Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
#5809 pogodjeno Lee,James,Melo,Afflalo i nazalost DeGrozan zeznuo za dobitak drugi dan za redomFrown,ali ipak lijepo je skinut 8od9 parovaWink,idemo danas u nove radne pobjede.
By mhkladionicar
mhkladionicar said

(18.5)ATL - Horford A. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)DEN - Lawson T. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)POR - Lillard D. 05.03.2013 04:00 VIŠE 1.85

ovo mi je na prvi pogled dosta izgledno kasnije mozda dodam koju analizu uz ove parove

steta horford i lawson ostali na granicama horforda 0/2 slobodna igrao samo 33min a lawson 32min nisam ocekivao da ce denver uzeti bas sa tolikom razlikom
By Pana
Pana said

Dakle, danas bi najsigurniji par trebao da bude DeRozan 18,5 vise, ako uzmemo u obzir da je Gay povredjen i nece igrati. Ja cu sigurno preskociti ovaj par i probati sa Lowry 10,5 vise. Setite se kako je isti taj DeRozan igrao kada bukvalno cele prve postave Toronta nije bilo. Uzimao po 5 suteva i dolazio debelo u under iako su svi mislili da je najrealniji over njega. Ima veceras najpovoljniji match up sa ocajnim defenderom, ali ja ga preskacem danas. Igra dobro od kako je Gay u ekipi, odgovara mu brza igra, sto su dobili dolaskom Gay-a, ali njega sada nema da sa njim jurca u kontre i brze realizacije napada. Ni Lowry nema bas dobrog odbrambenog, Curry ni ne igra odbranu, pa mi je on logicniji izbor.

Nadam se da je neko poslusao. Igrao je Gay, ali opet silni DeRozen nije dosao, dok Lowry jeste, jedva. Smile
By kicoo19
kicoo19 said

20,5 - Aldridge L. (Por) 1,85
17,5 - Lee D. (Gsw) VIŠE 1,85
Golden State - Toronto 1 1,35
Milwaukee - Utah 1 1,50

Aldridge-njega nema ko čuvati u obrani charlote.Glavni igrač portlanda.. igraju na domačem parketu očekujem da če zabit do 110 koševa jednoj od najlošijom momčadi nba tak da i njega vidim u overu

Lee-igraju kuči protiv toronta koji prima dosta koševa..od dolaska rudy.a dosta se uzdigli u formi al danas njega nema... i očekujem da on malo više šuteva uzme jer zadnji par tekmi nije bilo na svojoj razini.
uz to toronto je dosta loš pod košem

SGW- več sam gore napiso skoro sve... nema geya njima najboljeg pojedinca uz derozana. i mislim da moraju doma tu tekmu dobit jer jako im visi playoff jučer nakon pobjede lekersa sve više i više se zahuktava za pozicija broj 8 koja vodi u daljnje natjecanje.

Milwaukee-oni su pali na 8 poziciju al realno nema im ko zaprijetit.. phila i toronto su malo rpedaleko al da bi osigurali tu 8 poziciju mislim da če danas bez večih problema dobit utah koja je domačinska ekipa i koja ima u zadnjih 10 susreta 5-5 ... uz to ne igraju njima dva njbolja pojedinca...big al i milsap.
dosta če bit ranjimi pod košem.. i očekujem da to domačini iskoriste

sve došlo !!! odlična noč !
naravno u nba igram uvijek konačan pobjednik
By st sonic
mhkladionicar said

mhkladionicar said

(18.5)ATL - Horford A. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)DEN - Lawson T. 05.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(18.5)POR - Lillard D. 05.03.2013 04:00 VIŠE 1.85

ovo mi je na prvi pogled dosta izgledno kasnije mozda dodam koju analizu uz ove parove

steta horford i lawson ostali na granicama horforda 0/2 slobodna igrao samo 33min a lawson 32min nisam ocekivao da ce denver uzeti bas sa tolikom razlikom

isto horford i lawson. njih 2 na tiketu sa onako srednjim ulogom (kako kome, za mene je viši srednji Laugh ), i oba ostanu na 18 haha... nije smišno al eto smijen se od muke... http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-surprised.gif
By faax25
faax25 said

