Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

3ca

7
5%
13
10%
26
19%
7
5%
17
13%
14
10%
25
18%
7
5%
11
8%
9
7%
By burke
#61690 "Mike Conley questionable Tuesday.
Conley is a recent addition to the Grizzlies' injury report and is listed as questionable for Tuesday's contest vs. the Celtics with a left toe injury. He recently returned from a back injury that was initially going to sideline him for six weeks, but missed only nine games. Upon his return, he been limited to under 30 minutes in five of the last six games. Andrew Harrison would likely draw the start if Conley is unable to suit up, but suffers from a low floor and ceiling. Chandler Parsons has been ruled out on the second leg of a back-to-back after returning from a knee injury and James Ennis will likely re-enter the starting lineup. Marc Gasol will see a heavy increase in usageif Conley is ruled out, and has averaged 47.25 DraftKings points in six games with at least 20 field goal attempts."
Gasol vise 18,5 lutrija..
By Pekiii
nbaspecialtips wrote:Jos samo da skontam kako da gledma odbrnau protiv odredjene pozicije :D (nasao sam za tim, samo nez kako naci jos za pojedinacnu poziciju)

vidi ovako Babe , mi ovde svi uglavnom pomažemo jedni drugim jer je meni drago nešto pdjelit sa drugim a ti se nemoj brinut šta si našo ili šta nisi našo na ovom programu .., sad ga ostale kolege imaju i svak ce nešto na njemu da skontat..
pravit se pametko i dražat za sebe nije ti to u redu ali što ćeš svak ima svoj izbor
By nbaspecialtips
#61699 Nista, shvatio sam odma ili da nije za mene ili da nisi vidio kome saljes. Uglavnom, valjda nam je cilj da pomazemo ostalima... pa mi je tako skroz bezveze kad neko ima neko dobar sajt, a cuva ga ko zlatnu koku neda nikome- a ne vidim razlog tome. Uglavnom, hvala ti sto si postavio, valjda cu se snaci ubrzo... uglavnom fino izgleda ;)
By Pekiii
nbaspecialtips wrote:Nista, shvatio sam odma ili da nije za mene ili da nisi vidio kome saljes. Uglavnom, valjda nam je cilj da pomazemo ostalima... pa mi je tako skroz bezveze kad neko ima neko dobar sajt, a cuva ga ko zlatnu koku neda nikome- a ne vidim razlog tome. Uglavnom, hvala ti sto si postavio, valjda cu se snaci ubrzo... uglavnom fino izgleda ;)

ok drug , možda nam pomogne da budu još bolje analize ak ništa drugo :D :D :D
By nbaspecialtips
#61701 Ovako, sredio sam za poziciju- morao sam refreshovati.
Za one koji budu koristili (a ovaj prvi lik je to napominjao stalno):
Ako neki tim, brani poziciju bolje nego sto se to ocekivalo- to ne znaci da ju brani dobro... tako da ako tim brani poziciju bolje negos tos e ocekivali, on idalje moze tu poziciju da brani katastrofalno. Mada opet, u kombinaciji sa rotowire- valjda ce posluzit.... I jos jedna stvar, mislim da se radi o fantasy poenima (nisam nasao nigdje da se radi u normalnim poenima).

Gasol over 18,5

Covjek bez Conlija ima average oko 25 poena i samo jedan under- i to tacno na granici. Odigrao sam ga jutros, kad sam jos mislio da ce Conley igrati, ali sad sam odlucio i da ga postavim ovdje. OKC nije katastrofalan tim u odbrani protiv centra, ali svakako nije ni blizu top 5 (neka zlatna sredina otprilike). Medjutim, ne idu na bilo kakvog centra veceras- Gasol je jedan univerzalac koji moze uhvatit skok u napadu, osutat sa polu- distance, ubaciti trojku, ubaciti dosta sa linije itd... Trenutno je jedina prava opcija za Memphis u napadu i mozemo ocekivait velik usage rate od njega veceras. Voli da se ponasao kao plej, a i dao je izjavu koja upucuje na to- naime, govorio je kako zeli da lopta bude stalno u njegovim rukama, da on odlucuje gdje ce ici i takve stvari... Neke ga kladze drze na 21,5 sto takodje pokazuje value koji over 18,5 ima.

Srecno svima :)
By Teo
nbaspecialtips wrote:Nista, shvatio sam odma ili da nije za mene ili da nisi vidio kome saljes. Uglavnom, valjda nam je cilj da pomazemo ostalima... pa mi je tako skroz bezveze kad neko ima neko dobar sajt, a cuva ga ko zlatnu koku neda nikome- a ne vidim razlog tome. Uglavnom, hvala ti sto si postavio, valjda cu se snaci ubrzo... uglavnom fino izgleda ;)

Decki nemoj te se puno uzbudjivati zbog ovoga,ove sve informacije ko prati fantasy labs vec odavno zna a i sam Knight je postavio bas ovu twiter stranicu na svoju aplikaciju.Ja sam mislio da za ovo svi znate.Ovo su sve informacije za fantasy poene a za pojedinacne pretpostavke se morate pretplatiti.

Jos da dodam da sam igrao dubl Boston1 i Oklahoma2.Dragic i Konli ne igraju,to su bitne stvari a ne statisticki podaci na osnovu kojih i kladionice postavljaju granice.