Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bobo10
#6671 tko ima bet live u blizini, nek ne bude lijen!
ginobili je na 14.5, aldridge na 20.5, a koeficijenti su i dalje na 1.85!
vidim ostale kladionice su spustile na 1.65, 1.60 ili ih uopce nemaju u ponudi!
sretno svima veceras! nadam se da smo ispucali lošu sreću koja nas je pratila posljednje dvije večeri! :-)
p.s. i gasolu je dobra margina, na 14.5 je!
By CarmeloAnthony
#6673 trpati dakle na splittera http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif 11,5 ovo je zicer !! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

jos jedan par od mene ,malo sam gledao i odlucio sam se za :

Hilario Nene 12,5+ Svi znamo kriticnost Clevelandovu pod kosem.Hilario im je vec jednom zabio 16 kada su igrali tako da i veceras ocekujem od njeg da predje ovu granicu. U zadnjoj utakmici je zabio 19 jadnim Bobcatsima,pauzirao je 3 dana tako da vjerujem da je svjez i odmoran da i veceras zabije jedno 15ak http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif sretno svima !!
By Bas
#6675 Iako sam nakon sinoć rekao da ću pauzirati do playoffa nisam mogao odoliti, jbg :D

Kladionica Germania, koef 1.85

A. Davis 13.5 VIŠE - Očekujem njegovih 15+ pokušaja i pređenu marginu, a i vodu na mlin će potjerati mogući izostanak Ryana Andersona. ( ali očekujem i Evans-ovih 20+ skokova :D )

T. Thompson 12.5 VIŠE - u matchupu s Nene-om ove sezone išao preko margine. Uz izostanak Irvinga i već duže vrijeme Varejao glavne uzdanice Clevelanda očekujem da budu T. Thompson i D. Waiters.

K. Garnett 14.5 VIŠE - centarske pozicije Bobcatsa su katastrofa, uz mogući odmor Pierce-a ali i ako bude igrao mislim da Garnett prelazi ovo čak i ako bude igrao samo cca. 25 min.

Sretno svima večeras, ako su nas kladionice sjebale jučer ajmo mi njih danas ;)
By comi
#6676 Poslan mail PSK.. Izbacuju igrače konstantno iz ponude! