Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
#5818 idem opet otvorit topic mozda donese srece kao u ned

uspio ulovit sve po normalnim kvotama 1,85 u Favoritu dok nisu korekciju napravili kao ostali

Garnett over 14,5
Nash under 13,5
Bryant over 29,5
Westbrook over 25,5
Durant over 30,5Wink

vecina kladionica ima KD ili na 32,5 kao SS ili po 1,70,a to vrijedi i za Kobea i Westbrooka,pa da iskoristim tu prednost dok ne poveca i Favorit.Sretno svima danasWink.

treba napomenut da Ibaka mozda nece igrati zbog moguce suspenzije zbog udaranja Griffina u medjunozje i samim time KD i modni macak bi trebali uzet 20+ suteva,a moze se pokusat i na Martina over 13,5 jer on je tipicni domacinski igrac,a ako ne bude Ibake morat ce i on uzet pokoji sut vise.
By Master Yoda
#5819 Durant i Bryant u lutriji na 28,5 istina da su koeficijenti manji na više (1,65 i 1,50), ali ako netko traži double za veći ulog ovo mu je poklon dana
By iggidala
#5820 Naravno danas uz trojac Bryant, West, Durant igram i ova 2 para!
Trojac cu na jednom a na drugom tiketu ova dva izbora. Zasto sam izabrao pa evo mislim kako su se Lakersi uozbiljili ,koliko toliko danas ce se potruditi da pomrse racune u gostima Oklahomi, nece se predati. Te mislim kako bi mogli pokriti ovaj hendi.
Drugi par, nemam sta puno reci SAC jedna od kriminalnih ekipa, mislim kako nemogu izdrzati pritisak Denvera i njihovu jako brzu i tečnu igru sa brzim kontrama, Denver je danas veliki favorit to govori i koef. ali moj je izbor hendi.. Ovo Denver mora dobiti jer je ove sezone od boljih momčadi lige!
Sretno!

Oklahoma City - L.A. Lakers 2 Hendikep [-8,5] 1,85
Sacramento - Denver 2 Hendikep [+4,5] 1,85
By Marko_OKC
Master Yoda said

jedno pitanje, je li se možda i ovaj meč danas igra pred nacionalnom televizijom?

Da, to ti uvijek pise ne ESPN na kojem kanalu ti se igra koji susret samo ides na schedule. Danas je prijenos na TNT OKC-Lakersi kao i Boston-Phila
By euskal
Master Yoda said

jedno pitanje, je li se možda i ovaj meč danas igra pred nacionalnom televizijom?

mislim da ne,ja mislim da se samo ned i cet igra pred nacionalnom tv,ali nisam 100% siguran,mozda je neko upuceniji da potvrdi.Evo dobio si odgovor i znaci over se cini kao izgledan,iskreno nisam znao da je TNT drzavna tv mislio sam samo NBC,ABC,CBS,ali dobro je znati za ubuduceWink.
By Marko_OKC
euskal said

Master Yoda said

mislim da ne,ja mislim da se samo ned i cet igra pred nacionalnom tv,ali nisam 100% siguran,mozda je neko upuceniji da potvrdi.Evo dobio si odgovor i znaci over se cini kao izgledan,iskreno nisam znao da je TNT drzavna tv mislio sam samo NBC,ABC,CBS,ali dobro je znati za ubuduceWink.

Ne znam ja se po tome ravnam uvijek a i pise na ESPN gore u kutu nat tv pa valjda je onda
By Master Yoda
Marko_OKC said

euskal said

Master Yoda said

mislim da ne,ja mislim da se samo ned i cet igra pred nacionalnom tv,ali nisam 100% siguran,mozda je neko upuceniji da potvrdi.Evo dobio si odgovor i znaci over se cini kao izgledan,iskreno nisam znao da je TNT drzavna tv mislio sam samo NBC,ABC,CBS,ali dobro je znati za ubuducehttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif.

Ne znam ja se po tome ravnam uvijek a i pise na ESPN gore u kutu nat tv pa valjda je onda

meni nije jasno to kod njih za nacionalne televizije, nikad ne znam koja televizija spada a koja ne, uglavnom hvala na odgovoru
By euskal
drMaTh said

uz ovu trojicu, sta mislite holiday vise i evans manje?

Bos ima dobru obranu i malo ko se naigra pogotovo na njegovoj poziciji,cuva ga Bradley koji je dobar obrambeni igrac,ali sve ovisi kako ce Jure krenut i koliko ce uzet sutevaWink.