mhkladionicar said
opet treba oprezan biti sa irvingom tek se vratio ne znamo koliko je spreman :/
jel ima cj miles u ponudi ?
mhkladionicar said
Mavericks said
mhkladionicar said
Baja said
Mavericks said
mhkladionicar said
imas ga kod betcitya 10,5
kokodril said
NYK said
Lee i Derozan moji glavni izbori za večeras,nešto kasnije analiza,ali mislim da je ovo velika prilika da se lee vrati u formu protiv toronta koji ne brani dobro tu poziciju.A derozan konstantno šutira dovoljno,treba samo malo sreće i preći će,thompson ga ne moze zaustavit.
lee je zadnju utakmicu odigrao sasvim korektno imao je 16 skokova i 7 asista ,asisti su bili bas pravi igracu pod košem u pravo vrijeme u momentu kad je nemoguće promašit, te je t.young bio dosta agresivan prema njemu pa je to bio glavni razlog asistencija,naravno za klađenje nas ne interesira njegov doprinos ekipiveć našem džepu
![]()
po meni je lee dvije utakmice prije odigrao lošije mada je i to uvjetno ,jer je thompson odigrao odlično,isto kao i curry koji je zadnje 4 utakmice na 35 ppg,pa je manje lopti ostalo njemu jer je i jack mislio da ce ga dovijeka ici šut
bogut bi mogao veceras igrati,na zadnjoj utakmici toronto-gsw bogut je upisao prve minute ove sezone i kombinacija bogut -lee je odlično funkcionirala u napadu,u obrani baš i ne aron gray je ubacio 22 poena vecinu u prvom poluvremenu,to je mopžda bila i taktička odluka da se graya više pušta s obzirom da se na prste jedne ruke mogu nabrojat utakmice u kojima je zabio 10+poena
1. ukoliko bogut nastupi to ne šteti overu leea,bogut u spomenutoj utakmici imao 12 poena za 25 min,danas sigurno nece igrati više od 25 min
2.jack je pao u formi,tj. postotak šuta mu se opasno srozao 12-47 šut 25%,prije toga 6 zaredom 20+,realno je očekivati da uzme 10-ak šuteva
3. curry ciji prosjek u zadnje 4 utakmice je zastrašujući ne troši toliko lopti koliko bi se ocekivalo za prosjek od 35ppg, naime za tricu u te 4 utakmice ima 24-43
4. toronto i g.state su ekipe s najviše počinjenih prekršaja a lee je solidan izvođač slobodnih bacanja 80%
teško da će biti blowout,jer g.state teško nekog razbija a toronto u zadnjih 10-ak poraza malo koji preko 10 poena,
i najvaznije kao što se je izvalcio van protiv phile doduse obrambeni igrac je bio dosta agesivan,tako se je bogut izvlacio u prvoj protiv toronta i podvaljivo lopte lee-u koje je ovaj lagano polagao,
u meduvremenu je ekipa toronta dozivjela odredene promjene tj. razmjena,tako da ovo treba uzeti s malom rezervom
uglavnom lee over jači ulog
dubet said
Probat ću sa duelom Jennings B.(dk)-Lee D. na Lee-ja po 1,85.
Neću objašnjavat zašto jer je sve rečeno ranije.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]