mene bi zaista pobeda Partizana preko ovog hendikepa predstavljala veliko iznenadjenje
By Hubner
#57847 MIHAJLO ANDRIC - 4,5 + (1,85) @PinnBeT

Vidim fin value u ovom tipu.
U usponu forme je Andric. Zadnja 3 meca u ABA ligi je postizao 11,8, 8 poena uz prosecno provedenih skoro 25 minuta na parketu.
U LS igra zadnja 3 meca manje nego u ABA ligi , 18, 18 i 14 minuta i samo je proslu utakmicu protiv AEK-a prebacio ovu granicu, postigavsi mrsavih 5 poena, ali samo su dve utakmice igrane u LS od kad je da kazemo uhvatio formu.

Andric je igrac koji mnogo vise suteva za 3 uzima na domacem terenu nego na strani (uzecemo sut za 3 kao reper jer dvojke gotovo da ni ne uzima tek jednu prosecno, uz 90 posto realizciju, i 0,2 penala).
U Pioniru uzima 3,83 trojke po mecu, dok na strani uzima tek 1,5.

Prosli mec protiv Mege je na parketu proveo 27 minuta i sutirao trojke 2/6 i standardnih 1/1 za 2, mec pre toga 3/7 protiv Cedevite, uz standardnih 1/1 za 2 (pricamo o domacim utakmica), izmedju toga protiv Sarloe 0/3, uz naravno standardnih 1/1 za 2 :lol:

Uglavnom, minutaza mu je rapidno povecana, ocekujem ga na oko 20 minuta igra na domacem parketu, na kosevima koje poznaju u dusu, u finoj je formi za svoje standarde i iako je igranje na takve igrace uvek rizik, pogotovo u evropskoj kosarci gde trener moze totalno da ga zapostavi, mislim da bi trebao da postigne minimum jednu trojki i jednu dvojku i da postigne 5 + poena.
By sojic
zlatkott wrote:Europa liga takmičenje za izbjeći al, da bar ne propadne dan....

Juventus - Avelino gost +79,5
Stelment - Aek Gost + 74,5
Ludwigsburg - Bešiktaš 78,5+
Nymburk - Helios gost - 64,5
Aris - Monako Gost -71,5

Granice su u Mozzartu najbolje Probati 1/10 sretno...

Svaka cast care, popratia sam te. Ako bude sta za danas posalji! Pozz
By zlatkott
#57957 Čeka se euroliga al, opet da nebude šupljikana dan pošto euro cup nepodnosim idem opet probati:
Rosa Radom -65
Oldenburg +75
Venecija +75
Makabi +78
Kataja + 70
Odigrano u mozzartu
Mozda bolje u willijamsu važe produžetci al, je radom 64 zato sam se odlučio za mozzz.
Sretno!
By kokodril
#57959 FOGG 14,5 + vrhunska forma zadnjih tjedana prvenstvo 19,13,17,19 europa 31,18,26
MORGAN 13,5+ Morgan doma puno bolji nego u gostima ,prva ili druga opcija u napadu. U zadnjih 7,8 utakmica doma ima samo jednom ispod 15 poena.
čisto da se isprati
By Nasir Jones
kokodril wrote:FOGG 14,5 + vrhunska forma zadnjih tjedana prvenstvo 19,13,17,19 europa 31,18,26
MORGAN 13,5+ Morgan doma puno bolji nego u gostima ,prva ili druga opcija u napadu. U zadnjih 7,8 utakmica doma ima samo jednom ispod 15 poena.
čisto da se isprati

Pratim. Napravio sam double...

Odigrao sam još 2 doubla.
Khimki Moscow/A.Shved (18.5) over
Bilbao Basket/I.Buva (10.5) over

Ucam Murcia/F.Campazzo (14.5) over
MZT Skopje/S.Sinovec (11.5) over