Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Srba7
#60768 CSKA Moscow will have to play without Milos Teodosic and Nando De Colo tomorrow against Maccabi in Tel Aviv. Dimitris Itoudis’ team will keep the same roster as the one against Armani Milano two weeks ago.

The Russian team’s guards will have to stay out of action again, as De Colo hasn’t fully recovered, while Teodosic who played against Barcelona still needs some time off.

It was believed that the Serbian player would return in 2017, yet his condition is fluctuating.
By Line Artist
#60785 Macabi - Cska h2 (5.5) 1.9
Jednostavno mi nije jasno zasto ovako mali hendi,zvijezda ih je opeglala 25 razlike,to sto ne igraju decolo i teo utice na tim ali ne u tolikoj mjeri,kad su do sad peglali bez njih mogu i sad..
Dorsey J. + 4.5 1.85,zasto ne probati kad je solidan centar i 5 poena ne predstavlja nista za igraca koji igra u evroligi..
Takodje bih probao navara vise od 7.5,jaku blazica vise od 6.5,kalinica manje od 7.5 (polako sempuni cijeka ekipa)raduljicu manje od 11.5 jer ide na bourusisa,cory higinsa vise od 13.5,Hangu vise od 9.5 i ricea manje od 16.5
By sasa.draca25
#60797 Jan Vesely (12.5) Manje- Mozzart
Na prosloj utakmici povredio je nogu i verovatno ce ga to ometati u danasnjoj utakmici gde igraju protiv Darusafake. Takodje ocekujem da danas briljira Dixon (11.5) kao i Udoh (12.5) .
Do sada 1/2
Srecno :D
By sasa.draca25
#60798 Makabi - CSKA 21P&UP1P< 82.5
Cska ce svakako voditi na poluvremenu, igrace odmah cvrstu odbranu, jos igraju bez Teodosica i Decoloa, a svi znamo sta se desilo Makabiju na prosloj utakmici protiv Zvezde, nista bolje ne ocekujem ni u ovoj utakmici od njih, tako da moj par za veceras je da ce biti manje poena prvo poluvreme i da ce cska voditi na poluvremenu.
Srecno :D
By Nasir Jones
#60813 Maccabi Tel Aviv - CSKA Moscow - tip 1 (2 way), odd 2,8

Tip igram zbog neigranja Tea i DeCola. Odd 2,8 jednostavno treba ispratiti (ulog 3/10). CSKA protiv Milana dobio match samo zbog odličnog šuta za 3 pts i razsula Milana (posle Gentila nikakva atmosfera u klubu).
Mislim da nakon tri uzastopna poraza protiv CSKA u Nokia Areni danas Maccabi dolazi do pobjede.

Sretno