14,5/A.Stoudemire (Cleve-NY Kn) 05.03.2013. u 01:00
BROJ KOŠEVA IGRAČA - više 2 1,85
16,5/Afflalo A. (N.Orl-Orlan) 05.03.2013. u 02:00
15,5/J.R.Smith (Cleve-NY Kn) 05.03.2013. u 01:00
18,5/Ellis M. (Milwa-Utah) 05.03.2013. u 02:00

moj listic za veceras, mozda kome pomogne http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

winnn :)
By FamilyGuy
FamilyGuy said

Danas nisam nešto prezadovoljan ponudom, eto moja dva para:

+10,5/Minnesota-Miam 2 1,85i

Miami igra u izvrsnoj formi imaju 14 pobjeda zaredom i gostuju kod Wolvesa koji se cijele sezone muče sa ozljedama. Večeras ponovno nema ponajboljih igrača u domaćoj momčadi i iako je Heat jučer igrao utakmicu mislim da bi aktualni prvaci trebali svladati Minnesotu sa najmanje 11 koševa razlike.

Lee 17,5, više 1,70

Warriorsi imaju 4 poraza zaredom unatoč briljatnim partijama Currya u posljednje vrijeme. Večerašnji protivnici Toronto Raptorsi trebali bi odgovarati i Davidu Leeu krilnom centru Wariorsa koji je u prvom susretu ovih dviju momčadi ove sezone u Kanadi postigao 21 poen. Večeras izostanak Boguta ide u prilog ovome paru. Toronto nije momčad koja je dobra pod košem i očekujem da Lee što bolje iskoristi odsutnost Boguta i postigne najmanje 18 poena večeras te se iskupi za lošije partije u posljednje tri gostujuće utakmice.

Kladionica: Hrvatska Lutrija

Sretno tko prati..http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

U moru dobitnih parova koji su se mogli pronaći jučer na forumu , evo i moja dva :D .
By iggidala
iggidala said

Danas dvije utakmice sa kosevima.. Po meni dosta otvorena kosarka na obje tekme, te sam se zato i odlucio na ukupni zbroj koseva VIŠE. GSW kuci dosta igraju otvoreno, a dosta i primaju, uz to i kad im u goste dolazi jos jedan Toronto.. Ekipa koja se brzo rjesava lopte, sa puno suteva sa vanjske linije. Mislim kako bi ovo trebalo doci lako . A na drugoj tekmi , Portland kuci daje dosta kos. u prosjeku se tu krecu oko 102 ppg. danas nesto veca margina samo zato sto im u goste dolazi jedna od najgorih ekipa. Bas zato samo i ovo uzeo. Ocekujem neko napucavanja Portlanda Bobcatsa.
Sretno!!

GolState(205,5)-Toronto VIŠE 1,85
Port/Char(104,5)-Portland VIŠE 1,85

Lagani prolazi :) nadam se da je netko poslusao.. Uz to Lee jos ujutro odigrao OVER i James UNDER. Sve u svemu dobar dan ! Idemo tako i danas.
By Mavericks
Mavericks said

Prvi post listica nadam se i prolazni:)
1) Orlando-Hornets(+194 koseva)
Orlando je juce bio unisten na utakmici protiv memfisa rez 108-82, sada igraju btb utakmicu... Orlando ne igra nikakvu odbranu ove sezone i njegovi protivnici daju preko 100 poena po utakmici ove sezone, a isto tako je orlando dao vise od 100 poena na poslednjih 9 od 11 utakmica http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Dok su hornetsi poceli jako sa odbranom a posle oslabili, ali daju 102 poena po mecu u poslednjih 7 utakmica... Uglavnom bice tona poena;)
2)Portland-Charlote(+198.5) u ranijem postu je neko vec pisao, mislim da se tu nema sta objasnjavati... ranije ova dva para su igrali 118-112, charlote i dalje igra solidnu ofanzivnu kosarku... da kazemo da ce dati minimum 90 poena dok ce sjajni portland trejl blejzersi:) dati oko 110+koseva http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ))) Sretno vam bilo ljudi !

Proslo :)