Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teletovic33
#577 LeBron 25.5 VIŠE (Iako ove godine ne forsira previše mislim da je ovo PRESMIJEŠNA granica za lebrona koji će imati motiv više protiv OKC-a i Durantule.. Očekujem lagan prolaz :) )

C.Anthony 27.5 VIŠE (Prošlu utakmicu protiv Minesote sam ga gledao i apsolutno ništa ga nije išlo i opet je prebacio ubacivši 33 poena. I večeras ga jednostavno vidim u debelom OVERU) :)

K.Bryant 28.5 VIŠE (Kobe obožava igrati u Madison Square Gardenu gdje je odigrao i jednu od svojih najboljih utakmica u karijeri ubacivši 61 poen (iz igre 19-31 uz perfektna bacanja 20/20) :) :)

Nadam se da ćemo pored uživanja uz ove utakmice večeras nešto i profitirati :D
By banditos
Teletovic33 said

LeBron 25.5 VIŠE (Iako ove godine ne forsira previše mislim da je ovo PRESMIJEŠNA granica za lebrona koji će imati motiv više protiv OKC-a i Durantule.. Očekujem lagan prolaz http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif )

C.Anthony 27.5 VIŠE (Prošlu utakmicu protiv Minesote sam ga gledao i apsolutno ništa ga nije išlo i opet je prebacio ubacivši 33 poena. I večeras ga jednostavno vidim u debelom OVERU) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

K.Bryant 28.5 VIŠE (Kobe obožava igrati u Madison Square Gardenu gdje je odigrao i jednu od svojih najboljih utakmica u karijeri ubacivši 61 poen (iz igre 19-31 uz perfektna bacanja 20/20) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Nadam se da ćemo pored uživanja uz ove utakmice večeras nešto i profitirati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Koji MADISON SQUARE GARDEN?
Lakersi igraju kod kuće!!!!!
By Teletovic33
banditos said

Teletovic33 said

LeBron 25.5 VIŠE (Iako ove godine ne forsira previše mislim da je ovo PRESMIJEŠNA granica za lebrona koji će imati motiv više protiv OKC-a i Durantule.. Očekujem lagan prolaz http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif )

C.Anthony 27.5 VIŠE (Prošlu utakmicu protiv Minesote sam ga gledao i apsolutno ništa ga nije išlo i opet je prebacio ubacivši 33 poena. I večeras ga jednostavno vidim u debelom OVERU) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

K.Bryant 28.5 VIŠE (Kobe obožava igrati u Madison Square Gardenu gdje je odigrao i jednu od svojih najboljih utakmica u karijeri ubacivši 61 poen (iz igre 19-31 uz perfektna bacanja 20/20) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Nadam se da ćemo pored uživanja uz ove utakmice večeras nešto i profitirati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Koji MADISON SQUARE GARDEN?
Lakersi igraju kod kuće!!!!!

Sorry, moja greška.. kako sam vamo gledao NYK AT LAL ... Ali svejedno u ovakvom derbiju Crnu Mambu jednostavno vidim PREKO :D
By SpiGo17
#580 Lakers - New York igram manje od 213,5 koša - mislim da samo ime govori da ce ovdje biti koševa ( kobe, anthony...)

Clippers - Denver više od 201,5 koša ( oba dvije ekipe ruše granicu u prosjeku i mislim da ce uci OVER )
Miami - Oklahoma - vise od 205,5 kosa ( derbi. proslogodisnje finale, oba dvije ekipe efikasne s igracima koji probijaju obranu i ovdje bi sve osim OVERA bilo cudo
Chichago - Houston h-4,5 - 2 ( da Houston nece izgubit vise od 4 koša razlike )
Chichagu nedostaje najbolji igrac Derrick Rose dok je Houston kompletan..vec sam jednom pao na Houston za velike novce jer sam sumnjao u njih danas cu napraviti iznimku i odlucio sam se na ovaj hendikep..

