Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
#6454 Danas ne zelim nikakve prituzbe od novih clanova. Svaki takav post ce biti obrisan. Ovih dana nam je islo odlicno i podigli ste kolko tolko uz nas, a i mi smo zaradili. Sinoc je bilo sve kontra, izgubili ste i vi, a i mi koji smo stavljali analize. Neznam jel itko jucer imao dobitan listic, a da to nije bio single. Nemojte se ovdje hvaliti ako ste pogodili imate topic: Tipovi, listici i slike listica. Ali uz sve te padove jucer je bilo cak 159 glasova (like/dislike) i ta brojka se iz dana u dan podize sto mi je drago. Nadam se da ce danas doc do 200 glasova. I da pohvalim ekipu sinoc na chatu, iako su nam parovi padali iz minute u minutu stalno smo se smijali. Tko nije bio na chatu evo jednog videa koji ce vas nasmijati nakon grozne noci i gubitnih listica
DON'T TRY THIS AT HOME
http://www.youtube.com/watch?v=Ka4_nQWtuVU.

Ponuda jos nije izasla u svim kladionicama, ali vec vidim par sigurnih parova. Cim izade ponuda izbacujem svoje parove. Idemo dalje bez predaje ! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By Master Yoda
#6456 Manu Ginobili (-14,5+) over 1,85

danas je na rasporedu derbi između Spursa i Thundera i očekuje se vrlo neizvjesna utakmica, kod Spursa je veliki problem što neće biti Parkera pa onda ostali moraju preuzet odgovornost, posebice Manu i Duncan, ova granica mi se u ovakvoj utakmici čini dosta mala pošto je Ginobili zabijao 16, 18 i 17 u zadnje 3 utakmice, s time da mu je minutaža bila jako skromna, u prosjeku oko 23,5 minute, danas ga očekujem barem na 30 minuta jer je ovo borba za prvo mjesto na zapadu i trebali bi i jedni i drugi ići punom snagom u ovaj susret bez većih odmora za svoje zvijezde

J.R.Smith (-19,5+) over 1,85

Knicksi noćas gostuju u Oaklandu kod Warriorsa, neće biti Stoudemirea a Anthony je još uvijek upitan, ali bez obzira zaigrao Melo ili ne ja sam uvjeren da Smith ide preko ove margine, u Warriorsima ga nema tko čuvat, svi su redom vrlo loši obrambeni igrači, isto tako igrali su prije nepuna 2 tjedna u MSG-u i Smith je zabio 26 s time da su na toj utakmici nastupili i Melo i Stoudemire a sada sigurno neće biti jednog, a možda i obojice, Smith je i u dobroj formi, zadnje 3 utakmice je zabijao 24, 36 i 20 i dobro je poznato da obožava igrat protiv ovakvih ekipa koji skoro pa ne igraju obrane kao što su Warriorsi

kladionica: Germania
ulog: 150 kn
By mhkladionicar
#6457 evo gledam ponudu u sportplusu dobre su granice

(16.5)Utah - Jefferson A. 12.03.2013 02:00 VIŠE 1.85
(17.5)Philadelphia - Holiday J. 12.03.2013 00:00 VIŠE 1.85
(24.5)Golden State - Curry S. 12.03.2013 03:30 VIŠE 1.85

-big Al se vratio nakon ozljede gledao sam granicu u bet-live 17.5 i onda sam vidio da je sportplusu jos bolja granica ovo bi mogao biti zicer veceri jer je millsap za veceras upitan,a jedan monroe ga nece moci zaustaviti ove sezone im je zabio vec 20 poena uz dobar sut 10/18
-holiday nakon tri slabe utakmice (8,9,11) veceras igra kod kuce protiv brooklyna i trebao bi napokon u over u prve dvije im je zabio 19 i 24 poena,odlicna granica 17.5 i ocekujem veceras da pokaze da je pravi vodja svoje ekipe
-curry bi opet mogao odigrati utakmicu protiv new yorka bez leea koji je upitan veceras,sta reci za currya momak im je zabio u zadnjoj 54 poena granica je u vecini 25.5 ova od 24.5 mi se dosta svidja i ako lee bude out curry bi trebao bez problema preko ove granice

vidjet cemo jos do veceras dok dobijemo nove informacije
By MvP39
matEkkk said

Jel bolje uplatiti odmah dok nisu pomaknuli granice ili navecer kad dobijemo sve info ?

Uplati odmah sto mozes, one utakmice gdje su informacije sigurne. Navecer uplacujes na one informacije koje nisu bile sigurne ujutro.
By matEkkk
MvP39 said

matEkkk said

Jel bolje uplatiti odmah dok nisu pomaknuli granice ili navecer kad dobijemo sve info ?

Uplati odmah sto mozes, one utakmice gdje su informacije sigurne. Navecer uplacujes na one informacije koje nisu bile sigurne ujutro.

Hvala!
By klosarkas94
MasterYoda said

imate J.R.Smitha na 18,5 u omraženom Supersportu pa ako netko igra single ovo mu je odličan pick

Evo ja čekao da se poslovnica otvori, jer pon rade od 11h i sada su marginu stavili na 20,5 !