UcenikVelikog wrote:Russell Westbrook wrote:Z I C E R D A N A!!!!!
Elfrid Payton Over 14.5 !!!
Jednostavno nisam mogao da se ne javim i repliciram dotičnom gospodinu koji daje zicer dana. Vratiću se u 1.1.2017godine, kada je PRVI POST U NOVOJ GODINI U ANALIZAMA postavio i napisao nešto u ovom stilu kao i danas,zicer DWIGHT HOWARD over 13,5 ili 14,5 bila granica PROTIV SAN ANTONIA,a analiza je bila Dvajt je SUPERMEN jači je od Pola Gasola koji ide na pamet a Dwight na mišiće i to je zicer i naravno NADA SE DA ĆE ONO ATLANTINO ČUVENO DIFENS DIFENS pomoći Howardu da uđe u over tj da ubaci 14 ili 15 poena.
Setio sam se i ja tog posta, a evo i slike kao dokaza da lik piše nebuloze ovde...
Russell Westbrook wrote:Tada sam se potpisivao kao Kevin Durant,dok je on još bio u okc!
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
Russell Westbrook wrote:Ljudi,i sam sam rekao da sam se i ja tada sjebo na Havarda,kao da je meni drago zbog toga.Može ovako čujemo se sutra ovde pa ćemo onda videti ko je bio u pravu i dali je pejton došao,nemojte od jednog običnog tipa praviti raspravu na 4 strane.Sportski pozdrav!
jebiga prike sam si se prejebao,niko te ne bi ni pomenuo da nisi rekao zicer dana,nista ovde nije zicer.jel tako navodis neke koji samo citaju i prepisuju da odigraju da i bez citanja analize odigraju samo na osnovu toga zicer dana.
Russell Westbrook wrote:Ljudi,i sam sam rekao da sam se i ja tada sjebo na Havarda,kao da je meni drago zbog toga.Može ovako čujemo se sutra ovde pa ćemo onda videti ko je bio u pravu i dali je pejton došao,nemojte od jednog običnog tipa praviti raspravu na 4 strane.Sportski pozdrav!
Nije bitno da li će Pejton dati 50 ili ostati u underu, ali ako dođe u over to neće biti zbog onog čuvenog difens difens orlandovih navijača, kao što to nije bio slučaj sa atlantinim difens difens. bte ne može ti biti navijačko difens difens biti argument za over, jer onda bi svi ulazili u over kad čuju difens difens!!??? Koliko glupo zvuči zar ne, da igraču pomogne da uđe u over kad mu navijači skandiraju difens difens dok igra odbranu??!!
Durent 28,5 - 1,85
Jokic 19,5 + 1,85
Wiggins 21,5 + 1,85
10e 117e dobitak