Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Mr. No
nbaspecialtips wrote:Ja mislim da po zakonu sto se deviza tice ne mozes ni igrati online nista njihovo jbg... mozes jedino njihove kladionice koje su registrovane u bosni, mislim na maxbet.ba, mozzarbet.ba itd.. samo sto nisam nijednom do sad vidio da mozes igrati neku od njih online, tj bez da udjes u poslovnicu zbog uplate ili isplate

Hvala puno na brzom odgovoru.
Znam za BH "fransize" Mocarta i Maxbeta, ali sam mislio na ostale kojih nema u BiH.
By sky014
#66254 Moj predlog danas Paculia 7,5 under.... očekujem da Whiteside uspe da zadrži Zazu ispod jer čovek realno je 5 opcija u napadu... u prvoj utakmici 8 poena, ali tada nije igrao Thompson pa je uzeo koji šut više... riskantno... ali ko ne rizikuje ne dobija...
By Pistons22
#66257 M Turner over 15,5

Dobra forma, odličan matchup, ny i noah ocajno brane poziciju centra, indiana se dosta oslanja na njega, puno akcija zavrsava, margina spustena zbog zadnje dvije tri utakmice u kojima nije prebacivao 16 i 17 ali mislim da bi danas trebao.
By vanjaBL
#66262 Vidim pisu ljudi westbrook manje,haha pa koji to igrac u NBA moze da zaustavi mrcinu ??? jos mu granica 28,5 recimo u bet live ili u wwin 2.00 kvota na over.. Kakve veze ima najbolja odbrana lige kad ce wb uzeti veceras 20 suteva i imat 10 bacanja

Miami-GSW 2 12,5 hendikep 1,85
Durent 27,5 manje 1,85
Westbrook 28,5 preko
Ante 25,5 preko
By nikolao
#66263 Slazem se za Westbrooka 28.5 moze probiti lagano, 7-8 pogodjenih iz igre i 10-ak bacanja i eto ga preko lagano, a ako uzme 20-30 lopti kao sto ume over je izvestan.

Love , ne slazem se na under, bar na ne 17.5 koliko ga nude bookiji. Pre svega nece ga Davis cuvati , on ce se kako u odbrani i napadu nadmetati sa Thompsonom , Cunningham je zaduzen za pf poziciju, bar je tako bilo u zadnje vreme, uz to je Davis GTD.

Dakle Love + Wess + , slobodno 8-)
By Irriducibili17
#66268 M. Turner 14.5 over
K. Bazemore 10.5 over
D. Jordan 13.5 under
Premier kladionica

Ukratko:
-Za Turnera je već dosta toga napisano i ovu granicu bi trebao lako preći.
-Bazemore puni JJ-a, ne znam zašto mu je ovako mala granica. LAC pucaju sa svih strana i trebala bi se desiti užasna noć da Kent ne prebaci granicu.
-DeAndre ide na Howarda (i ovo je već pisano), jednog od rijetkih centara koji može parirati Jordanu. Neće biti mnogo poena iz ofanzivnih skokova, nema glavnih razigravača, moguć i BO.
Last edited by Irriducibili17 on 23 Jan 2017, 19:43, edited 1 time in total.