Jer jedan od dva igraca mi se svidja i onda ne mogu glaati jer bi dao glas i ovom drugom koji mi se ne svidja.
Dao sam samo 1 glas za Whitesidea i Lillarda jer mi se obojica svidjaju.
Black Mamba wrote:Ne svidja mi se sta je uradjeno s anketom. Ako je velika ponuda neka u anketi bude kao i uvek 10 parova ovako mi nije to to.
Jer jedan od dva igraca mi se svidja i onda ne mogu glaati jer bi dao glas i ovom drugom koji mi se ne svidja.
Dao sam samo 1 glas za Whitesidea i Lillarda jer mi se obojica svidjaju.
Izadji Sa onim Koji ti se vise svidja NE mozes sjediti na dvije stolice
danas za sad uzeto :
James under 26,5 rivalo
Mislim da je ovo dovoljno, ako samo kopiram ovu vijest, nema Rose, bude danas laganija tekma za Cleveland, previsoka grana za barem 3 poena
Derrick Rose (sore lower back) will be unavailable for Wednesday's game against the Cavs.
He said he had back spasms on Tuesday, but also said his side, leg and everything was fatigued. He's also going to get an MRI to make sure everything is OK. Considering Rose's injury history and lengthy time to recover, he's likely looking at more games out of the lineup. Brandon Jennings should get a boost in playing time and is worth a look for his short-term boost. Ron Baker should also be in the rotation tonight.
under wrote:jucer Gortat lagano ostao ispod, a Wade povrat novca, taman ostao srecom na 19 poena
danas za sad uzeto :
James under 26,5 rivalo
[/i]
Batum 13,5 under bet365 @2
lijepa kvota na Batuma, ide na cvrstu obranu Detroita, ceka ga Pope, odlican defanzivac, vraca se M.Williams koji bude uzeo svojih 10 lopti, na klupi ceka Lamb, iako igra po 35 min Batum rijetko prolazi preko kontra dobrih defanz.ekipa, on je u overima kontra Dallasa, Minesote, ali recimo Detroitu zadnju zabio 8 komada, pa nije bilo Williamsa, pa Memphisu 6, 8 , Utah 9 , ostaje on ispod 13 danas
score 46/67- 69%
CP3_BG32 wrote:Crni grk ni u jednom napadu nije preuzeo Lillarda cak Sta vise Dellavedova visi na njemu
Pa naravno da nije... On samo u napadu igra pleja, a u odbrani je na SG ili SF.
Moje misljenje je da je to nesto slicno onome sto Lebron radi, a opet za njega ne pisu da je PG.
NBA PRO tips wrote:CP3_BG32 wrote:Crni grk ni u jednom napadu nije preuzeo Lillarda cak Sta vise Dellavedova visi na njemu
Pa naravno da nije... On samo u napadu igra pleja, a u odbrani je na SG ili SF.
Moje misljenje je da je to nesto slicno onome sto Lebron radi, a opet za njega ne pisu da je PG.
Bravo legendo to pricam a u anketi Kao cuva GA on vidim kako GA cuva hahahahajajaj lillard for 3 !!!Evo pisem on tricu cijepa hahahah