Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

isprike ak sam fulo neke grane i stvarno ste svasta analizirali, svaka cast, steta sto ne stane vise

37
19%
19
10%
8
4%
18
9%
19
10%
34
17%
19
10%
13
7%
4
2%
26
13%
By manje under
manje under wrote:Triple:
D. Booker (18,5) - manje - 1,85
Očekujem rani BO na tekmi, a i da ne bude mislim da Spursi dobro brane njegovu poziciju i da je Green dobar defender i ovo mi je dobar tip.

C.J. McCollum (25,5) - više - 1,85
Mislim da Lillard neće igrati, a onda u jednoj brzoj tekmi u kojoj ga nema tko čuvati mislim da ovo lagano probija.

M. Turner (16,5) - manje - 1,85
Nikad veća grana za ovog mladića i to moram ispratiti, a ide na solidnog defendera Gortata, kojem je prošli put dao 20, ali ne vjerujem da će se to večeras dogoditi.

Bet Live

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Aaaahhhh C.J. :(
By Thunderrussell
#61896 @Joepill ma da,ne volim public bet,u većini slučajeva ne dođe,iz nekih ne pojašnjenih razloga,i eto,obestinilio se sinoć,propali i KAT i Mcc ..u svakom slučaju lipo da je netko primjetio :)
By AlkYYY
AlkYYY wrote:Samo da spomenem 2 informacije. Mozda nisu bitne mozda jesu za oklade ali dobro je znati. Ako je vec netko spomenuo , isprike.

Prvo , Curry je izjavio poslije Cavsa da mu se ne svida sta uzima malo suteva , ostali u ekipi su se slozili s tim pa je moguce da poveca svoje pokusaje. Nisam rekao tocno od rijeci do rijeci kako je izjavio ali shvatit cete poantu.

Drugo , kako sam procitao da su D. Jordan i C.Paul imali neku prometnu nezgodu. Nista strasno za obojicu , ali bi moglo utjecat na igranje ili neigranje njih dvojice. Neznam tko ce im onda igrat :D ..

Uglavnom to vam je to , ja sam to procitao pa se nadam da vas ne lažem hehe.

A da nebi samo to bilo u mom postu ubacit cu jednu analizu.

D.Rose 17,5 OVER , PSK , 1,85

Gledao sam Knickse dosta zadnje vrijeme. Rose se sve vise oslobada i napada kos. I to jako uspjesno. Zna se dogodit da neko zicer polaganje promasi , ali u jako velikoj vecini je uspjesan kad god napada. I ako sam dobro primjetio , u drugom poluvremenu se ti njegovi napadi dosta povecaju za razliku od prvog polvremena. A zna se da protiv Atlante se nemoze puno napraviti iz reketa , i jos je njegov match up povoljniji za razliku od ostalih. Nije bas bajan u sutevima sa distance ali to nadopunjuje napadima na kos.
Znaci ima povoljan match up , sve vise zavrsava napade , uzet ce svojih 15tak suteva plus 5-6 slobodnih, zadnjih 5 tekmi isao preko granice 4 puta ( tu jednu tekmu je igrao samo 10 min , ozljeda neka) . Pa eto po meni ovo vrijedi probati

Prosao lagano i bez produzetaka , unatoc jako losem sutu jel je ludak ispalio 28 suteva haha
By boogie
AlkYYY wrote:
AlkYYY wrote:Samo da spomenem 2 informacije. Mozda nisu bitne mozda jesu za oklade ali dobro je znati. Ako je vec netko spomenuo , isprike.

Prvo , Curry je izjavio poslije Cavsa da mu se ne svida sta uzima malo suteva , ostali u ekipi su se slozili s tim pa je moguce da poveca svoje pokusaje. Nisam rekao tocno od rijeci do rijeci kako je izjavio ali shvatit cete poantu.

Drugo , kako sam procitao da su D. Jordan i C.Paul imali neku prometnu nezgodu. Nista strasno za obojicu , ali bi moglo utjecat na igranje ili neigranje njih dvojice. Neznam tko ce im onda igrat :D ..

Uglavnom to vam je to , ja sam to procitao pa se nadam da vas ne lažem hehe.

A da nebi samo to bilo u mom postu ubacit cu jednu analizu.

D.Rose 17,5 OVER , PSK , 1,85

Gledao sam Knickse dosta zadnje vrijeme. Rose se sve vise oslobada i napada kos. I to jako uspjesno. Zna se dogodit da neko zicer polaganje promasi , ali u jako velikoj vecini je uspjesan kad god napada. I ako sam dobro primjetio , u drugom poluvremenu se ti njegovi napadi dosta povecaju za razliku od prvog polvremena. A zna se da protiv Atlante se nemoze puno napraviti iz reketa , i jos je njegov match up povoljniji za razliku od ostalih. Nije bas bajan u sutevima sa distance ali to nadopunjuje napadima na kos.
Znaci ima povoljan match up , sve vise zavrsava napade , uzet ce svojih 15tak suteva plus 5-6 slobodnih, zadnjih 5 tekmi isao preko granice 4 puta ( tu jednu tekmu je igrao samo 10 min , ozljeda neka) . Pa eto po meni ovo vrijedi probati

Prosao lagano i bez produzetaka , unatoc jako losem sutu jel je ludak ispalio 28 suteva haha

Ma da i ja sam ga prognozirao u overu, al ko ce sutirat kad su mela najurili iz tekme :mrgreen:

al me rodo zajebo sa svojim faulovima, tako da 1/2 jucer
By Kliza
Kliza wrote:Evo jesam smotan dopisujem se tu i onda kilpatrica lupim manje na narodnom umalo sam se šlagiro a nema strona jbg bar je jedan par na ova dva listića pogođen.

Image

Sretno nam bilo :D :D :D

Evo ostao sam dužan rezultat od jučer :D .
Image
Last edited by Kliza on 29 Dec 2016, 20:13, edited 1 time in total.
By Kliza
Kliza wrote:
Kliza wrote:Evo jesam smotan dopisujem se tu i onda kilpatrica lupim manje na narodnom umalo sam se šlagiro a nema strona jbg bar je jedan par na ova dva listića pogođen.

Image

Image
By Kliza
Kliza wrote:

Image

Image