Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By joshuazd
#5953 Wall J.(-15,5+)-Min-Wasviše
Charlott(pk)-Brooklyn Nets 2/2
GolState(pk)-Sacramen 1/1
Wade D(-23,5+)-Mia-Orl više
Phoenix-Toronto Raptors 2

mislin da bi wall triba ic bez problema s obzirom ko ce ga cuvat, a i u prvoj utakmici protiv rubija, zabija je 20+, nets se bore za bolju poziciju u doigravanju i ovo moraju dobivati, gsw isto ko i netsi, wade u dobroj formi, moga bi on dns potegnut da se lbj malo odmori i toronto je puno bolja ekipa od raptorsa i uz to kompletni su za razliku od phoenixa.
sto kazete?
By Spike
#5954 U opticaju mi je Boozer under 14,5 jos nisam odlucio. Gledajuci skorasnje utakmice protiv jakih protivnika kada su Bullsi gostovali Boozer se obrukao. Moze on da dominira protiv Phile, Cavsa, Brooklyna kada je isao preko ali hajde da vidimo kako igra u malo vecim mecevima. Protiv Indiane u poslednjoj utakmici zabio je 6 poena, Oklahomi je zabio 2 poena, Bostonu 11, ponovo Indiani 10. To je njegov ucinak u prethodnom i ovom mesecu. Izivljavao se nad raspalim ekipama a kao sto vidimo jacim nijednom nije prebacio. Igrao je i protiv Spursa proslog meseca ali na svom terenu i opet ostao ispod, zabio je 14 iako je sutnuo 15 puta i imao gotovo 50%. Verovatno cu odigrati ali jos nisam nacisto zbog stila San Antonia koji ume jako da ubrza ritam narocito na svom terenu.
By celavi_stvor
joshuazd said

Wall J.(-15,5+)-Min-Wasviše
Charlott(pk)-Brooklyn Nets 2/2
GolState(pk)-Sacramen 1/1
Wade D(-23,5+)-Mia-Orl više
Phoenix-Toronto Raptors 2

mislin da bi wall triba ic bez problema s obzirom ko ce ga cuvat, a i u prvoj utakmici protiv rubija, zabija je 20+, nets se bore za bolju poziciju u doigravanju i ovo moraju dobivati, gsw isto ko i netsi, wade u dobroj formi, moga bi on dns potegnut da se lbj malo odmori i toronto je puno bolja ekipa od raptorsa i uz to kompletni su za razliku od phoenixa.
sto kazete?

Toronto puno bolji od RAPTORSA
LEGENDOOOO
nasmijah se... ali se slazem
By CP3
#5956 Zdravo svima.Juce su nas vecinu izbacili iz igre Durant i Bryant ali idemo za danas ovako:

Detroit-New York 2
Minnesota-Washington 2
New Orleans-La Lakers 2
Wall J.(14,5) over
Walker K.(16,5) over
Stoudemire A.(15,5) over
Knight B.(14,5) over

Posebno bih izdvojio Lakers 2,Wall i Stoudemire over.
By nba beginner
#5957 Zdravo svima. Postao sam novi clan i pratim vas vec dugo vrijeme, bi vas zamolio ako ima iko da mi predlaze koje sigurne pare bih izdvojio za veci ulog..ili ako ima neko bolji predlog..

Mislio sam odigrati nesto od ovih parova:

Detroit-New York 2
New Orleans-LA Lakers 2
D.Nowitzki (DAL) 19,5 koš. više
P.Pierce (BOS) 19,5 koš. manje
S.Nash (LAL) 13,5 koš. više
M.Ginobili (SA) 13,5 koš. više

Hvala unaprijed..
By derrick_rose
Spike said

U opticaju mi je Boozer under 14,5 jos nisam odlucio. Gledajuci skorasnje utakmice protiv jakih protivnika kada su Bullsi gostovali Boozer se obrukao. Moze on da dominira protiv Phile, Cavsa, Brooklyna kada je isao preko ali hajde da vidimo kako igra u malo vecim mecevima. Protiv Indiane u poslednjoj utakmici zabio je 6 poena, Oklahomi je zabio 2 poena, Bostonu 11, ponovo Indiani 10. To je njegov ucinak u prethodnom i ovom mesecu. Izivljavao se nad raspalim ekipama a kao sto vidimo jacim nijednom nije prebacio. Igrao je i protiv Spursa proslog meseca ali na svom terenu i opet ostao ispod, zabio je 14 iako je sutnuo 15 puta i imao gotovo 50%. Verovatno cu odigrati ali jos nisam nacisto zbog stila San Antonia koji ume jako da ubrza ritam narocito na svom terenu.

taj se nikad ni nece pokazat protiv jaci suparnika...tako da je granica na njega od 16.5 nelosa za jedan veci ulog,duncan ga i sa skoro 40 god.vrlo lako more zaustavit..
By dr.Mas
#5959 Upravo sam ovakav tiket odigrao samo sve u dvoznacima sa x2. Nekako mi je sigurnije, a nije velika razlika u kvoti. Najrizicniji Wash.

Pored ovoga ima nekih zanimljivih granica u Meridianu u Srbiji:
Stodemire 13 vise, 1,7
JR Smith 15 vise, 1,7
Gortat 10 vise, 1,7
Mislim da cu upravo ovo da stavim na jedan tiket, a na drugi uz Amarea i JR-a ide Anthony 29 manje i jos jedna ekstra ponuda Ginobili 12 vise.

Iste granice u Soccery.. :D
By Master Yoda
#5960 Daniel Gibson and Dion Waiters will not play on Wednesday because they're sick

dobar znak za kyriea, imate ga u germaniji na 23,5
By bedblueboys
iggidala said

Danas bez analiza.. Imam neki feeling da ce ovo doci danas lako. Ja cu na neki srednji ulog to.
Sretno!

New Orleans - L.A. Lakers 2 Osnovna ponuda 1,85
Minnesota - Washington 2 Osnovna ponuda 2,00
Detroit - New York 2 Osnovna ponuda 1,65
Phoenix - Toronto 2 Osnovna ponudam 1,90

slazem se za sve osim za Minesotu ,i po meni mislim da ce da ih dobije veceras wizardse,koliko da su promenjili igru,nema tu 2 osecam