- 10 Mar 2013, 05:28
Greskom sam ostavio post na Ostali sportovi ... Izvinjavam se . Evo c/p ovde .
WWin
Ty Lawson (ispod 19,5)
Denver igra protiv Minnesote koja muku muci sa povredama tokom citave sezone, i to sa povredama kljucnih igraca kao sto svi znamo. Naravno, to je razlog zasto Minnesota i nije vise kompetitivan tim kao sto bi bilo u punom potencijalu. Poret toga, dolaze u Denver, gdje ih ceka istoimena ekipa i najbolja domaca ekipa u NBA. Oni melju pred sobom sve, nebitno ko dolazi. Imaju seriju od 7pobjeda i ovde se ocekuje lagana pobjeda, ali naravno svi u Nuggetsima znaju da “lagana” pobjeda nece sama doci i da ce ipak oni morati potegnuti do poluvremena. Nuggetsi igraju strasnu timsku kosarku, i u njihovom timu se jednostavno ne vidi napetost ili neko nezadovoljstvo, klupa skace na svaki poen i sa odusevljenjem slavi. Kad smo vec kod klupe, po meni definitivno top3 klupa u NBA, mozda cak i no1. Da se dotaknem mog tipa vcrs, Lawson igra u izuzetnoj formi i ima jako dobar procenat suta u zadnje vrijeme, ali njegov stvarni prosjek ove sezone je gotova tri kosa ispod ove margine (16.8), sto ipak nesto meni znaci i ja cu ga morati odigrati ispod ovu utakmicu.
Naime dodat cu da Lawson ima mozda najbolju zamjenu na PG poziciji u citavoj ligi, tako da navedena “lagana pobjeda” ili moguci blowout ce dati malo manje minuta Lawsonu, koji nece morati da uzima CLUTCH suteve u zadnjim minutama ili da igra nekih 36-37-38 minuta itd. Pored toga Denver je toliko izbalansiran tim, da ne zavisi od 1-2igraca, vec postoji 8-9igraca koji mogu uvijek ici dvocifreno.
Sretno svima !