Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By lebron
#5922 pozz ekipa jucer cous uzeo vecu lovu ,vise nikad na njega,hvala bogu pierce ostao uder pa me vratio na na nulu
1listic za danas

J.R.Smith 16.5-2 sve vec objasnjeno
james 26.5-1 ovdje ocekujem blowout i ne tolko veliku minutazu jamesa tako da bi trebao under ici,a nakon toga im slijedi tekma protiv phile(pa mislim da ce james malo odmarati ovaj tjedan)
curry23.5-2-po meni on mora proci ovu granicu,jako dobar suter,ocekujem tekmu sa jako puno poena,
granica u ss-u je 25.5
GERMANIA PAROVI
2listic
griffin18.5-2
ellis18.5-2
horford18.5-2
GERMANIA PAROVI
ovaj igram cisto na filing,mada mi tu griffin smrdi,sretno onima koji isprate :)
By MvP39
#5923 E da sam jucer stavio na forum opet bi prosao, ali eto budale, nit sam stavio na forum nit sam igro. Nema veze, danas mi se cine izgledna ova 3 para, a nitko ih nije spomenio. Stavio sam visoki ulog, a parovi su iz Germanije.

Wall J.(-15,5+) vise (1,85)
Ako tko misli ovo ispratiti u singlu ima 14,5 u SuperSportu. Ja sam uvjeren da on danas i ovu granicu od 15,5 prelazi. U prosle dvije utakmice na knap je presao ovu granicu, ali tada je igrao Beal koji je po meni voda i glavni scorer Wizardsa. Veceras Beal najvjerojatnije nece igrati, ozljedio je koljeno i mislim da ga trener nece forsirati. Ako nema Beala nema tko ni zabijati osim Walla. Istina je da Wizardsi imaju solidnu klupu, ali nemaju vise ni Crawforda, a sada nema ni Beala. Wall ce morati povuci ako misli svoju ekipu dovesti do pobjede. Ove sezone Wall je Minnesoti zabio 14 poena u samo 21 minuti igre, sada igra puno vise, nekad cak i 20 minuta vise, sto bi po nekoj matematici znacilo da moze zabit 30 poena istoj toj ekipi. Neka zabije danas 16 i meni dosta. Minnesota na poziciji playa nema dobrog obrambenog igraca (20,9 ppg sa PG pozicije), a u prilog tome ide moguce nadmetanje sa Rubiom jer ako Rubia krene sut onda ce se Wall nabrijat i razbit ce ga, isto to vrijedi i za Rubia, ako Walla krene sut mogo bi se ovaj nabrijat i slomit ga sa driblingom. Uz sve ovo treneri Wizardsa John Wallu su rekli da mora povuci i biti agresivniji na kraju utakmice. Evo sto je on izjavio: "My coaches told me I had to be more aggressive in the fourth quarter. Luckily it went down"

Rubio R.(-12,5+) vise (1,85)
Germania je jedna od rijetkih koja ima Rubia u ponudi, ostale su kladionice shvatile da ga nemogu staviti u ponudu jer ako mu podignu granicu bit ce to previse s obzirom na njegov prosjek, a ako ga ostave na ovoj granici onda ce to biti value bet. Germania jos to nije shvatila, a ni SuperSport nije bas najbolji, podigli su granicu na 13,5, ali mislim da ce i to preci. Prosli put sam igrao Rubia i bio je na 11,5 poena u ponudi, a zabio je 14. Bilo je na knap, ali on je uvijek na toliko poena. Mislim da ce danas preci ovu granicu, kao i u prosloj utakmici protiv Miamija. Suta oko 10 puta po utakmici, od toga 2-3 puta za 3 poena i ima 4-5 slobodnih. Nadam se da ce se danas odvaziti i malo povecati broj suteva jer Wizardsi dopustaju 18,2 suta po utakmici, od toga 5,6 za tri poena i 4,7 slobodnih na poziciji playmakera. Uz to ni Wizardsi i Wall nisu tolko dobri na PG poziciji, primaju gotovo isto koseva kao i Minnesota na toj poziciji (20,5). Pogledajte kako je samo mala ova granica, u pretprosloj utakmici imao je sut 3/10 (0/1 trice) i slobodna 6/6 i bio je na 12 poena. Sto znaci da su dovoljna 3 faula na njemu i tri ubacaja iz igre od kojih ce 1 biti trica. Ove sezone Rubio je Wizardsima zabio samo 4 poena ali to je bilo malo poslje oporavoravka od ozljede. Vjerujem da ce danas zabiti vise od 12,5 jer nema tko zabiti osim njega i Williamsa.

