MvP39 said
Mavericks said
Nene je krilni centar ...
Cuvat ce ga REGIEEE !
Istina je da se Nene vodi kao PF u Wizardsima, ali on je "po prirodi" C, a i vecinu utakmice igra na toj poziciji, radi sto centar radi i cuvaju ga protivnicki centri. Napisao si da ce ga cuvati Evans (eto ubacio sam to gore), ali obriso sam ti to jer informacija nije toliko tocna koliko si ti u nju uvjeren, a uz to zauzeo si cijelu stranicu sa tim quotom. Pogledaj malo sazetke utakmica izmedu Brooklyna i Wizardsa, na pocetku utakmice Lopez cuva Okafora, a sto se nakon tih prvih nekoliko minuta dogada ? Ostatak utakmice Lopez je na Neneu iz vise razlicitih razloga. Ne toliko bitna stvar je da je Nene za par cm vislji od Okafora, a po meni i snazniji. A evo par bitnih stvari, Okafor igra 26 minuta po utakmici, sto znaci da se on i Nene ne srecu tolko cesto u igri, tj. nerjetko se mijenjaju. Znaci kad je Okafor vani Lopez se pomice na Nenea, a Evans ide na nizeg igraca. Ista je stvar i sa druge strane, mozda malo ne logicna, ali tako su radili Netsi. Evans igra 22 minute po utakmici sto ce takoder znaciti da je Lopez u igri dok je Evans na klupi i to recimo 10-ak minuta, ako ne i vise. Stvar koju sam primjetio i koja mi je bila cudna, ali dobra za ovaj par je ta da se Lopez pomice na Nenea, a Gerald Wallace odlazi na Okafora. Po meni to pomicanje moze biti iz jednog razloga, Wallace je preslab i prenizak za Nenea, a Okafor nije neka masina u napadu.
Vidim da nitko ne spominje da se Boston - Atlanta i Golden State - Houston igraju na americkoj nacionalnoj televiziji ESPN-u. Zaboravio sam to napisati u analizi za Curry-a. Kao sto vec znate zvijezde cim igraju na televiziji odmah se nabriju i nazabijaju, sto mi super ide uz Curry-a. Jedino sto mi smrdi je ta tekma Boston - Atlanta, mislim da njima prijenos na televiziji nece znaciti puno.
da,obe su na nacionalnoj tv pa prema tome curry bi mora ic over jer se ocekuje kosijada teska,ko i harden na drugoj strani... a sta se tice bos-atl,svi znamo kome ce znacit igrat na nac.tv-KG-u,taj je uvik napaljen pa mozda napokon neko horforda zaustavi..