Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

ghmgjxnfxghnjftdzjsrtjsrfnj

26
23%
20
18%
11
10%
6
5%
6
5%
7
6%
9
8%
22
19%
4
4%
3
3%
By miloske82
antduj wrote:Isprike svima sinoć za Gortata i ja sam ga pao, da ga ima danas u ponudi za istu utakmicu isto bi ga igrao over...
S obzirom da sam ovaj mjesec loše pogađao banka se stanjila i neću igrati singlove i doublove do sljedeće plaće ili do početka veljače. Statistika za ovaj mjesec je kriminalna i moram malo pauzirati jer kad se uđe u loš ritam teško je izaći iz njega. Razlog lošem nizu leži i u nešto slabijem praćenju trendova u ligi zbog izbivanja iz zemlje(npr. ne uhvatim da momčad više ne ostavlja stranu bez lopte nečuvanu itd... što bitno utječe na pogotke) što ću do početka veljače ponovno pohvatati :D
Inače, primjetio sam da puno igrača u zadnje vrijeme ubacuje točno oko prosjeka i kod granica je svaki poen je bitan , a kod kladionica još uvijek ima poprilične neusklađenosti. Da ne tražim pola dana gdje je bolja granica upregnuo sam programčić (samo su dvije ubačene i treba još samo završiti kod za ostale kladionice) da to radi umjesto mene i ovako je to sinoć izgledalo..:D
Image

Uci ces ponovo buraz u pozitivan ritam,nedaj se.ajde nama laicima kazi sta bi izdvojio iz danasnje ponude,sad kad su granice vec iskorigovane,bez obaveze da iko igra :D
By under
antduj wrote:
tck1979 wrote:Kome brate puste isprike i zbog čega???
Nezz koliko će dobroga ovaj program donijeti s obzirom da ako ga objavim bookiji će na jednom mjestu imati uvid na druge kladionice i moći će u trenu korigirati margine :/

Bolje ovo nemoj ni objaviti, samo bi pomogao kladionicama, ako je nekom tesko otvorit 7-8 stranica klada i pregledat ponude, onda bolje i da se ne kladi
By tck1979
under wrote:
antduj wrote:
tck1979 wrote:Kome brate puste isprike i zbog čega???
Nezz koliko će dobroga ovaj program donijeti s obzirom da ako ga objavim bookiji će na jednom mjestu imati uvid na druge kladionice i moći će u trenu korigirati margine :/

Bolje ovo nemoj ni objaviti, samo bi pomogao kladionicama, ako je nekom tesko otvorit 7-8 stranica klada i pregledat ponude, onda bolje i da se ne kladi

Ja osobno igram u 4-5 klada i nije mi problem otvoriti te klade ali dajte se uozbilite vi šta mislite da bookiji nemaju te programe na raspolaganju nego će pratiti što će netko objaviti na forumu.I kanite se tih priča da je kvota korigirana zato šta je booki nešto pročitao na nba knights forumu.Oni kvote korigiraju po uplatama i jedino nakon neke objave ovdje ekipa ukrca veće novce i onda se kvote ili granice mijenjaju.Ako netko živi od kladionice onda su to gazde i bookmakeri i zato vjeruj mi da njima isto nije problem provjeriti granice u drugim kladama.
A isto bi onda mogli reći da ova aplikacija na forumu koristi kladama pa da i nju admini uklone jer s njom bookiji lakše određuju margine igrača. :roll:
By CP3_BG32
#65504 Cikago-Dalas Over 196.5

Dvije ekipe Koje preferiraju brzu igru.Cikago ni blizu ekipe koja je bila pod tibodoom.Igraju na posjed vise.Van forme su,igraju toplo hladno ...cikago me iznenadio ofanzivom u tekmi protiv Mwmfisa koju sam gledao.Mali mek dermont me podsjetio na Korvera iz najboljih dana.Lagano je sprasio 30+ jednoj od boljih odbrana.Dalas ista prica.Solidna prva petorka klupa blagi ocaj.Ocekujem brzu igru granica nije posebno velika.

La Lakers -Denver 1 1.8 kp

Harisa nema,Galinari upitan .Gledam izjave ozbiljne problems ima.Sa drugs strane Klarkson je upitan.Dvije ocajne wkioe koje Ni ove godine nece u po.Ran en gan igra .Na presnsot domaceg Terena igram na La.Nakon 18+ protiv Detroita I poraza na kraju vrijeme je da se crate pobjednickom nizu.

Bh play ...
By LosPollosHermanos
CP3_BG32 wrote:Cikago-Dalas Over 196.5

Dvije ekipe Koje preferiraju brzu igru.Cikago ni blizu ekipe koja je bila pod tibodoom.Igraju na posjed vise.Van forme su,igraju toplo hladno ...cikago me iznenadio ofanzivom u tekmi protiv Mwmfisa koju sam gledao.Mali mek dermont me podsjetio na Korvera iz najboljih dana.Lagano je sprasio 30+ jednoj od boljih odbrana.Dalas ista prica.Solidna prva petorka klupa blagi ocaj.Ocekujem brzu igru granica nije posebno velika.

