Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By SIXteen
#58908 Porusi me Gasol kao konja, odavno se nisam zaleteo u poslednje vreme kao sa njim veceras.. Trpao sam manje 2 3 puta u toku dana.. Nema ko da ga cuva u ovoj nesretnoj FIli, a i sve sto je sutnuo je pogodio nije imao tezak posao kad ih je ugurao... :/ A i ovi njegovi nisu u stanju da pogode otvorene suteve da su se odlepili ranije ne bi on silio... Tezak pad :(
By Black Mamba
#58909 Sta nam radi Marc, Gasol Marc da taj jebac nas posteno jebe nadam se da nece da nas sjebe.

Poeni fino teku, sporo i kap po kad, bas kao sto sam ocekivao ali je Marc resio da kida zivce.
46 minuta juce igrao pa aman da ima do 25 god pa da razumem ali ima 31 pa ajde bre sta je to uzeo pre utakmice jel pojeo bakin kolac sa tajnim sastojcima aman !

Edit: I evo sjebo nas je ! :( Pa jebote ne vredi ovde nista za reci.
By pauza
#58912 ako se ne vrati, smatracu da smo prevareni... jer ce biti previse ocigledno.. da smo mi jedini koji smo to igrali pa ajde, nego sirom svijeta, milioni ljudi, milioni eura dolara su uplaceni, milioni eura dolara su trebali biti vrlo lako isplaceni, naravno, novi porse ga ceka nakon utakmice, znaju se zahvaliti kladionicarske korporacije, obostrano zadovoljstvo, radujemo se buducoj saradnji, cmok cmok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
By pauza
yoldza wrote:
CP3_BG32 wrote:
pauza wrote:sta je ovo, gasol 14, kinem 2x, okrenem se , pogledam, 20...

22 hahahaahah kakav majstor kakva igracina

a protiv La 19 i osta na 19 jebem ja njemu sekicu

da se makar zasladimo pobjedom file, ajmoooo filaaa :roll: :roll: