Umjesto 1000€ imam 0€ do sada u Novoj godini. Dobro je sve
furiouszagreb wrote:Aldridge se prikljucuje sjebavanju listica za 1 par. Jebo mu bog mater ovim putem, da mu jebo mater
Castro wrote:Jedno prasanje za one koje prate Nuggetsi i Minesota ..
Rubio je out,i veceras ko ce ici na njegovu poziciju ?Lavine ?moze on prebaci 19.5 ?il Wiggins bi imao visi usage rate ?na 21.5+ vrijedi probati ?
Kod Nuggetsi,osim Harrisa veceras nema ga i Mudiay,znaci vise prostora za Bartona,moze probati na 14.5,il visoka granica ?
Od ovo tekme skoro sigurno uzimam Towns 22.5+ i Jokic 19.5+ ..svida mi se jos i Vucko na 15.5+ .
Bledsoe moze na 21.5+ ..il Lowry 23.5+ ?
Barnes na 20.5 il Nowitzki na 15.5 je bolji tip ?
I jebeno visa granica na L.Williams,il meni se cini ?
Irriducibili17 wrote:Castro wrote:Jedno prasanje za one koje prate Nuggetsi i Minesota ..
Rubio je out,i veceras ko ce ici na njegovu poziciju ?Lavine ?moze on prebaci 19.5 ?il Wiggins bi imao visi usage rate ?na 21.5+ vrijedi probati ?
Kod Nuggetsi,osim Harrisa veceras nema ga i Mudiay,znaci vise prostora za Bartona,moze probati na 14.5,il visoka granica ?
Od ovo tekme skoro sigurno uzimam Towns 22.5+ i Jokic 19.5+ ..svida mi se jos i Vucko na 15.5+ .
Umjesto Rubia će igrati Dunn. Ništa se ne mijenja, Ricky nije veliki potrošač lopti. A što se Denvera tiče, tu bi najviše Barton trebao profitirati, on i Nelson će vjerovatno igrati 35-40min. Nemoj se puno zaletati sa overima na ovoj utakmici, jer Minnesota kući igra sasvim pristojnu odbranu.
Castro wrote:Jedno prasanje za one koje prate Nuggetsi i Minesota ..
Russell Westbrook wrote:Z I C E R D A N A!!!!!
Elfrid Payton Over 14.5 !!!
-Prvo da kažem presmešna granica.
-Drugo da kažem ni večeras neće igrati Evan Furnier zbog povrede ahilove tetive.
-U poslednje četiri utakmice gde nije igrao Fournier,Payton beleži 28,20,14 i 20pts i najviše profitira od njegovog izostanka!!
-Dok je fournier u ekipi Payton ima u proseku 12.5pts a sada kad nije ima 20.5pts!!!
Za ovaj tip naravno ide najviše u korist to što neće nastupiti Fournier,pored toga Orlando igra kući i nadamo se da će njihovo čuveno difens,difens pomoći Paytonu i njegovoj ludoj frizuri da prebace granicu.
Kladža je Pinn bet
Srećno!!!
Bajo wrote:Russell Westbrook wrote:Z I C E R D A N A!!!!!
Elfrid Payton Over 14.5 !!!
-Prvo da kažem presmešna granica.
-Drugo da kažem ni večeras neće igrati Evan Furnier zbog povrede ahilove tetive.
-U poslednje četiri utakmice gde nije igrao Fournier,Payton beleži 28,20,14 i 20pts i najviše profitira od njegovog izostanka!!
-Dok je fournier u ekipi Payton ima u proseku 12.5pts a sada kad nije ima 20.5pts!!!
Za ovaj tip naravno ide najviše u korist to što neće nastupiti Fournier,pored toga Orlando igra kući i nadamo se da će njihovo čuveno difens,difens pomoći Paytonu i njegovoj ludoj frizuri da prebace granicu.
Kladža je Pinn bet
Srećno!!!
ne kazem da nece doci ovo, ali kad kazes za igraca koji je klasican ciglas i kojem sut blago receno smijurija za zicer dana, hmm znaci po tome stavija si dobre pare, sretno svakako jel ce ti trebati, moga bi lako imat probleme sa licnim greskama jos, prije vucko over koji ide na kloca zazu
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]