Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Master Yoda
#6119 Kevin Durant 31,5 manje 1,60 - sinoć je igrao čak 44 minute i ovo je idealna utakmica protiv slabašne charlotte da ga se malo odmori, ja ga očekujem na maksimalno 25 koševa pošto čisto sumnjam da ih bobcatsi mogu držat u egalu do kraja utakmice, već su igrali jednom ove godine i zabio im je samo 18 koševa a na parketu je proveo 26 minuta

LA Lakers - Toronto KI 1 1,25 - ovdje očekujem čistu pobjedu bryanta i društva, pogorovo nakon onog čudesnog povratka protiv hornetsa koje bi moglo bit prekretnica sezone za njih u pozitivnom smislu, ne dajem puno šanse raptorsima jer su lakersi proigrali, a kobe igra kao u najboljim danima, isto tako lakersi imaju 9 pobjeda zaredom kod kuće protiv raptorsa pa ne vidim razlog zašto se ta serija neće nastavit

Cleveland - Memphis KI 1,55 - kod clevelanda je stanje sa ozljedama skoro kao kod wolvesa, za danas su upitni irving, waiters i gibson, čak i ako zaigraju sva trojica (a čisto sumnjam u to) ne dajem im puno šanse protiv grizzliesa koji igraju odlično u zadnje vrijeme, jedini minus ovom paru je mogući izostanak randolpha za memphis ali bez obzira na to imaju grizzliji dovoljno aduta da nadomjeste njegov učinak

kladionica: Favorit
ulog: 150 kn
By mhkladionicar
#6120 hvala ;)

evo gledam ponude i primjetio sam gresku koju je napravila sportplus kladionica stavili su granicu od 16.5 na brooka lopeza ja cu otici odma to uplatiti jer ce sigurno kasnije to blokirati
ove sezone je igrao dva puta protiv washingtona i jednom u pripremnoj,u toj pripremnoj je zabio 18 poena za 25min,a u sezoni jednom 27 poena i jednom 13 poena iako uz dosta slab sut 3/11 po meni njega nema ko cuvati veceras i ja ga moram odigrati dok je granica 16,5 njegov najveci problem jesu deron i joe koji uzimaju veliki broj suteva i u prosloj je brook zabio 16 poena uz sut 6/7

dobra je isto granica na millsapa 15.5 pitanje je hoce li big al opet biti out ako ne bude igrao vjerujem da millsap moze preci ovu granicu,ove sezone je chicagu vec zabio 21 poen za 27min a u toj utakmici je igrao big al i uzeo 22 suta,veceras bi millsap mogao imati dosta vise suteva i ne bi trebao biti problem da predje i veceras ovu granicu

onda sam u bet-livu isto primjetio dobre granice
(16.5)IND - George P. 09.03.2013 01:00 VIŠE 1.85 u vecini kladionica je granica 17.5 ili 18.5
george igra odlicnu sezonu profitirao je najvise ne igranjem grangera,ove sezone je na prosjeku od 17 poena,veceras idu orlandu kojima je vec zabio 20 poena ove sezone,dobar je suter zna pogoditi i trice i cesto ide i na ulaz pod kos tako da se moze reci da je savrsen igrac

(14.5)DET - Knight B. 09.03.2013 01:30 VIŠE 1.85 zabio je dallasu vec 20 peona ove sezone granica je dosta dobra a i monroe ce biti opet upitan,ako on bude out sanse su puno vece da predje ovu granicu u prosloj je ny zabio 17 poena iako je imao dosta slab sut veceras bi opet mogao biti glavni igrac detroita

(14.5)CHI - Boozer C. 09.03.2013 02:00 VIŠE 1.85 boozer bi mogao opet u over nakon utakmica sa san antoniom i indianom gdje je ocekivano isao under,veceras igra protiv utaha i ocekujem ga na 15+ poena,ove sezone im je zabio vec 19 poena

(17.5)BRO - Williams D. 09.03.2013 01:30 VIŠE 1.85 i za kraj cu uzeti derona spomenuo sam vec lik uzima najvise suteva u svojoj ekipi i dosta forsira svoj sut kod kuce igra puno bolje i ima prosjek od 19 poena veceras ne bi trebao imati problema protiv odbrane washingtona ove sezone u dvije utakmice im je zabio 20 i 24 poena i u obe je uzimao po 20 suteva
By iggidala
#6121 Nazalost sinoc pad CP, ali nema veze idemo dalje,za danas opet tri izbora..

15,5 - Boozer C. (Chi) VIŠE Broj poena igrača 1,85
(Izostanak Taj Gibsona jos je upitan, pise se kako ce potrajati jos tjedan dana, mislim kako bi Boozer ovo danas trebao prebaciti,dobro je poznato da uvijek da dosta poena Jazzersima,mnogi ga fanovi Chicago i nevole kazu da je ''pussy'' kad treba povuci team u vaznijim tekmama. Nikad se ne pokaze u dobrom svjetlu. Danas ga itekako vidim u Overu,uz pokoje zakucavanje , koji šut iako je guzva pod kosem i naravno dosta slobodnih, jer dakle nema adekvatne zamjene. ).
18,5 - Lee D. (Gsw) VIŠE Broj poena igrača 1,70
(Lee.a nesto forsiram u zadnje vrijeme, pa cu evo i danas, GSW imaju match kuci sa Houston. Koji me i nije bas odusevio nekom centarskom linijom, dosta troma centarska linija i tu vidim prednost Lee,a da nadjaca Houston).
Charlotte - Oklahoma City 2 Hendikep [+14,5] 1,85
(Oklahoma iako mozda i umorna , dolaze kuci Bobcatsima, jedna od najlosijih ekipa i mislim kako se danas nece dobro provesti. Ocekujem napucavanje Oklahome i hladno odmaranje bitnih igraca u 3 i 4 q, znaci +20 na halfu. Nebi me danas cudilo isto tako da Okl. pokrije i drugi hendikep).

- Od ostale ponude svida mi se jos : Over Gasola i J.Smitha!

Sretno!
By Master Yoda
mhkladionicar said

hvala http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

evo gledam ponude i primjetio sam gresku koju je napravila sportplus kladionica stavili su granicu od 16.5 na brooka lopeza ja cu otici odma to uplatiti jer ce sigurno kasnije to blokirati
ove sezone je igrao dva puta protiv washingtona i jednom u pripremnoj,u toj pripremnoj je zabio 18 poena za 25min,a u sezoni jednom 27 poena i jednom 13 poena iako uz dosta slab sut 3/11 po meni njega nema ko cuvati veceras i ja ga moram odigrati dok je granica 16,5 njegov najveci problem jesu deron i joe koji uzimaju veliki broj suteva i u prosloj je brook zabio 16 poena uz sut 6/7

dobra je isto granica na millsapa 15.5 pitanje je hoce li big al opet biti out ako ne bude igrao vjerujem da millsap moze preci ovu granicu,ove sezone je chicagu vec zabio 21 poen za 27min a u toj utakmici je igrao big al i uzeo 22 suta,veceras bi millsap mogao imati dosta vise suteva i ne bi trebao biti problem da predje i veceras ovu granicu

onda sam u bet-livu isto primjetio dobre granice
(16.5)IND - George P. 09.03.2013 01:00 VIŠE 1.85 u vecini kladionica je granica 17.5 ili 18.5
george igra odlicnu sezonu profitirao je najvise ne igranjem grangera,ove sezone je na prosjeku od 17 poena,veceras idu orlandu kojima je vec zabio 20 poena ove sezone,dobar je suter zna pogoditi i trice i cesto ide i na ulaz pod kos tako da se moze reci da je savrsen igrac

