Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UncleDrew
#6247 Evo za danas 2 para koja su po meni vrlo izgledna:

Schalke 04 - Dortmund oba daju gol DA 1,55
Udinese - Roma oba daju gol DA 1,60

Ne treba se puno o ovome pričati svi koji prate znaju kako ove sezone igra Roma na kišu golova imaju najviše zabijenih i primljenih golova u ligi mislim da je to dosta a Dortmund igra vrlo slično isto uvijek ima golova na njihovim utakmicama i mislim da ovakva 2 derbija ce proci u znaku golova
Sretno Wink
By Master Yoda
#6250 Aleksandar Ćapin (-17,5+) više 1,85

ovaj čovjek je čudo u ABA ligi, za one koji ne znaju igra za Radnički iz Kragujevca na poziciji playa, ali redovno uzima po 15-ak šuteva i uvijek ima nekoliko bacanja, u prosjeku na parketu provodi čak 35 minuta i on mi je definitivno najbolji play ikad koji je nastupao u ABA ligi zadnjih par sezona, danas Radnički igra vjerojatno najvažniju utakmicu u svojoj povijesti protiv Zadra u gostima, ukoliko pobijede bit će jako blizu plasmanu na F4 i osiguranju europskih natjecanja sljedeće godine, Zadar na playu ima 2 domaća igrača, Morovića i Prostrana koji su teške rupe u obrani i novopridošlog Amerikanca Thornea o kojem ne znam puno tako da je teško reći nešto više o njemu, ali poznajući mentalitet američkih playeva u Europi ni on neće bit neki jaki obrambeni igrač, u prvom dijelu sezone Ćapin im je ubacio točno 18, ali je igrao samo 28 minuta, a danas ga očekujem preko 20, Zadar je u očajnoj formi, bori se za opstanak i sigurno će skupo platiti kožu pred svojim navijačima tako da očekujem neizvjesnu utakmicu do kraja i punu minutažu za Ćapina što je i najvažniji preduvjet za ovaj par
By Master Yoda
#6270 majko mila ja ovo ne vjerujem, u prvoj četvrtini zabije 7 koševa, onda u sljedeće dvije ne zabije ni koša, u zadnju minutu uđe sa 12 postignutih koševa i pogodi tricu i 3 bacanja u zadnjoj minuti za točno 18, hahahaha, ovo se zove sreća
By Master Yoda
Master Yoda said

Aleksandar Ćapin (-17,5+) više 1,85

ovaj čovjek je čudo u ABA ligi, za one koji ne znaju igra za Radnički iz Kragujevca na poziciji playa, ali redovno uzima po 15-ak šuteva i uvijek ima nekoliko bacanja, u prosjeku na parketu provodi čak 35 minuta i on mi je definitivno najbolji play ikad koji je nastupao u ABA ligi zadnjih par sezona, danas Radnički igra vjerojatno najvažniju utakmicu u svojoj povijesti protiv Zadra u gostima, ukoliko pobijede bit će jako blizu plasmanu na F4 i osiguranju europskih natjecanja sljedeće godine, Zadar na playu ima 2 domaća igrača, Morovića i Prostrana koji su teške rupe u obrani i novopridošlog Amerikanca Thornea o kojem ne znam puno tako da je teško reći nešto više o njemu, ali poznajući mentalitet američkih playeva u Europi ni on neće bit neki jaki obrambeni igrač, u prvom dijelu sezone Ćapin im je ubacio točno 18, ali je igrao samo 28 minuta, a danas ga očekujem preko 20, Zadar je u očajnoj formi, bori se za opstanak i sigurno će skupo platiti kožu pred svojim navijačima tako da očekujem neizvjesnu utakmicu do kraja i punu minutažu za Ćapina što je i najvažniji preduvjet za ovaj par

da i ovako stavim, WINNNNNNNNNNNNNNNNN
By UncleDrew
UncleDrew said

Evo za danas 2 para koja su po meni vrlo izgledna:

Schalke 04 - Dortmund oba daju gol DA 1,55
Udinese - Roma oba daju gol DA 1,60

Ne treba se puno o ovome pričati svi koji prate znaju kako ove sezone igra Roma na kišu golova imaju najviše zabijenih i primljenih golova u ligi mislim da je to dosta a Dortmund igra vrlo slično isto uvijek ima golova na njihovim utakmicama i mislim da ovakva 2 derbija ce proci u znaku golova
Sretno http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

WINNNNN!!
Schalke 04-Dortmund 2-1
Udinese-Roma 1-1
By Marko_OKC
#6489 Anderson Kev.-Nieminen J. (11.03. 19:00)
1
1,45
Federer R.(19,5)-Dodig I. (11.03. 23:45)
manje
1,85
Berdych T.(h-4,5)-Mayer F. (11.03. 21:40)
1
1,50
TEČAJ: 4,02

Ovo mi je listic za danas koji igram za srednji ulog.