Kvota je 10,76 ( Super Sport )

za manji ulog a i usudim se reci da i veliki dolazi u obzir

Razmisljam jos odigrati na nba broj poena igrača...Kobe, Anthony , LeBron. i neznam koji od ova 3 vrhunska igraca izabrati za OVER...pomoc neka?
By dexter
#581 moj tip dana
james over 25,5
ovo je jedan od rijetkih machupova koji jos lozi lebrona jamesa sudar sa velikim rivalom i velikim prijateljem kevinom durantom koji je fizicki dosta slabiji i nema sanse da parira jamesu u odbrani, potrosit ce vise lopti nego inace jer ipak je bozic vrijeme darivanja zato udaram ovo jako sretno svima
By SpiGo17
#582 nekako mi je puno 31,5 koša za kobe i anthonya a tu moze biti svasta dok je u ponudi le bron 27,5 ... stvarno je tesko za odlucit..
mozda bi bilo najbolje svu trojcu opalit OVER :)
By NBA Majstor
NBA Majstor said

Sretan Božić svim članovima Katoličke vjeroispovijesti.

Evo od mene 2 ANALIZE za večeras http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Naravno ocjenite je da vidim na čemu sam http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

SINGLE+Analiza:
23:30 Miami Heat-Oklahoma City Thunder KP 2 2.40

ANALIZA:
Miami Heat - Oklahoma City Thunder
James vs Durant / Wade vs Westbrook / Bosh vs Ibaka
Repriza proslogodisnjeg finala.Tada je bila bolja ekipa Miamia.
Sa jedne strane imamo Miami koji je usao u formu,u poslednje 4 utakmice ima svih 4 pobeda.
Dobijeni su Utah,Minnesota i Washington na svom terenu,kao i Dallas u gostima.
Sa druge strane pre 4 veceri Oklahoma je izgubila od Minnesote u gostima,ali mora se reci da su
u tom mecu bili dosta oslabljeni neigranjem Kevina Martina,i ujedno to je bio prekid serije od 12
uzastopnih pobeda.Mislim da je taj poraz dobro dosao,jer ce uci motivisaniji u ovaj mec,za velikom
zeljom da dobiju u svom prvom okrsaju ove sezone,svoje duznike iz finala.
Trenutno mi se dosta vise svidja kako igra Oklahoma.

Ujedno mora se reci da da Lebron ima 24 uzastopne utakmice sa minimum 20 poena.Ali sa druge
strane Oklahoma je posle Houstona druga najbolja napadacka ekipa,a i jedna od boljih odbrambenih.

Durant i kompanija po meni imaju vise sansi da dobiju ovaj mec.

Prenos ove utakmice ima na Sport Klubu u 23:30.

Prvi strelac Miamia je James sa 25.4 poena,uz to dodaje i 8.5 skokova,6.8 asistencija i 1.25 ukradene lopte.
Wade daje 19.7 poena,3.9 skokova,4.6 asistencija i 1.29 uikradene lopte.Bosh daje 18 poena i ima 7.9 skokova,kao i
1.35 blokade po mecu.Allen sa klupe daje 11.9 poena.Ostatak ekipe je ujednacen.Predvodi ih Battier sa 7.5 poena i 2.4
skoka.Ostali prosecno daju 3-6 poena.

Trenutno imaju skor 18-6,kod kuce 13-2.Zauzimaju prvo mesto na zapadu,a u i treca su ekipa u celoj ligi.
Postigli su 2484 poena ili 103.5,a primili 2337 ili 97.4.

Veceras su svi spremni.

Najverovatnija pocetna petorka :
Chalmers-Wade-James-Battier-Bosh

Prvi strelac Oklahome je Durant sa 27.9 poena,uz to dodaje i 8.4 skokova,4.2 asistencije,1.54 ukradene lopte i 1.35
blokade po mecu.Westbrook daje 21.4 poena,ima i 8.8 asistencija,4.9 skokova i 2.08 ukradene lopte.Martin sa klupe daje
15.7 poena i ima 1.04 ukradene lopte.Pod kosem dominira Ibaka sa 14.2 poena,8.2 skokova i 3.08 blokade po mecu.
Ostatak ekipe je ujednacen,predvodi ih Sefolosha sa 7.2 poena i 4.4 skokova.Ostali prosecno daju 3-5 poena.

Trenutno imaju skor 21-5,u gostima 7-3.Zauzimaju 1 mesto na zapadu,a ujedno su i najbolja ekipa u celoj ligi.
Postigli su 2732 poena ili 105.1,a primili 2502 ili 96.2.

Veceras su svi spremni.

Westbrook-Sefolosha-Durant-Ibaka-Perkins

SINGLE+Analiza:
04:30 Los Angeles Clippersi-Denver Nuggets KP 1 1.40

ANALIZA:
Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
Definitvno u ovom mecu su favoriti Clippersi koji igraju u fantasticnoj formi.
Iskreno ekipu Denvera simpatisem,jer mi se svidja njihov stil igre,ali ipak mora se priznati i reci da su trenutno
Clippersi uz Oklahomu najbolja ekipa u ligi.Ne bih pisao neku veliku analizu.Kladionice se slazu sa mnom,da je ekipa
iz LA favorit u ovom mecu.Imaju 13 uzastopnih pobeda.Njihov napad je u prvih 10 u ligi,a odbrana je jedna od
najboljih.

Paul,Griffin i kompanija ovo dobijaju.

Prvi strelac Clippersa je Griffin sa 18.3 poena,uz to ima i 8.9 skokova,3.1 asistenciju i 1.56 ukradene lopte.
Crawford sa klupe daje 16.3 poena i ima 1.15 ukradene lopte.Paul daje 16.1 poen,ima i 3.6 skokova,9.6 asistencija i
2.7 ukradene lopte.Barnes daje 10.3 poena i ima 5.1 skokova po mecu.Ostatak ekipe je ujednacen,predvodi ih DeAndre Jordan
sa 9.3 poena i 7 skokova,kao i 1.59 blokadu po mecu.Ostali prosecno daju 3-9 poena.

Trenutno imaju skor 21-6,kod kuce 12-3.Zauzimaju 2 mesto na zapadu,a i druga su ekipa u celoj ligi.
Postigli su 2732 poena ili 101.2,a primili 2473 ili 91.6.

Veceras kao i ranije nece igrati Grant Hill,Trey Thompkins i Chauncey Billups,dok je nastup Lamara Odoma pod znakom pitanja,
ali je velika mogucnost da ce igrati.

Paul-Green-Butler-Griffin-Jordan

Prvi strelac Nuggetsa je Galinari sa 15.6 poena,uz to ima i 5.7 skokova.Lawson daje 13.9 poena ima i 7 asistencija i 1.71
ukradenu loptu.Igoudala daje 13.8 poena,ima i 5.6 skokova,4.3 asistencija i 1.29 ukradene lopte.Pod kosem dominira Faried sa
12.1 poenom i 9.9 skokova.Veliku pomoc ima i u McGee-u koji daje 11 poena,ima i 5 skokova i 2.04 blokade po mecu.Brewer je takodje
dvocifren daje 11.6 poena po mecu.Ostatak ekipe je ujednacen,predvodi ih iskusni Andre Miller sa 8.6 poena i 5.4 asistencija.
Ostali prosecno daju 2-7 poena.

Trenutno imaju skor 15-13,u gostima 7-12.Zauzimaju 7 mesto na zapadu.
Postigli su 2856 poena ili 102,a primili 2809 ili 100.3.

Veceras kao i ranije nece igrati Julyan Stone i Wilson Chandler,dok je Ty Lawson zadobio povredu na proslom mecu,ali
ce igrati veceras.

Lawson-Igoudala-Galinari-Faried-Koufos

EVO NEKI IGRAČI UNDER/OVER OD MENE DA SE PROBAM OKUŠATI I U TOME:
18:00 R.Rondo(-14.5+) Over 1.85 -Mislim da se želi osvetiti Brooklynu i u zadnje vrijeme ga odlično ide
21:00 R.Felton(-15.5+) Over 1.85 -Felton uvjek dominira kad igra protiv nekog pleja koji je dosta slab u obrani
23:30 R.Westbrook(-21.5+) Over 1.85 - Lud igrač napali se kad igra protiv jačih ekipa i ide over večeras po meni sigurniji od duranta
02:00 J.Lin(-12.5+) Over 1.85 - Usao je u dobru seriju , a ocekujem danas da on i Harden vode ekipu do pobjede

ETO GA IDEMO OCJENITE MOJE POKUŠAJE IGRAČA I HVALA SVIMA I ŽELIM JOŠ JEDNOM SRETAN BOŽIĆ UZ ODLIČNU BOŽIĆNU NBA PROGRAMSKU ŠEMU http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif SRETNO

18:00 R.Rondo(-14.5+) Over 1.85 -WINN
By bedblueboys
bedblueboys said

da i ja nesto pomognem ako se moze.

Brooklyn-Boston under 186,5 1,9

Gledao sam Brooklyna protiv Fila,kakva spora igra imaju oni,ma kao usporeni snimak da sam gledao.jedva sutiraju pri kraju napada,odbrana im je odlicna,jeste da su igrali pritiv Fila koja ima cvrstu odbranu,po mene najcvrstiju u ligu,ali i Boston je na toj razini sto se tice odbranu,tesko se moze lako postici kos kad ti brane Celticsi.Bice pravo mucenje i under je po meni zagarantovan.osim toga ja cu da igram i na Celtikse (+3,5).

LA-New York-1 1,65.

Bice ovo prava poslastica.Konacno se Lakersi kompletiraju,i gore od motive .Mislim da dobijaju ovo,pogotovo sto je new york u poslednje utakmice pokazao dosta propusta i nesidurnu igru.

odlicno pocelo boston na oba tiketa dosao i under i 2 i 2(3,5 +)

samo da napomenem nesto.Zamolio bi nik pod imenom NBA Majstor da ne copira i prepisuje moje i postove drugih i da pastira na njegovom FB profilu.Ipak nije fer da se dicis tudjim perama..pozz
By Goodness
#585 Sretan Božić svima :)
danas sam odlucio igrat na svaku utakmicu kako dolazi igrace i jedan listic sve skupa...
Boston - Nets ispod 185,5
Miami kp1
chichago - Houston ispod 196,5
@ 5,24

Kao što vidite prvi par je prošao
Također je prosao jedan listic s igracima s prve utakmice
Rondo više (14,5) - zabio 19
Lopez ispod (16,5) - 15
Terry ispod (11,5) - zabio 11 :D
@ 6,33

sada slijedi lal nyk
Chandler ispod 13,5
Howard ispod 18,5
Lakerski ispod 108,5
@ 5,05

Cujemo se kasnije ;)
By Goodness
bedblueboys said

bedblueboys said

da i ja nesto pomognem ako se moze.

Brooklyn-Boston under 186,5 1,9

Gledao sam Brooklyna protiv Fila,kakva spora igra imaju oni,ma kao usporeni snimak da sam gledao.jedva sutiraju pri kraju napada,odbrana im je odlicna,jeste da su igrali pritiv Fila koja ima cvrstu odbranu,po mene najcvrstiju u ligu,ali i Boston je na toj razini sto se tice odbranu,tesko se moze lako postici kos kad ti brane Celticsi.Bice pravo mucenje i under je po meni zagarantovan.osim toga ja cu da igram i na Celtikse (+3,5).

LA-New York-1 1,65.

Bice ovo prava poslastica.Konacno se Lakersi kompletiraju,i gore od motive .Mislim da dobijaju ovo,pogotovo sto je new york u poslednje utakmice pokazao dosta propusta i nesidurnu igru.

odlicno pocelo boston na oba tiketa dosao i under i 2 i 2(3,5 +)

samo da napomenem nesto.Zamolio bi nik pod imenom NBA Majstor da ne copira i prepisuje moje i postove drugih i da pastira na njegovom FB profilu.Ipak nije fer da se dicis tudjim perama..pozz

Super za prvi par ;) (i kod mene prosao)
nek i drugi prode ali s manjim brojem koseva :D