(14.5)DET - Knight B. 09.03.2013 01:30 VIŠE 1.85 zabio je dallasu vec 20 peona ove sezone granica je dosta dobra a i monroe ce biti opet upitan,ako on bude out sanse su puno vece da predje ovu granicu u prosloj je ny zabio 17 poena iako je imao dosta slab sut veceras bi opet mogao biti glavni igrac detroita

(14.5)CHI - Boozer C. 09.03.2013 02:00 VIŠE 1.85 boozer bi mogao opet u over nakon utakmica sa san antoniom i indianom gdje je ocekivano isao under,veceras igra protiv utaha i ocekujem ga na 15+ poena,ove sezone im je zabio vec 19 poena

(17.5)BRO - Williams D. 09.03.2013 01:30 VIŠE 1.85 i za kraj cu uzeti derona spomenuo sam vec lik uzima najvise suteva u svojoj ekipi i dosta forsira svoj sut kod kuce igra puno bolje i ima prosjek od 19 poena veceras ne bi trebao imati problema protiv odbrane washingtona ove sezone u dvije utakmice im je zabio 20 i 24 poena i u obe je uzimao po 20 suteva

za boozera se posebno slažem, zadnje 3 utakmice kod kuće je zabijao 20, 21 i 27
By spyder11
#6123 Prvi put sam na ovome forumu.
Prvenstveno pohvala svima onima koji imaju detaljnja objašnjenja tipova koje preporučuju.
Jučer uz sve navedeno izabrao: Amare under 18.5, Durant over 30,5 i Westbrook uder 27,5.

S obzirom da nisam jak u broju koševa igrača, ovakav forum je jako veliki plus u mojim budućim listićima.
Ja bih Vam svima ovim putem preporučio dva susreta broj koševa ekipe:
Indiana 98,5 under
Atlanta 91,5 under
Međusobni susreti sa orlandom i Bostonom ukazuju na ubacuju manje koševa od prosjeka u sezoni protiv današnjih protivnika, a i forma u kojoj se trenutno nalaze ide u prilog.

Na ova dva bih dodao i 2 broj koševa igrača, pa se nadam da će se kao jučer pojaviti zicer kao Amare.

Sretno svima
By Baja
#6124 K.Martin over 12,5 Marathon
trebalo bi proc ovo protiv losih bobketsa granica je manja za 2 poena i sigurno ce imat pristojnu minutazu ja ovo napadam jako.
By hopacupa
#6125 Sto se mene tice:
Durant under 29,5
Ocekujem blowout vec do poluvremena,pa nece biti potrebe da on potegne i vjerovatno ce presjediti 4. cetvrtinu

Deron Williams over 17,5
Iako ga cuva Wall,koji nije los defanzivac,Deron redovno uzima puno suteva,uz 2-3 trice,prelazi ovu granicu.

Curry over 24,5
Dvoumio sam se izmedju njega i Leea,ali izbjegavam igrati visoke protiv run'n'gun ekipa,pa cu ipak Currya,pokazao nam je vec kakav je igrac,a i cuva ga Lin,cije defanzivne sposobnosti nisu vrijedne trosenja tastature.
Kladionica Premier
By burke
#6126 Pozdrav.ekipo!!
Danas cemo ovako..
Durant (-28,5+) manje
Mislim da ce biti blowout,a i mislim da ce se Durant stedjet i da ce ici eventualno na asistencije..mozda na neki tripldouble..
James (-26,5+) manje
Isto ocekujem blowout i laganu pobjedu Miamija..tako da ce se James vise odmarat i asistirat..
Lakersi 1
Borba za playoff..ako su stigli -21 protiv New Orleansa,trebali bi dobit Toronta..gore od zelje za playoffom,pogotovo Bryant..
Ijos bi mozda dodao Horfoda manje od 19,5 jer ce ga Garnett cuvat i Currya vise od 25,5 jer ce biti napeto i puno koseva s Houstonom..a mozda i Dallas x2 jer se tuku za playoff i igraju sve bolje..