Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
#6662 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IKp5lfTfGO8 Laugh

svasta majka rodiWink
By Melo_7
#6665 večeras treba trpat na over ginobilija i under aldrigea.kvote su u nenormalno padu.u premier sportskoj kladionici u bih na ginobilliju je granica 15.5 i kvota je u 10 minuta pala na 1.7 i uskoro slijedi dizanje granice.aldrige je i dalje na 20.5 a under je 1.65,i tu također očekujem da će granica past na 18.5.ja sam uhvatio sa visokim ulogom i nadam se prolasku jer sve ukazuje na to...
By Mr.B
lebron said

jel ima neko informaciju za randopha,jel igra danas?

Zach Randolph (ankle) is set to return against the Blazers on Tuesday.

Randolph will wind up missing four games due to the injury, but the expectation is for him to rejoin the starting lineup after going through a full practice on Monday. Owners should be sure Z-Bo is active as long as he doesn't have any setbacks at the morning shootaround.
By melo7
#6668 Jel sigurno duncan out za veceras? imam ga na jednom listicu pa da znam dal da uplacujem novi sa nelsonom over?
By Dzeva Melo
#6669 John Wall 14,5 vise.

Igraju u gostima protiv Clevelanda, znamo svi da je Cleveland slab na poziciji PG bez Irvinga, tako da..Ne bi trebalo doci do ikakvog blow-outa, Wall vodja tima, Beal zadnju nije igrao, nzm da li ce danas nastupiti, ali i ako nasutpi ocekujem over Walla jer ovo bi trebala bit opustena utakmica, ekipama nista ne znaci. Ja cu ga igrati na ovu granicu od 14,5 jer svi znamo da mu se zna desiti da uzme i po 17 suteva po mecu i nekoliko slobodnih bacanja...veceras mu je potrebno nekih 6 ubacaja iz igre, 3 slobodna i to je to..za igraca njegovih kvaliteta i utakmice same po sebi ovo ne bi trebao biti neki veliki problem. vidim da je u nekim kladama on na 15,5 i koristim ovu granicu od 14,5 na wwinu
By burke
#6670 Pozdrav ekipo!!
Danas cemo ovako..
Cleveland - Washington x2 1,65
Izostanak Irvinga i Varejao..Washington u naletu..sve je jasno..trebalo bi to biti x2..
Howard (-16,5+) vise
Igra protiv svoje bivse momcadi i vjerujem da ce se htjet dokazat,a i vjerujem da ce biti gusta tekma jer je Orlando u naletu..poslozili su svoje redove otkad je dosao T.Harris..ne vjerujem da ga Vucevic moze zaustavit..u zadnje 2-3 tekme ispucava 14-15 lopti i ako ubaci 2-3 slobodna,ide preko..
Horford (-18,5+) vise
Vjerujem da ce Atlanta napadat Miami preko visoke linije gdje su realno jaci,a Miami ce preko Wade i Lebrona..Horford je u formi i vjerujem da ce od samog pocetka krenut odmah na Horforda..jedino cega se bojim je blowouta..
Sretno i pozdrav!!