Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Goodness
kinder said

da, cisto osjecaj jer ocekujem dosta poena hjuston nema neku odbranu, nadam se sto duzem egalu i boozera u overu.Vec im je ubacio 13 jednom ove sezone, nadam se veceras makar 15.Zadnje dvije njegove utakmice ne obecavaju puno ali nadam se nekom bounce backu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

igra sam tu ispod koseve pa ne volim igrat onda igrace over, iako sam to ucio sa bostonom i rondom pa sam pogodio :D
a vidit cu, sad bi moga kombinirat s ove dvije preostale utakmice jer ih necu gledat... samo da wade pocme vise zabijat :)
By Goodness
Goodness said

Sretan Božić svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
danas sam odlucio igrat na svaku utakmicu kako dolazi igrace i jedan listic sve skupa...
Boston - Nets ispod 185,5
Miami kp1
chichago - Houston ispod 196,5
@ 5,24

Kao što vidite prvi par je prošao
Također je prosao jedan listic s igracima s prve utakmice
Rondo više (14,5) - zabio 19
Lopez ispod (16,5) - 15
Terry ispod (11,5) - zabio 11 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
@ 6,33

sada slijedi lal nyk
Chandler ispod 13,5
Howard ispod 18,5
Lakerski ispod 108,5
@ 5,05

Cujemo se kasnije http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Evo, dva listica od 4 prošla s time da je jedan još živ, ceka se chichago - houston... lipa vecer uz live prijenose :)
malo je falilo i za onaj s reprize finala, wade na margini kao i bosh (ali bosh je dobitni) i kratak za 6 koševa za over...
sve u svemu, lipa Božićna večer :D
ps di je sad krokodil da vodi statistiku :D
By OT
OT said
Zvijezde ekipa su povlašćene dosta u ovakvim utakmicama,povlašteni u smislu da im se opraštaju koraci,pogrešno vođenje,gotovo nemoguče da zapadnu u probleme sa ličnim greškama,treneri im daju maksimalnu minutažu i upravu u ovakvim utakmicama se gradi reputacija superstar-a.Zato nikada nečete vidjeti u ovakvim utakmicama da se istakne neki Reggie Evans,Noris Cole navodim samo kao primjer jer je ovo pozornica za "velike dečke".Od prodaje dresova,glasova za all star pa do samog prestiža igrača u ovakvim utakmica se pred cijelom nacijom gradi reputacija,a reputacija u Americi znači novac. E sad možete razumjeti zašto je San Antonio kažnjen kada je Popovich poslao kući pola ekipe protiv Miami-a a utakmica je bila na National TV.

Evo info koji sam vam dao i naznačio dvije utakmice koje će biti u ovom stilu i zvijezde koje će dominirat James Durant Carmelo i Kobe svi over prebacili... Easy WIN!!

OT said

Miami-Oklahoma KP1
Miami skoro cijelu sezonu igra na pola gasa,ovo je repriza NBA Finala igra se na Božić na National TV velika pozornica,a ta velika pozornica je upravo ono što Miami čeka.Sa druge strane Oklahoma je dosta naučila iz NBA Finala i upravo neke stvar koje su im falile u Finalu sada su tu.Prije svega tu je treća opcija,legitimna opcija u napadu Serge Ibaka koji pored skokova i blokada koje i dalje drži na visokom postoku odlično igra i u napadu na prosjeku od 14,5 poena po utakmici 8,9 skokova i 3,1 blokadu Ibaka je onaj dio slagalice koji je falio Oklahomi,a šut Kevina Martina je baš ono što im treba sa klupe.Durant je sasvim drugačiji igrač nego u tom Finalu ima cilj zna šta želi i igra odlično uz Westbrook-a koji se isto do nekle malo spametova.E sada Miami je u Finalu igrao možemo slobodno reči bez pravih Wade-a i Bosha jer su obadvojica vukli povrede i nisu blili ni blizu 100% kapaciteta.U tom Finali Mike Miller i klupa Heat-a je bila jedina prava pomoć James-u koji je gotovo sam dobio Oklahomu,naravno pomogli su i Wade i Bosh ali je James izvukao 80% posla.Danas je Miami na 100% uz pojačanu klupu i jak motiv koji je pred njima mislim da Oklahoma i nema realne šanse da dobije ovu utakmicu.James večeras pušta kočnicu i daje gas,sa 50% diže na 100% i to je to bez puno filozofiranja.Uz ovo i James over...

Također prošlo lijepo i bez puno drame,James over prošao,briljirao je na oba kraja terena...

