Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kicoo19
#6012 jučer pogodio 8 igrača za 10 kn dobio 1300 kn onako iz šale :P
prošli.wall,conly,carter,thompson,ginobili,deng više i alfflalo i aldrige manje ;) )
za danas igram ..

A.Stoudemire(NYK) 18.5 manje
Ovo igram samo isključivo ako če danas melo igrat..ako neče neču ovo dirat...
Pošto je pod košem oklahome tenk perkins kojem rijetko ko može prebacit 15 koševa..
ima ko da troši lopte u nyk (felton,melo,kid,smith,melo ako če igrat) tako da ne vidim da če on danas puknut više od 15-stak lopti... morao bi bit na velikoj razini da to prođe..Al napominjem ako igra melo oprezno s njim.

D.Gallinari(DEN) 16,5 više
ima ga u nekim klada na 15.5 i treba to šta prije iskoristit...radi povrede i smanjene minutaže pala mu granica al on se u potpunosti vratio što je pokazao u prošloj tekmi kada je ubacio 23 koša uz odličan šut i 32 minute preovedene na terenu... uzLawsona prva violina denvera. igraju doma protiv clipersa bit če zanimljiva tekma s puno koševa pa i njega očekujem u overu
By d1d1
#6014 Craw.Jam(-17,5+)-Den-LAC 2
Lawson T.(-19,5+)-Den-LAC 2

Nemam vremena za analize ako se nekom sviđa neka prepiše.
By slaven96
#6027 Galinari 16.5 vise
Nemam vremena za veliku analizu, ali veceras se ocekuje puno poena, cuva ga prosjecni Butler, u prvoj utakmici je ubacio 7 poena u 24min uz sut 1/10, a u drugoj utakmici je ubacio 17 poena uz sut 6/15. Nakon ozljede se dize u formi, pa je u prosloj utakmici ubacio 23 poena Sacramentu u 36min, a i veceras ocekujem da ce nositi ekipu i da ce dobiti 35+min. Sretno :)
By iggidala
#6031 Jos jedan par koji mi je zapeo za oko. Naime radi se od Duelu kosarkasa, tko ce vise zabiti..
Po meni je to CP. cuva ga lawson los obrambeni, dok Stou ulazi sa klupe i nalazi se u tijesnacu pod kosem medu Ibakom i Perkinsom te nevidim puno prostora za njega.
Eto prosuditi sami za ovim parom.

Stoudemire A. - Paul C. (Lac) 2 pet 02:00 1,85 1,85
By melo7
#6032 moj izbor danas:

westbrook 25.5 vise (svi znamo u kakvoj formi igra, uz duranta uzima najvise lopti ako ne i vise, utakmica u msg-u uvijek pod povecalom tako da tu zvijezde pokazuju sta znaju, te na kraju ako ce ga cuvat felton ili kidd nemaju sanse, pa i ako ga shumpert preuzme mislim da russell nema problema s tim jer vidjeli smo kako je igrao neki dan protiv paula koji je odlican branic). fortunawin

ibaka 14.5 manje (mislim da je ovo previsoka granica za njega, odmah mi je upalo u oko, russell i kd ce ovdje zabijat eventualno martin ali mislim da ibaka stvarno nema sanse da danas ovo prode, jos kad znamo da su pod kosem ny chandler i amare, po meni najsigurniji par veceras) fortunawin

uz njih po mojem misljenju ocekujem da gallinari 15.5 i paul 17.5 prebace ove granice, kao prvo ocekuje se utakmica sa puno koseva, kao drugo cp3 mora potegnut protiv jacih ekipa, vidjeli smo protiv okc drugo poluvrijeme da cim je povukao su dosli cak i u vodstvo, dok gallinari mi se cini da je postavljen da dosta nisku granicu i kolko sutova uzme mora ovo prebaciti uz to da se zna da je i odlican tricas. (wwin)
By Mavericks
melo7 said

moj izbor danas:

