Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By canca
#5778 Mogu si krevet u bolnici komotno rezervirati. Prvo Voegle u drugom setu spasi mec loptu na svoj servis vrati brejk i okrene set, u drugom dva puta vraca brejk i uspjeva dobiti na kraju. O Igokei da ne pricam kakvih zadnjih 30 sec.. bruka
By mhkladionicar
#6130 Nogomet, ISLAND: League Cup
20:00 Leiknir Reykjavik-KR Reykjavik (zbroj golova) 3+ @ 1.45

obe ekipe su odlicno usle u 2013. godinu i ne znaju za poraz domacini imaju dvije pobjede dok gosti imaju tri pobjede iz isto toliko utakmica,islandska liga je poznata po tome da dosta golova bude na utakmicama meni su oni i skotska 2,3 liga najbolji za kladjenje na golove,prosle godine su u ligi bili medju najefikasnijim ekipama bili su na 2. i 3. mjestu sa prosjekom preko 3 gola na utakmicama,najvise su mi interesantne njihove medjusobne utakmice igrali su tri puta jedom su prosle godine igrali i sva tri puta je reykjavik pobjedio i danas su oni po meni favorit ali ce i domacini sigurno barem jedan gol dati jer ocekujem otvorenu utakmicu,prosle godine je reykjavik bio domacin i pobjedio 6:3,igrali su jednom 2011 bilo je 1:2 i davne 2009 bilo je 9:2 sve za reykjavik,juce su igrane isto dvije utakmice ovog islandskog kupa obe sam na jednom tiketu imao 3+ i zavrsile su 5:4 i 3:2 ocekujem i danas najmanje 3 gola

Nogomet, NIZOZEMSKA: Eerste Divisie
20:00 FC Oss-Sparta Rotterdam (zbroj golova) 3+ @ 1.44

sparta rotterdam je uvjerljivo najbolja ekipa druge nizozemske lige i sigurno cemo ih gledati iduce godine u prvoj ligi sa ajaxom,psvom i ostalim,danas idu u goste ossu ekipa koja im mozda najvise lezi jer su ih vecinom uvijek pobjedjivali,prosle godine su igrali dva puta ove sezone kod kuce sparta ih je uzela 5:1 dok je prosle sezone u gostima pobjedila istim rezultatom 5:1,interesantno da su te sezone 2011/12 kod kuce igrali 2:2,ukupno su igrali 9 puta i samo jednom je bilo manje od 3 gola sparta je svaki put pobjedila kada je bila gost tako da i danas ocekujem nastavak tradicije i 3 ili vise gola na utakmici,sparta ima odlicne mlade igrace i svi su zeljni igre u zadnjoj su pobjedili de graafschapa 2:1 a prije toga dozivjeli iznenadjujuci poraz kod kuce 1:5 od den boscha danas ocekujem jos jednu golijadu i 3+

20:00 Emmen-G.A. Eagles (oba daju gol) DA @ 1.44

kada je emmen u pitanju tu u vecini slucajeva volim igrati oba daju jer ljudi stvarno dosta golova primaju ali i daju,u zadnjih 10 utakmica cak 8 puta je bilo oba daju dok su gosti isto dosta slicni domacinima po igri u zadnjih 10 oni su 9 puta igrali oba daju,gosti bi danas morali pobjediti da bi bili na 5.mjestu koji vodi u playoff trenutno su 6. na tabeli i imaju 1 bod zaostatka za 5.mjestom,emmen se en bori ove sezone ni za playoff niti imaju sanse da ispadnu u trecu ligu,ove sezone su igrali vec jednom i eaglesi su uzeli kod kuce 2:1,i danas ocekujem jednu opustenu utakmicu napade domacina ali i najmanje jedan gol domacina koji igra rastereceno imaju cak tri pobjede u nizu i ko zna mozda i iznenade danas i pobjede sve u svemu ocekujem da ce oba dati po jedan gol
By canca
mhkladionicar said

Nogomet, ISLAND: League Cup

obe ekipe su odlicno usle u 2013. godinu i ne znaju za poraz domacini imaju dvije pobjede dok gosti imaju tri pobjede iz isto toliko utakmica,islandska liga je poznata po tome da dosta golova bude na utakmicama meni su oni i skotska 2,3 liga najbolji za kladjenje na golove,prosle godine su u ligi bili medju najefikasnijim ekipama bili su na 2. i 3. mjestu sa prosjekom preko 3 gola na utakmicama,najvise su mi interesantne njihove medjusobne utakmice igrali su tri puta jedom su prosle godine igrali i sva tri puta je reykjavik pobjedio i danas su oni po meni favorit ali ce i domacini sigurno barem jedan gol dati jer ocekujem otvorenu utakmicu,prosle godine je reykjavik bio domacin i pobjedio 6:3,igrali su jednom 2011 bilo je 1:2 i davne 2009 bilo je 9:2 sve za reykjavik,juce su igrane isto dvije utakmice ovog islandskog kupa obe sam na jednom tiketu imao 3+ i zavrsile su 5:4 i 3:2 ocekujem i danas najmanje 3 gola

sparta rotterdam je uvjerljivo najbolja ekipa druge nizozemske lige i sigurno cemo ih gledati iduce godine u prvoj ligi sa ajaxom,psvom i ostalim,danas idu u goste ossu ekipa koja im mozda najvise lezi jer su ih vecinom uvijek pobjedjivali,prosle godine su igrali dva puta ove sezone kod kuce sparta ih je uzela 5:1 dok je prosle sezone u gostima pobjedila istim rezultatom 5:1,interesantno da su te sezone 2011/12 kod kuce igrali 2:2,ukupno su igrali 9 puta i samo jednom je bilo manje od 3 gola sparta je svaki put pobjedila kada je bila gost tako da i danas ocekujem nastavak tradicije i 3 ili vise gola na utakmici,sparta ima odlicne mlade igrace i svi su zeljni igre u zadnjoj su pobjedili de graafschapa 2:1 a prije toga dozivjeli iznenadjujuci poraz kod kuce 1:5 od den boscha danas ocekujem jos jednu golijadu i 3+

kada je emmen u pitanju tu u vecini slucajeva volim igrati oba daju jer ljudi stvarno dosta golova primaju ali i daju,u zadnjih 10 utakmica cak 8 puta je bilo oba daju dok su gosti isto dosta slicni domacinima po igri u zadnjih 10 oni su 9 puta igrali oba daju,gosti bi danas morali pobjediti da bi bili na 5.mjestu koji vodi u playoff trenutno su 6. na tabeli i imaju 1 bod zaostatka za 5.mjestom,emmen se en bori ove sezone ni za playoff niti imaju sanse da ispadnu u trecu ligu,ove sezone su igrali vec jednom i eaglesi su uzeli kod kuce 2:1,i danas ocekujem jednu opustenu utakmicu napade domacina ali i najmanje jedan gol domacina koji igra rastereceno imaju cak tri pobjede u nizu i ko zna mozda i iznenade danas i pobjede sve u svemu ocekujem da ce oba dati po jedan gol

ma mhk pojma ti nemas hahahah :ruze:
By dubet
#6176 Danas ću probat da će Porto dat 2-3 gola Estorilu po tečaju 1,85 u lutrije. Ne očekujem golijadu Porta jer ih u srijedu čeka Malaga u ligi prvaka,a i Estoril je tvrđi ove sezone, primio je u gostima 13 golova u 10 utakmica.
Tekma je u 21.00.
By Marko_OKC
canca said

mhkladionicar said

Nogomet, ISLAND: League Cup

Bravo care, singlirao Leiknir odg3+ za 1.80 i proslo u 22.minuti

ma mhk pojma ti nemas hahahah :ruze:

By Profiteri
#6191 SAD-Meksiko 1 (1.30) (ss)

Svjetsko prvenstvo u baseballu u SAD-u u kojem amerikanci docekuju Meksiko koji je jucer izgubio iznenađujuce od Italije.Amerikanci nastupaju u vrlo jakom i mocnom sastavu prepunom zvijezda koje predvode najbolje klubove iz mlb-a, sve osim pobjede amera bilo bi ogromno iznenađenje.

Belgrano-Velez Sarsfield 1x (1.35) (ss)

Velez dolazi na ovo gostovanje bez skoro 10 igraca iz prve postave: Freire, Peruzzi, Cubero, Dominguez, Bella, Papa, Ferreira, Rescaldani, Gago, Cerro, Tobio igrali su tekmu prije 3 dana pa je trener Veleza Ricardo Gareca najavio da ce danasnju tekmu igrati rezerve jer imaju prenatrpani raspored zbog copa libertodesa.Belgranu fali samo jedan igrac Lollo, na svom terenu u zadnjih 12 tekmi imaju samo 2 poraza i mislim da nece na svom terenu izgubit od rezerva Veleza.

Orleans-Chalon (k.r.) 2 (1.65) (germanija)

Orlenas docekuje proslogdisnje prvake u velikim problemima sa izostancima, nedostaju im dva najbolja strijelca Green i Young, prvi play Pellin, te obrambeno jaki igrac Lebrun kod gostiju nedostaje play Tchicamboud.U zadnjih 6 međusobnih tekmi Chalon je pobjedio u njih 5, mislim da se ovdje isplati igrati na pobjedu Chalona koji ne igra tako dobro kao prosle sezone ali mislim da ovo moraju dobiti sutra u ovakvim oklonostima.Tecaj na pobjedu gosta je pao tokom dana sa 1.90 na 1.65.

FC Barcelona-Dep.La Coruna 1 (1.15) (germanija)

Sutra ce prva ekipa lige Barca docekati zadnju ekipu lige Deportivo u dosta izmjesanom sastavu ali s Messijem, Villom, Fabregasom, Alexisiom,Thiagom, Mascheranom itd.Deportivo također ima problema sa ozljedama fale im 2 standardna stopera Ze Castro i Marchena, najbolji napadac i strijelac ekipe Riki.Deportivo u zadnjih 7 tekmi ima 6 poraza i jos nemaju pobjedu u gostima dok idu kod Barce koja kuci nema poraza i zeljna da odigra sta bolju tekmu prije Milana da dobiju na samopouzdanju pred najvazniju tekmu sezone.

Bayern-F.Düsseldorf 1 (1.15) (germanija)

Moram odigrati na ekipu koja za poraz ne zna 4 mjeseca, ima 10 pobjeda zaredom i koja u prvenstvu ima gol razliku 64-8.Igrali su vec jednom ove sezone i Bayern je dobio Fortunu u gostima 5-0.Mislim da je ovdje sve jasno tko ce biti pobjednik ove tekme.Najavljeni sastav za sutra je: Neuer Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba Javi Martinez, Schweinsteiger Shaqiri, Kroos, Ribery Mandzukic.

Estudiantes-Newells 1x (1.28) (germanija)

Iako Estudiantes ne igra dobro u prvenstvu ovdje moram odigrati da nece izgubiti kuci od Newellsa jer gosti dolaze u totalno rezervnom sastavu zbog prenatrpanog rasporeda, nedostaju im Guzman, Caceres, Vergini, Heinze, Casco, Pablo Perez, Villalba, Figueroa, Tonso, Scocco, Maxi Rodriguez.

Parovi su svi za visoki ulog, izbareite nesto jer ce koeficijenti sigurno padati tokom veceri i sutrasnjeg dana.

Sretno svima!!!
By dubet
dubet said

Danas ću probat da će Porto dat 2-3 gola Estorilu po tečaju 1,85 u lutrije. Ne očekujem golijadu Porta jer ih u srijedu čeka Malaga u ligi prvaka,a i Estoril je tvrđi ove sezone, primio je u gostima 13 golova u 10 utakmica.
Tekma je u 21.00.

Na početku čupavo, na kraju ispalo da je glatko prošlo.
2-0 za Porto