FamilyGuy said
kokodril said
mhkladionicar said
FamilyGuy said
Da se priključim žalopojkama koje je jučer spomenuo mhkladioničar i moje analize su kopirane na spomenutu fb stranicu. Žalosno kako se netko voli kiti tuđim perjem, a isto tako je i žalosno što im nitko ne može stati na kraj..evo link "znalaca"
http://www.facebook.com/pages/Nba-Tipovi-Analize-i-Najave/176050192533311?fref=ts
Meni je to super kad netko kopira i kad svi dobijaju ili ne zelite da i drugi koji nemaju pojma o kosarci tj. NBA ligi kao Vi dobijaju
ma zalosno je to i dalje lik kopira
Kopiranje je najmanji problem, ali bilo bi fer da se napiše od koga je preuzeto, a ne takve stvari koristiti kao da su njihove. Da bilo tko tko misli da zna o NBA i ne želi da drugi dobijaju ne bi pisali po forumimima i sličnim stranicama nego bi to svoje "znanje" držali za sebe
nista cudno,moje analize su uzimali i pisali po fb nba majstor i po jos nekim portalima vezanih za NBA,tek nakon sta smo ih upozorili su prestali,da se razumijemo niko nikom ne brani da uzme neciju analizu,ali bi bio red da se zahvali i da napise od koga je uzeo,a ne da se kite tudjim perjem i skupljaju lajkove kao djeca,zalosno cime se ljudi sluze da bi bili u centru paznje