westbrook 25.5 vise (svi znamo u kakvoj formi igra, uz duranta uzima najvise lopti ako ne i vise, utakmica u msg-u uvijek pod povecalom tako da tu zvijezde pokazuju sta znaju, te na kraju ako ce ga cuvat felton ili kidd nemaju sanse, pa i ako ga shumpert preuzme mislim da russell nema problema s tim jer vidjeli smo kako je igrao neki dan protiv paula koji je odlican branic). fortunawin

ibaka 14.5 manje (mislim da je ovo previsoka granica za njega, odmah mi je upalo u oko, russell i kd ce ovdje zabijat eventualno martin ali mislim da ibaka stvarno nema sanse da danas ovo prode, jos kad znamo da su pod kosem ny chandler i amare, po meni najsigurniji par veceras) fortunawin

uz njih po mojem misljenju ocekujem da gallinari 15.5 i paul 17.5 prebace ove granice, kao prvo ocekuje se utakmica sa puno koseva, kao drugo cp3 mora potegnut protiv jacih ekipa, vidjeli smo protiv okc drugo poluvrijeme da cim je povukao su dosli cak i u vodstvo, dok gallinari mi se cini da je postavljen da dosta nisku granicu i kolko sutova uzme mora ovo prebaciti uz to da se zna da je i odlican tricas. (wwin)

Odlicno ;)
By derrick_rose
#6034 pozdravljam uvazenu gospodu na forumu,i pridruzujem se"dislikeom"na onaj post covika koji je briljantno obrazlozio jamala i lawsona,cestitke na stupidityu... inace sinoc se digla neka rekreativna dobit od 200 kn na walla,griffina,boozera manje i ginobilija,tako da odma kazen kako ce tih 200 danas ic samo na jednog covika-WESTBROOKA... imate ga svugdi vidin na 27.5,ja odoh u lutriju na 26.5 i uplatit,neka analiza i netriba jer nema ga ko cuvat,kakav shumpert,kidd ili felton..u najboljoj je formi u nba ligi trenutno i ja ga igran kako god bilo,isto tako se slazen za prethodne postove na ibaku under,stoudamirea under i jr-a under,mislin da ce zaigrat melo ipak jer prejaka je tekma pa se ostali nece domoc lopte u ny...
By Marko_OKC
Mavericks said

melo7 said

moj izbor danas:

Odlicno ;)

E samo napisi na kojoj kladi je Ibaka 14,5 hvala unaprijed
By MvP39
#6036 Jucer su se lijepe pare digle (http://nbaknights.com/forum/nba-i-europska-kosarka/nba-parovi-6-3/page-4/#p5923), ali iz dana u dan gubim bolju za pisanjem icega na ovom forumu.

Predlazem da se ukine opcija Thanks jer nicemu ne sluzi, nema statistike o tome tko ima najvise Thanksa i koga treba pratiti, a taj Thanks dobivaju samo ljudi koji prekopiraju sa odredenih stranica informaciju o ozljedi igraca. Takoder bi predlozio da se umjesto zvjezdica (koje takoder nicemu ne sluze) stavi like/dislike, odnosno palac gore i palac dole. Ako to sa like i dislike stupi na snagu de bar onda budite aktivni i lajkajte onima koji se trude i koji su vam pomogli u necemu jer to im daje samopouzdanja, a dislikeajte onima koji samo stave parove jer takvi postovi nicemu ne sluze. Malo me izfrustriralo ovo jucer jer sam dobio 1 zvjezdicu za analize na koje sam potrosio preko sat vremena, a covjeku koji je prekopirao informaciju sa rotoworlda cijeli forum se zahvaljuje. Naravno da izgubim volju da vam ista vise napisem, a uz to jos kad se sjetim kako ste srali kad je OT pao 2-3 puta za redom jer jednostavno nije imao srece, onda mi se jos vise zgadi pisanje analiza. Ali eto ovim putem se zahvaljujem ljudima koji su me pohvalili za pogodak i za analize, jedni ste od rijetkih koji mi daju samopouzdanja i volje :D
By MvP39
Marko_OKC said

E samo napisi na kojoj kladi je Ibaka 14,5 hvala unaprijed

pise ti "(wwin)" :)