Ginobili M.(-13,5+) vise (1,85)
SuperSport se u ovom slucaju opametio i stavio granicu na 14,5, ali jos mislim da je to malo za ovako dobrog igraca. Znamo svi da Manu ulazi sa klupe, ali dobije on oko 25 minuta, zavisi koliki je blow out. Spursi su u super formi i jednostavno ubijaju pa Manu i nije igrao pretjerano u proslim utakmicama. Samo je dva puta presao ovu granicu u posljednjih 7 utakmica, 18 protiv Golden Statea koji prima puno koseva i 17 u prosloj utakmici protiv Detroita gdje je doslo do blow outa i igro je jedva 20 minuta. Veceras igraju sa Chicagom koji je uvijek neugodan i mislim da danas nece doci do blow outa i da ce Spursima trebati pomoc Ginobilija da pobjede u utakmici. U slucaju jako guste utakmice najvjerojavatnije ce on imati zadnji sut i on ce biti voda uz Duncana kroz cijelu utakmicu. Vidjelo se da nedostatak Parkera utjece na Ginobilija i Duncana, ali ja sam izabrao Ginobilija iz jednog bitnog razloga. Pod kosem ce Duncan voditi veliku bitku sa najboljim obrambenim igracem na svojoj poziciji, Joakim Noahom. Moguce je da ce ga udvajati i stiskati cim on primi loptu sto ce znaciti da ostaje prazan igraca na trici koju Spursi vole sutati, samo se nadam da ce to biti cesto Ginobili. Duncan je pametan i zna vracati loptu na tricu za razliku od ostalih centara koji kada krenu lednom tehnikom igrati ne staju nego moraju sutnut na kos. Danas nema Parkera, ali ima Neala koji se mjenja sa Ginobilijem na SG poziciji, ali posto se tek oporavio od ozljede ne ocekujem da ce puno naskoditi Manuovoj minutazi. Uz sve ovo danas za Chicago nece igrati Hamilton koji je bolji obrambeni igrac od Belinellija koji ce veceras cuvati Ginobilija. I kao sto sam kod Rubia napomenio potrebno je 3 kosa iz igre (u ovom slucaju nek budu 2 trice) i tri faula na njemu (6 slobodnih) da on prebaci ovu marginu.
By lebron
#5924 i jedan narodni
monroe16.5-2
howard15.5-2
nash12.5-2
wade22.5-2
millsap16.5-2
lin12.5-2
ginobilli13.5-2
kvota 74 lagani sistem
By The_answer3
#5925 Pozdrav novi sam član ,ali odavno vas pratim i svaka vam čast ;) )

sta mislite o paru :
Indiana - Boston(184,5) -1 (manje koševa)
Al Horford (Atlanta) (19,5) -2 (više koševa)

pozz :)
By slaven96
#5926 (17.5)CHA - Walker K. Tip:MANJE 1.85
(22.5)CLE - Irving K. Tip:VIŠE 1.85
(18.5)PHI - Holiday J. Tip:VIŠE 1.85
(13.5)MEM - Conley M. Tip:MANJE 1.85
(18.5)POR - Lillard D. Tip:MANJE 1.80
(13.5)SAN - Ginobili M. Tip:VIŠE 1.85
(15.5)CHI - Deng L. Tip:VIŠE 1.85
(18.5)MAL - Jennings B. Tip:MANJE 1.70
(14.5)NYK - Stoudemire A. Tip:VIŠE 1.85

Izbaci uljeza http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
Mislim da neće biti puno poena na utakmici Bobcatsa i Netsa, a uz to da će Deron zaustaviti Kembu. U prošloj je utakmici ubacio tek 5 poena u 33 minute (šut 2/10).
I Utah i Atlanta primaju puno sa PG pozicije. Irving je u prošloj utakmici protiv Utaha ubacio 18 poena uz šut 7/20, a vrlo je moguće da opet ne nastupi Waiters, što bi značilo da će Irving opet uzeti 20-ak šuteva. A Holiday je Atlanti u prošloj utakmici ubacio 11 poena (šut 5/13), no u posljednje vrijeme je u dobroj formi. Zadnje 4 utakmice je uzimao 19 šuteva po utakmici, ali nije prelazio granicu zadnje 2 utakmice zbog loše realizacije. Očekujem da će večeras to popraviti i da ide na 20+ poena.
Conley vs Lillard - Utakmica sa malo poena, po mojoj procjeni oko 90 za obje ekipe (prošla 86:84). Tada je Conley ubacio 6 poena, a Lillard 11. Obje ekipe odlično brane tu poziciju pa je Memphis 4. sa primljenih 18.5, a Portland 6. sa 18.8 poena.
Denga igram više po osjećaju.. Spursi primaju 17.9 sa SF pozicije, a on je u prošloj utakmici protiv njih uzeo 13 šuteva, ali je pogodio 4 i ostao na 11 poena.
Jennings me srušio preksinoć, ali opet ga igram, čak su mu digli granicu.. Večeras ga čuva Paul, koji je odličan obrambeni, pa mislim da će opet dijeliti asistencije (u zadnje 2 utakmice asistirao 36 puta). Ovu je granicu u zadnjih 5 utakmica prešao samo jednom, u prošloj utakmici, kada je pogodio tricu za produžetak i završio na 20 poena, a prosjek mu je u zadnjih 5 utakmica 11,6 poena.
Za Amarea je već rečeno da postoji mogućnost da ne igra Melo što znači da bi mogao dobiti veću minutažu, ali i više šuteva.

