Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Vriskoza
redhart wrote:Odigrao bih Dragića 18,5 +, ali vidim da ga je nešto rame zezalo juče, ali nije na listi povređenih. Ima li neko informaciju ili mišljenje o tome?

Ne znam koje su ti dostuple kladionice, ali ako imas Balkanbet, tamo je na 17.5 i ja sam ga igrao...
A sto se tice ramena, mislim da to nije nista, cim se nigde ne pominje.
By yoldza
draganm wrote:DeAndre Jordan mogao bi +, jer verujem da će GSW forsirati Small Ball lineup a ne znam koliko je Green efektivan protiv DJ. Ipak, ne zovu LAC džabe Lob City. :)

to braco i ja sam ga igrao over slazem se sa tobom paculia ne zna da zgradi kos a megee je tele tako da ovo je ispaltiv rizik
By pauza
#59005 ljudi, veceras ima dosta dobrih pickova, ali mi je zapao za oko jedan, i odigrao sam ga ne znam zasto, bez ikakve prijasnje analize, a to je t. tompson manje od 7.5 , sastaju se nyk-klivlend i mislim da se ocekuje brza kosarka, koju dozvoljava nyk, mslim da bi to trebali vise iskoristiti irving lebron shumpert i ostali spoljni igraci, svakako i love, koji se nerijetko nadje u kontri, stoga mislim da tompson nece dobiti puno lopti, noa djeluje kao iz dzungle, i dosta je iritantan igrac(za protivnicke ekipe), pogotvo kad igra kuci, dobar je skakac, pa i nece dozvoliti tompsonu ofanzivne skokove.. ???? misljenja?