Pekiii wrote:Chris Paul has a torn ligament in his left thumb that will require surgery and he is expected to miss 6-8 weeks.
Pa neigraju večeras. Prilagoditi će se klade.
Sto se tice andersona... ja sam u jedan multi ubacio gordona over 17,5... planirao kao manji single al se ipak predomislio, velika je granica
Kliza wrote:Ajde da i ja nešto naškrabam. Nisam dugo.
Posto ima već dosta analiza ove ću napisati da se ne ponavljam, a po meni bi trebale imati value. Tko hoće nek isprati tko neće ne zna što propušta.
Carroll 13,5 više
Gledao ih neku noć protiv NYK pa što i ne mora puno značiti jer su se ovi raspali, ali eto ipak sviđa mi se ovaj pick. Znači zadnje 20,18,11,26,9 u prosjeku oko 12 šuteva oko 43% FG od čega oko 7 šuteva za 3 sa 37% uspješnosti, solidan sa slobodnih. Znači zadnje 4 na prosjeku 18p i 4 pogođene trice. Dugo se mučio sa ozljedama i bio prozivan kao loša kupnja Toronta. 60milijuna ugovor. Po meni 3 napadačka opcija odmah iza rozana i lowrya. Litvanca ne računam kao napadačku opciju. Uglavnom ako uđe u formu mogao bi biti karika koja nedostaje Torontu da ozbiljnije zaprijeti Cle na istoku. Vidi se nekako i po njemu da mu odgovara što ga podržavaju u povratku u formu. Naravno svi gledaju lowrya i derozana pa i valanciunasa pa se i tu zna otvoriti pokoji šut više, istina bog i nije da ih se baš može lako zatvoriti. Igra 35minuta. Brooklyn najlošija ekipa već ih dobili 2 puta on dao 17 i 18 ja mislim. Ne očekujem BO ipak brooklyn igra doma i držati će se barem 3 četvrtine na nekom aktivnom rezultatu recimo -8do-15. Možda i pobijede. Savršeno mu sjeda ova utakmica da održi dobru formu i još više napumpa se samopouzdanjem za nastavak sezone ono u stilu 4-5 dobrih utakica zaredom. Također, zadnji put 1/6 trica a prosječno ih gađa cca 40% pa večeras očekujem bar 2 i eto nas već na pola grane.
Russell 16.5 više
Mlad i lud. Zadnju dao 20. 3 prije toga loše pucački raspoložen znači uzimao dosta šuteva ali ne pogađakoliko god ovo glupo zvučalo. I minute mu lagano u opadanju. Igraju doma malo nespretno izgubili od DET. Veceras očekujem veliki broj poena s obje strane i Russa na bar 5-7 minuta više nego protiv DET. Mogao bi i tricu više pogoditi
. Zadnje 2 utakmice 0/7. Mislim da bi njemu ovaj princip run and gun košarke mogao odgovarati večeras.
Eto mislim da sam 1/3 ovaj mjesec.
Još mi se sviđa
Dieng 9.5 više
Gibson 12.5 manje
Barton 12.5 više
Bogdanović 13.5 više
Nowitzki 17.5 manje iako je sada svugdje već 15.5
GallinarDi 17.5 više
Kliza iste parove i ja odabrao..na jednom double Carroll vise 11,5 i KAT manje 21,5,a na drugom triple njih dvojicu i Russell vise 16,5..ne znam zasto nisi i KAT igrao manje
Sretno nam!!Carroll na 6 vec..
Sretno nam!!Carroll na 6 vec..[/quote]
Ma yoldza je nešto pisao ako će itko u over on će pa zaobišao. Nije da sam ove izabrao već analize odrađene pa ja raspisao što je ostalo. By the way Ariza na 9 u prvoj
Kliza wrote:Kliza iste parove i ja odabrao..na jednom double Carroll vise 11,5 i KAT manje 21,5,a na drugom triple njih dvojicu i Russell vise 16,5..ne znam zasto nisi i KAT igrao manje![]()
Ma yoldza je nešto pisao ako će itko u over on će pa zaobišao. Nije da sam ove izabrao već analize odrađene pa ja raspisao što je ostalo. By the way Ariza na 9 u prvoj
Ma zezam se za KAT..nije bas prelazio granicu protiv njih pa sam njega odabrao..dvoumio sam se izmedju 95,5 manje i KAT manje..ali ovo je ruzno kako igra Toronto..uzas..DeRozan Derozan DeRozan!!pa daj igrajte i s drugim igracima..recimo Carrollom
burke wrote:Kliza wrote:Kliza iste parove i ja odabrao..na jednom double Carroll vise 11,5 i KAT manje 21,5,a na drugom triple njih dvojicu i Russell vise 16,5..ne znam zasto nisi i KAT igrao manje![]()
Ma zezam se za KAT..nije bas prelazio granicu protiv njih pa sam njega odabrao..dvoumio sam se izmedju 95,5 manje i KAT manje..ali ovo je ruzno kako igra Toronto..uzas..DeRozan Derozan DeRozan!!pa daj igrajte i s drugim igracima..recimo Carrollom
I ovaj Cory pokupi lowryeve šuteve. Bojim se da će opet tuga biti na kraju