EDIT: Za Ginobilija je rekao MvP39 sve :)
By hrvoNBA
#5927 lol u Supersportu Curry 25,5 a Lee 19,5

u wwinu Curry 22,5 i Lee 17,5 .... dal da samo ova dva para se gruva ima li neko jos jedan prijedlog malo bolji za danas ,po meni bi Boozer trebao manje kao i Pierce...

ili pak howard stavljen je na 17,5 :/
By Mavericks
#5928 Evo za veceras:
1) Indiana-Boston(under184.5) Boston je sinoc igrao finu utakmicu protiv Sixersa i postigli su 109 poena, ali veceras igraju protiv surove Indijane:) Under se isplatio 4 od njihovih 5 susreta u samo ovoj sezoni. I jos se under isplatio u njihovih 6 od 9 poslednjih susreta;) Boston je igrao sinoc i to ce uticati na njihovu ofanzivnu igru, posebno protiv tima koji ne postize toliko mnogo poena, ali drzi njihove protivnike na otprilike 90 ppg...;)))
2)favorit:) Clippers-Bucks(over204.5) Milvoki veceras igra u Staples Centru kao jedan od jacih timova u zapadnoj konferenciji, a docekace ih La Clippersi koji su favorit na mecu sa +10/...Milvoki je napredovao sa poentiranjem ove sezone...Negde od Januara Bucksi su dobijali 102 poena po utakmici a postizali su oko 100ppg, klipersi su takodje postigli 111 poena protiv baksa ranije u sezoni.. La se isplatio 18 od 30 puta(over koseva) kod kuce ove sezone. Suteri baksa ce doneti dosta problema odbrani klipera :D bice brdo poena :)
Sretnooooooo !!!
By Pana
iggidala said

Danas bez analiza.. Imam neki feeling da ce ovo doci danas lako. Ja cu na neki srednji ulog to.
Sretno!

New Orleans - L.A. Lakers 2 Osnovna ponuda 1,85
Minnesota - Washington 2 Osnovna ponuda 2,00
Detroit - New York 2 Osnovna ponuda 1,65
Phoenix - Toronto 2 Osnovna ponudam 1,90

Upravo sam ovakav tiket odigrao samo sve u dvoznacima sa x2. Nekako mi je sigurnije, a nije velika razlika u kvoti. Najrizicniji Wash.

Pored ovoga ima nekih zanimljivih granica u Meridianu u Srbiji:
Stodemire 13 vise, 1,7
JR Smith 15 vise, 1,7
Gortat 10 vise, 1,7
Mislim da cu upravo ovo da stavim na jedan tiket, a na drugi uz Amarea i JR-a ide Anthony 29 manje i jos jedna ekstra ponuda Ginobili 12 vise.
By iggidala
Pana said

iggidala said

Danas bez analiza.. Imam neki feeling da ce ovo doci danas lako. Ja cu na neki srednji ulog to.
Sretno!

New Orleans - L.A. Lakers 2 Osnovna ponuda 1,85
Minnesota - Washington 2 Osnovna ponuda 2,00
Detroit - New York 2 Osnovna ponuda 1,65
Phoenix - Toronto 2 Osnovna ponudam 1,90

Upravo sam ovakav tiket odigrao samo sve u dvoznacima sa x2. Nekako mi je sigurnije, a nije velika razlika u kvoti. Najrizicniji Wash.

Pored ovoga ima nekih zanimljivih granica u Meridianu u Srbiji:
Stodemire 13 vise, 1,7
JR Smith 15 vise, 1,7
Gortat 10 vise, 1,7
Mislim da cu upravo ovo da stavim na jedan tiket, a na drugi uz Amarea i JR-a ide Anthony 29 manje i jos jedna ekstra ponuda Ginobili 12 vise.

Mislio sam i ja jos kojega igraca ali onda sam odustao . Za sve se slazem tvoje igrace,vec su neki spomenuti ali ja sam isto tako imao u naumu na ove OVERE : (Lee, Boozer, Lopez, j.r.Smith, Gortat,Nowitzki,M.Gasol). Uglavnom igram onaj gore zaseban, ali bi mogao spojiti isto tako to na drugom sistemskom nekom + ovi igraci. Sve u svemu sretno nam ! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ) živio!