Anderson je odlicno poceo ovu godinu, ima skor na hardu 13/4 i to mu je definitivno najdraza podloga, igrao je prosle godine dvaput protiv Niemienena i svaki put ga dobio 2:0 u setovima, danas mozda Niemienen pruzi nesto bolji otpor ali i dalje ocekujem pobjedu Andersona.

Svaka cast Dodigu na njegovim igrama i pobjedi nad odlicnim Bennetauom ali danas ocekujem da to Federer rijesi u 2.seta i mislim da ce to biti ispod 19,5 Svakako se isplati riskirati za 1.85 tecaj.

Mayer je tenisac koji moze povremeno bljesnuti i to je to, no nikad nije uspio napraviti nista znacanijega na Indian Wellsu a mislim da nece ni danas protiv odlicnog Berdychta.
By Marko_OKC
Marko_OKC said

Anderson Kev.-Nieminen J. (11.03. 19:00)
1
1,45
Federer R.(19,5)-Dodig I. (11.03. 23:45)
manje
1,85
Berdych T.(h-4,5)-Mayer F. (11.03. 21:40)
1
1,50
TEČAJ: 4,02

Ovo mi je listic za danas koji igram za srednji ulog.

Anderson je odlicno poceo ovu godinu, ima skor na hardu 13/4 i to mu je definitivno najdraza podloga, igrao je prosle godine dvaput protiv Niemienena i svaki put ga dobio 2:0 u setovima, danas mozda Niemienen pruzi nesto bolji otpor ali i dalje ocekujem pobjedu Andersona.

Svaka cast Dodigu na njegovim igrama i pobjedi nad odlicnim Bennetauom ali danas ocekujem da to Federer rijesi u 2.seta i mislim da ce to biti ispod 19,5 Svakako se isplati riskirati za 1.85 tecaj.

Mayer je tenisac koji moze povremeno bljesnuti i to je to, no nikad nije uspio napraviti nista znacanijega na Indian Wellsu a mislim da nece ni danas protiv odlicnog Berdychta.

LISTIC WINN!!! Odlican pocetak tjedna.
By UncleDrew
#6642 Danas je i liga prvaka malo u sjeni nba ali evo jedan rizičniji par od mene:

2.5/Barcelona - Milan manje 2,75

ovo igram na manji ulog jer mislim da ce Milan otputovati na Camp Nou i odigrati jedan pravi talijanski bunker kako oni znaju jer imaju veliki rezultat iz Milana 2:0 i nema potrebe da srljaju oni će svoje prilike vrebat ali će im najvažnija biti obrana a Barcelona nek se dodaje samo okolo kako su to i radili u Milanu bez neke opasnosti po gol i ja sretan,mislim da će teško Milan dati gol ali isto vjerujem da će se Barcelona itekako trebati izmučit da utrpa 3 Milanu ,sretno ko isprati Wink
By tininho
UncleDrew said

Danas je i liga prvaka malo u sjeni nba ali evo jedan rizičniji par od mene:

2.5/Barcelona - Milan manje 2,75

ovo igram na manji ulog jer mislim da ce Milan otputovati na Camp Nou i odigrati jedan pravi talijanski bunker kako oni znaju jer imaju veliki rezultat iz Milana 2:0 i nema potrebe da srljaju oni će svoje prilike vrebat ali će im najvažnija biti obrana a Barcelona nek se dodaje samo okolo kako su to i radili u Milanu bez neke opasnosti po gol i ja sretan,mislim da će teško Milan dati gol ali isto vjerujem da će se Barcelona itekako trebati izmučit da utrpa 3 Milanu ,sretno ko isprati http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

ovaj par se jedino isplati probati zbog kvote. ma zapravo ni ne isplati. gledaj barcelona da ganja 4 0 imala bi vise sanse za prolaz nego milan. govorimo o najboljoj momčadi na svijetu koja je u krizi jer je pazi 2 utakmice bila bez pobjede. dvije utakmice. cak su i od reala bili bolji dok ih je milan stvarno nadigrao. ali milan je tada odigrao najbolju utakmicu u valjda zadnjih par godina a barca uzasnu utakmicu. barca vec u prvom pol moze voditi 3 0 i ako padne gol u prvih 20 minuta milan ce otici doma sa 5 golova u mrezi.