La Lakers -Denver 1 1.8 kp

Harisa nema,Galinari upitan .Gledam izjave ozbiljne problems ima.Sa drugs strane Klarkson je upitan.Dvije ocajne wkioe koje Ni ove godine nece u po.Ran en gan igra .Na presnsot domaceg Terena igram na La.Nakon 18+ protiv Detroita I poraza na kraju vrijeme je da se crate pobjednickom nizu.

Bh play ...

Dalas igra najsporije u ligi, uz Jutu, CIkago 5. od pozadi. Kakva crna brza igra se ocekuje ovde
By nbaspecialtips
#65511 A zasto si se odma uvrijedio kad je covjek iznjeo cinjenice koje ruse tvoju analizu?
Dallas dijeli prvo mjesto kao najsporija ekipa u ligi- samo 93.3 posjeda u prosjeku po utakmici (oni i Utah). S druge strane, BUllsi dijele 23 i 24 mjesto, tj spadaju u top 8 najsporijih ekipa. Brza igra je velik broj posjeda, dosta bodova iz tranzicije... cist asuprotnost ovoj utakmici. Da igraju brzo ne bi granica bila 196,5.

Druga stvar, hoce on preskocit, ali svkaako treba odgovoriti i pokazati koliko gresaka u jednoj analizi od dve recenice, cisto da znaju oni koji prvi put citaju da im slucajno ne ostane u glavu da Dallas igra brzu kosarku hah
By pennyHardway
nbaspecialtips wrote:A zasto si se odma uvrijedio kad je covjek iznjeo cinjenice koje ruse tvoju analizu?
Dallas dijeli prvo mjesto kao najsporija ekipa u ligi- samo 93.3 posjeda u prosjeku po utakmici (oni i Utah). S druge strane, BUllsi dijele 23 i 24 mjesto, tj spadaju u top 8 najsporijih ekipa. Brza igra je velik broj posjeda, dosta bodova iz tranzicije... cist asuprotnost ovoj utakmici. Da igraju brzo ne bi granica bila 196,5.

Druga stvar, hoce on preskocit, ali svkaako treba odgovoriti i pokazati koliko gresaka u jednoj analizi od dve recenice, cisto da znaju oni koji prvi put citaju da im slucajno ne ostane u glavu da Dallas igra brzu kosarku hah

taj gibson out
By Kliza
#65514 Ajde da i ja nešto naškrabam. Nisam dugo :D .
Posto ima već dosta analiza ove ću napisati da se ne ponavljam, a po meni bi trebale imati value. Tko hoće nek isprati tko neće ne zna što propušta :D .

Carroll 13,5 više
Gledao ih neku noć protiv NYK pa što i ne mora puno značiti jer su se ovi raspali, ali eto ipak sviđa mi se ovaj pick. Znači zadnje 20,18,11,26,9 u prosjeku oko 12 šuteva oko 43% FG od čega oko 7 šuteva za 3 sa 37% uspješnosti, solidan sa slobodnih. Znači zadnje 4 na prosjeku 18p i 4 pogođene trice. Dugo se mučio sa ozljedama i bio prozivan kao loša kupnja Toronta. 60milijuna ugovor. Po meni 3 napadačka opcija odmah iza rozana i lowrya. Litvanca ne računam kao napadačku opciju. Uglavnom ako uđe u formu mogao bi biti karika koja nedostaje Torontu da ozbiljnije zaprijeti Cle na istoku. Vidi se nekako i po njemu da mu odgovara što ga podržavaju u povratku u formu. Naravno svi gledaju lowrya i derozana pa i valanciunasa pa se i tu zna otvoriti pokoji šut više, istina bog i nije da ih se baš može lako zatvoriti. Igra 35minuta. Brooklyn najlošija ekipa već ih dobili 2 puta on dao 17 i 18 ja mislim. Ne očekujem BO ipak brooklyn igra doma i držati će se barem 3 četvrtine na nekom aktivnom rezultatu recimo -8do-15. Možda i pobijede :D . Savršeno mu sjeda ova utakmica da održi dobru formu i još više napumpa se samopouzdanjem za nastavak sezone ono u stilu 4-5 dobrih utakica zaredom. Također, zadnji put 1/6 trica a prosječno ih gađa cca 40% pa večeras očekujem bar 2 i eto nas već na pola grane.

Russell 16.5 više
Mlad i lud. Zadnju dao 20. 3 prije toga loše pucački raspoložen znači uzimao dosta šuteva ali ne pogađa :D koliko god ovo glupo zvučalo. I minute mu lagano u opadanju. Igraju doma malo nespretno izgubili od DET. Veceras očekujem veliki broj poena s obje strane i Russa na bar 5-7 minuta više nego protiv DET. Mogao bi i tricu više pogoditi :D . Zadnje 2 utakmice 0/7. Mislim da bi njemu ovaj princip run and gun košarke mogao odgovarati večeras.

Eto mislim da sam 1/3 ovaj mjesec.
Još mi se sviđa
Dieng 9.5 više
Gibson 12.5 manje
Barton 12.5 više
Bogdanović 13.5 više
Nowitzki 17.5 manje iako je sada svugdje već 15.5
GallinarDi 17.5 više :D
By Kliza
pennyHardway wrote:
nbaspecialtips wrote:A zasto si se odma uvrijedio kad je covjek iznjeo cinjenice koje ruse tvoju analizu?

taj gibson out

A jebemu taman mi lijep under bio Mirotić mu uzme minute granica 12.5. I kada treba proći ruši me ovako. :D