OT said

Što se tiče ponude supersporta ja ne mogu igrat http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif ali da mogu igrao bih sigurno
Nash 10,5 over
Evo da dam jedno moje mišljenje ako nekom može da pomogne:

Nash je sjajan šuter za tri poena a to je upravo ono što je trebalo Lakersima.Ne samo radi šuta nego radi i taktike i razvlačenja protivničke odbrane.Vidjeli ste (ko je gledao prvi meč ) da su i Carmelo i Felton i Kidd i kompletna skoro ekipa Knicksa bili na Kobe-u e večeras se to mijenja ali će ipak biti minimalno double team na Kobea što znači da će SF I SG biti na njemu što Nashu ostavlja dosta prostora i ne samo to LA igra stil da gura loptu naprijed nema postavke napada i ide se na završnicu što je prije moguče e upravo to daje jako puno prostora Nashu da iz tranzicije šutira trojke i mislim da će ih nekoliko i pogoditi.Uzevši u obzir da je neke od svojih najboljih partija 2x MVP pružio u sistemu Mike D'Antonia onda je jasno da će i večeras imati jako jako puno prostora i ganica od 10,5 je jako jako niska.Ma da nikada se ne zna sve je moguče ali da mogu igrati ovo bi sigurno išlo na moj glavni listić...

Jamal Crafword LA Clippers 16,5 OVER

Ovo je velemajstor tzv "four point play" i fenomenalan šuter za tri poena koji u rotaciji Clippersa ima jako veliku minutažu.Uzevši u obzir koliko slabo Denver brani tricu i perimetar uopće mislim da bi ovo mogao vrlo lako da prebaci ma da granica jeste velika ali mislim da je realna dosta.Clippersi njega dosta forsiraju jer Blliupps nije na 100% ne znam jel i igra večeras,a osim još Butlera i Paula i nemaju boljeg šutera za tri poena.
Ray Allen 11,5 Miami Heat OVER
Ne mora se puno riječi trošiti na jednog od najboljih šutera za tri poena u povjesti lige i sigurno us vojoj generaciji najboljeg.I ako mu je gotovo 37 godina odlično se kreče bez lopte jedan je od najboljih u ligi u tome,a učio je od Reggie Miller-a koji je bio čuven po tome.U drugom unitu Oklahome na pozciji SG igra Kevin Martin tako da teško da on može da mu pobrka planove ili da ga ozbiljnije zaustavi ma da da igra i rptiv Duranta ili Sefoloshe ili Westbrook-a ja bih ga opet igra preko jer njega je jako jako teško čuvati čak i za najbolje defanzivce lige.Gledao sam Oklahomu i dosta trica primaju iz ugla jer kasne na pomaganje na tzv slabi ugao a Ray Allen takve poklone ne propušta tako da misim da preko ove granice The Jesus ide lagani http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif ima i prigodan nadimak za Božić sve se poklapa........

Ovde 2 od 3 prošla samo Ray Allen nije prebacio granicu ostali u debeli overi ušli....

Rezime:
Tiket 1 solo zvijezde :
James 26,5 OVER WIN
Carmelo 28,5 OVER WIN
Kobe 29,5 OVER WIN
Durant 28,5 OVER WIN

TIKET 2 GLAVNI

Miami kp1 103:97 WIN
James 26,5 OVER WIN

Tiket 3 koji nisam mogao odigrat jer je u super sportu

Steve Nash 10.5 OVER WIN
Jamal Crafword 16,5 OVER WIN
Ray Allen 11,5 OVER LOSS

7 od 8 a moji gore koje sam ja igrao 5 od 5 VAMOSSSSS!!!!
By Pana
#600 Malo je glupo da se ljudi ovde hvale i citiraju sami sebe... Krokodil je to do sada odlicno radio, navodio sazetak svakog dana i vodio statistiku (svaka cast). Ovako dolazimo u situacije da ce svako napisati npr. postavio sam 4 para od kojih su tri prosla, a pored toga sam odigrao jos 24 para od kojih su svi dosli.

Postoji topic i za tikete i dobitne parove, tako da mislim da tamo treba da se hvale ljudi, a ovde da se vrsi diskusija parova, saveti, informacije, vesti...

Hteo bih jos da predlozim da se postavi krokodil za admina, posto mislim da se covek najvise trudi od svih nas...
PS. Moglo je i ovo da ode u predlozi, pitanja... ali napisao sam ipak ovde.
By OT
#601 Ja sam čisto stavio rezime šta sam juče igrao tikete neču da lijepim po forumu iz mnogo razloga..Meni je žao i izvini ako ti smeta ali vidim da svi tako rade pa sam i ja uradio evo prvi put jer do sada nisam..Na poslu jutros dosadno jedini ja i još jedan kolega radimo svi ostali na odmoru za blagdane pa da malo ubijem vrijeme...I u ostalom šta sad imamo komentarisat oko parova sada jedino ovde možemo komentarisat kako je ko prošao i gdje je ko pao ili kako je neko za dlaku prošao ili kako mu je samo poal koša falilo da prođe i tako..Pana tebi druže ako smeta izvini jbg takav vakat došao svi se hvala pa eto i ja malo da se pohvalim...

