vec zadnjih par tekmi ide under ili ostaje na margini,phila bas i nije nesto na centarskoj
poziciji i lopez bi mogao ubaciti 20+,ali problem je ako mu bas i ne krene sut odmah blatche ulazi i krade mu minutazu,ali danas cu ga igrati over
durant 29.5-vise 1.85
durantula,vec je neko komentirao njegov pogled nakon prosleg poraza protiv san antonia,danas
ce dati sve od sebe za pobjedu,ovo je vise na osjecaj ali ocekujem ga 30+
jr smith20.5-vise 1.70-vec analiziran par,smrdljivi ss stavio marginu na 20.5 i kvotu na 1.70
ali morao bi on preko
visoki ulog:ss
drugi tiket:
phoenix(+8.5)-denever-2
prepisana analiza,jako mi se svidja
curry25.5-vise moguci izostanak leea,prosla tekma 40+ s nyk
trebao bi uzeti puno suteva,samo da opet n e ostane na margini hahaha
sana-okh-(207.5)-vise-ovdje ocekujem utakmicu s puno koseva i trebala bi se prebaciti ova margina
srednji uklog:ss
sretno ko ispratni,a i onima koji ne
hardek said
dečki šta mislite jel se isplati odigrat ginobili over 14,5 na 1.50? svugdje drugdje je na 16,5
ja sam odigrao njega i smitha jutros na 1,85 u germaniji i čim sam došao doma vidim da su smanjili kofove na 1,50 i 1,55, ako ideš sa većim ulogom onda ti se definitivno isplati, i ako ti šta pomaže, imaš ginobilija na 15,5 u psk-u koef 1,85, ja ga očekujem blizu 20, a ako zabije baš točno 15 onda ga jebi od nesreće ( oprosti na riječi)
jučer mi buzer glupi uzme 500 i onda jennings 500. naravno ne uloga al mogao sam hiljadarku dobit samo tako. odigrao bi ga na 15,5 al malo me strah njegove minutaže. zna netko koliko igra u prosjeku od kad nema parkera?
Poznavajući JR Smitha još ako ne bude Stoudemire moga bi u svih 5 ić preko
UncleDrew said
Loše vijesti za sve navijače Knicksa i ljubitelje Carmela Anthonya, Melo će vrlo vjerojatno propustiti slijedećih pet utakmica Knicksa! Knicksi ne žele ništa riskirati s Anthonyevim koljenom te ga nisu pozvali na turneju Zapadom koja za Knickse počinje večeras utakmicom protiv Golden Statea, zatim slijedi gostovanje u Denveru, Portlandu, Los Angelesu(Clippersi) i na kraju u Utahu!
kako ga nisu pozvali na turneju kad je jutros pisalo da je otputovao s momčadi i čekaju ga da se oporavi, otkud ti ovo?
hardek said
neda mi se hodat do psk-ahaha
jučer mi buzer glupi uzme 500 i onda jennings 500. naravno ne uloga al mogao sam hiljadarku dobit samo tako. odigrao bi ga na 15,5 al malo me strah njegove minutaže. zna netko koliko igra u prosjeku od kad nema parkera?
zadnje 3 utakmice je igrao u prosjeku 23,5 minuta i u sve 3 je prebacio ovu marginu, sve ti je pisalo u mojoj analizi na prvoj stranici današnjeg topica
MasterYoda said
UncleDrew said
Loše vijesti za sve navijače Knicksa i ljubitelje Carmela Anthonya, Melo će vrlo vjerojatno propustiti slijedećih pet utakmica Knicksa! Knicksi ne žele ništa riskirati s Anthonyevim koljenom te ga nisu pozvali na turneju Zapadom koja za Knickse počinje večeras utakmicom protiv Golden Statea, zatim slijedi gostovanje u Denveru, Portlandu, Los Angelesu(Clippersi) i na kraju u Utahu!
kako ga nisu pozvali na turneju kad je jutros pisalo da je otputovao s momčadi i čekaju ga da se oporavi, otkud ti ovo?
sa stranice NBA Balkan kopiro