Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By FamilyGuy
UncleDrew said

Jučer je bia odličan dan čestitam svima koji su dobili ja sam dobio 2 tiketa prvi sa moja 3 para koja su prosla a drugi hvala Familyguy ispratio sam njega i prošlo je i to samo se nadam da je i on igrao boston konačni jer smo se dovoljno puta opekli na tome,nadam se da danas nastavljamo pozitivan niz:
17.5/Gordon E. (NO) manje 1,85- vec je sve rečeno za ovi par svaki put kad sam igrao SG manje protiv Allena on je odradio svoje vjerujem da ce tako i večeras bit
12.5/Iguodala A. (DEN) više 1,85-za ovi par sam se odlučio jer Minnesota ima dječaka na poziciji SG a zove se Ridnour i mislim da on nikako nece moci zadržati Iggya koji ako istrči koju kontru pogodi 2 trice i mislim da ide lagano preko iako je blowout izvjestan nadam se da ce on to rješit, u 2 od 3 utakmice ove sezone protiv Minnesote je išao preko moram priznat da neznam koga je tad čuvao ali ja se nadam da ce biti Ridnour http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Neki nažalost nikad ne nauče.. Laugh Ali drago mi je da su nekome pomogle moje analize.. Laugh
By UncleDrew
FamilyGuy said

UncleDrew said

Jučer je bia odličan dan čestitam svima koji su dobili ja sam dobio 2 tiketa prvi sa moja 3 para koja su prosla a drugi hvala Familyguy ispratio sam njega i prošlo je i to samo se nadam da je i on igrao boston konačni jer smo se dovoljno puta opekli na tome,nadam se da danas nastavljamo pozitivan niz:
17.5/Gordon E. (NO) manje 1,85- vec je sve rečeno za ovi par svaki put kad sam igrao SG manje protiv Allena on je odradio svoje vjerujem da ce tako i večeras bit
12.5/Iguodala A. (DEN) više 1,85-za ovi par sam se odlučio jer Minnesota ima dječaka na poziciji SG a zove se Ridnour i mislim da on nikako nece moci zadržati Iggya koji ako istrči koju kontru pogodi 2 trice i mislim da ide lagano preko iako je blowout izvjestan nadam se da ce on to rješit, u 2 od 3 utakmice ove sezone protiv Minnesote je išao preko moram priznat da neznam koga je tad čuvao ali ja se nadam da ce biti Ridnour http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Neki nažalost nikad ne nauče.. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif Ali drago mi je da su nekome pomogle moje analize.. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Moj ti je savjet da vise nikad ne igraš bez konačnog ili s pokrivenin x ja sam se opeko i vise im nedam gušta Laugh ... i hvala za jucerasnje analize ja se nadam da i danas nastavljamo ko i jučer
By Stockton to Malone
#6249 Ja ću kasnije postaviti analize, kad dobijem malo više informacija o ozljedama i izostancima, ali ovako na prvu mi se čine odličnim izborom Dragič over 13,5 - ipak će igrati protiv Lina koji je obrambeni kriminalac, i Amare svakako, al jedino ako Melo ne igra. Vidjeli smo što je jučer Boozer napravio Millsapu...

Imam par komentara na vaše postove.
1. 1.60 koef na Golden State protiv Bucksa je preniska margina da bi se to odigralo. Vidimo iz večeri u večer da GS užasno oscilira, čak više i nisu toliko efikasni što im je forte. Uz to Bucksi u gostima imaju score 10-11, i po tome su 10. u ligi što nije zanemarivo, i po meni igraju trenutno bolju košarku od GS-a. Uz to, pričekajte sa Lee-om, zbog ozljede gležnja.
2. Galinari over - blowout je po meni neminovan, i svakako da netko treba zabiti poene za Denver da bi došlo do blowouta, ali to je ekipa Georgea Karla u kojoj svatko ima podjednake napadačke ovlasti: Lawson, Igoudala, Galinari, Chandler, Miller, Brewer, Faried...
3. Horford - Lopez je stvarno rupa, ali Al je sinoć odigrao 47 minuta, gledao sam utakmicu i čovjek se u OT-u vukao po parketu, bilo je vidljivo da je umoran, a koliko će se stići rekuperati u manje od 24h vidjeti ćemo.
By Viper
#6251 17.5/Gordon E. (NO) TIP: Manje
19.5/Ellis M. (MIL) TIP: Više

Kladionica: Favorit

Nemam što posebo reći za ova dva para jer je sve već rečeno i slažem se s tim.
Ja na ovo stavljam 400kn bez razmišljanja. Sretno onima koji su ovo odigrali iako ja mislim da vam neće trebat jer sigurno prolazi ;)
By CP3
#6252 Zdravo svima,sinoc uhvacen Durant i James under i Pierce over,za veceras cemo ovako:

Walker K.(15,5) over- nekoliko utakmica nije presao granicu,veceras posto u ekipi nema Sessions-a trebao bi ovo da predje,gostuju u Washington-u i verujem da ce utakmica biti zategnuta jer moraju konacno nekome da pruze otpor i to ce biti veceras!

Nene (12,5) over- sinoc me je na 1 tiketu srusio za 1 kos i veceras cu ga ponoviti i nadati se da ce preci ovu granicu i ne vidim razlog zbog koga je nebi presao.

Toliko od mene,ispraticu jos i Galinari over i Gordon under ali bez nekog preteranog ulaganja veceras...
By tony_kukoc
#6253 14,5 - Anderson R. (Noh) VIŠE 1,85- Igrač koji bez problema pređe ovu granicu...Memphis odlično brani reket, svi govore gordon manje po meni također izgledno a to znači da neko mora i zabit koševe, uz par trica anderson prelazi bez problema ovu granicu. I memphis nije ekipa koja može nekoga uništiti tako lako pa mislim da neće bit blowouta. anderson šutira 10-ak šuteva u prosjeku, od toga 5 trica i ima 5 slobodnih. Mislim i više nego dovoljno da zabi 15 koševa. Sretno svima. Kladionica PSK
By canca
#6256 Pozdrav svima, evo neka moja ranija razmisljanja..

(18.5)Brooklyn - Lopez B. over
Sinoc je zavrsio u underu, ali nije bilo ni potrebe da forsira. Deron je sam unistio Washington i blowout je bio u prvoj cetvrtini. Horford se sinoc dosta izmorio, igrali su i produzetke protiv Bostona i kako kolega Malone kaze doslovno se vukao po terenu. Brook je protiv Atlante ove sezone igrao dva puta, prvi put je ubacio 22 poena a dva dana nakon toga 20. Mislim da bi trebao proci i veceras, odmoran je a mozda ce i Horford imati manju minutazu.

(13.5)Phoenix - Dragič G. over
Igrao sam ga i sinoc, zabio je 17 poena uz sut 6-12. Tako nesto ga ocekujem i veceras jer ga ocekuje dvoboj sa Linom koji je jako los u obrani i redovito igram na njegove suparnike over.

Mislim da bi mogao i (18.5)New York - Smith J.R. over ako ne bude Carmela. U odlicnoj je formi i ova granica nije neki problem za njega.
By Aleksaaa3
#6257 Pozdrav momci!

Marc Gasol 14,5 OVER

Po mojoj procjeni mislim da bi lagano trebalo ovo da prodje jos ispred svojih navijaca! Poslednje dve utakmice igrao 23+
Kladionica: BWIN