I da za malo da zaboravim ako več ljudi kopirate analize sa foruma NBA KNIGHT na razne grupe što sam se uvjerio jučer ma da to mene previše ne tangira samo molim da se navede izvor da je to ovaj forum i da se zna da ekipa na ovom forumu radi najbolje analize.Koliko sam samo puta na raznim grupama vidio preslikane riječi analiza od euskala,knight-a,moje isto analize onda NBA Majstor,kokodril..ako več kopirate stavite da ste to uzeli sa foruma NBA KNIGHT !!! A da ne govorim kakoprodavači magle naše analize prodaju preko raznih servisa i grupa.Eto im nek im je na čast....
By euskal
OT said

Ja sam čisto stavio rezime šta sam juče igrao tikete neču da lijepim po forumu iz mnogo razloga..Meni je žao i izvini ako ti smeta ali vidim da svi tako rade pa sam i ja uradio evo prvi put jer do sada nisam..Na poslu jutros dosadno jedini ja i još jedan kolega radimo svi ostali na odmoru za blagdane pa da malo ubijem vrijeme...I u ostalom šta sad imamo komentarisat oko parova sada jedino ovde možemo komentarisat kako je ko prošao i gdje je ko pao ili kako je neko za dlaku prošao ili kako mu je samo poal koša falilo da prođe i tako..Pana tebi druže ako smeta izvini jbg takav vakat došao svi se hvala pa eto i ja malo da se pohvalim...

I da za malo da zaboravim ako več ljudi kopirate analize sa foruma NBA KNIGHT na razne grupe što sam se uvjerio jučer ma da to mene previše ne tangira samo molim da se navede izvor da je to ovaj forum i da se zna da ekipa na ovom forumu radi najbolje analize.Koliko sam samo puta na raznim grupama vidio preslikane riječi analiza od euskala,knight-a,moje isto analize onda NBA Majstor,kokodril..ako več kopirate stavite da ste to uzeli sa foruma NBA KNIGHT !!! A da ne govorim kakoprodavači magle naše analize prodaju preko raznih servisa i grupa.Eto im nek im je na čast....

to su bjednici koji u nedostatku znanja,pracenja i ostalih stvari se kite tudjim perjem.Kako si sam naglasio neka svako prepise jer zato se i stavlja,ali onda nek se zahvali onom od kojeg je uzeo par/ove,a ne da se ta osoba potpisuje kao da su njegovi parovi.Sta se mojih parova tice taj kopirant se nece usrecit u zadnje vrijeme hihi
By bedblueboys
Pana said

Malo je glupo da se ljudi ovde hvale i citiraju sami sebe... Krokodil je to do sada odlicno radio, navodio sazetak svakog dana i vodio statistiku (svaka cast). Ovako dolazimo u situacije da ce svako napisati npr. postavio sam 4 para od kojih su tri prosla, a pored toga sam odigrao jos 24 para od kojih su svi dosli.

Postoji topic i za tikete i dobitne parove, tako da mislim da tamo treba da se hvale ljudi, a ovde da se vrsi diskusija parova, saveti, informacije, vesti...

Hteo bih jos da predlozim da se postavi krokodil za admina, posto mislim da se covek najvise trudi od svih nas...
PS. Moglo je i ovo da ode u predlozi, pitanja... ali napisao sam ipak ovde.

A STA TEBI SMETA STO SE HVALE LJUDE.PA OVDE SMO DA POMAZEMO I KAD PROLAZE TEKME DA SE MALO IZRADUJEMO.I TO ADMIN MOZE DA KAZE JEL U REDU ILI NIJE. NEMA NISTA LOSE U TOME.E SADA AKO JE U PITANJU NEKA ZAVIST ONDA TO JE DRUGA STVAR
By MvP39
#605 jucer mi svi listici prosli...zelim se zahvaliti OT na onoj jebenoj informaciji, na tome sam i zaradio najvise :) hvala, lijep bozicni poklon ^^
By MvP39
euskal said

moze mi netko poslat link kako otvorit novi topic jer nikako da nadjem otkad se promjenilohttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cry.gif

mislim da samo knight moze otvorit topic, malo glupo ali jbg :)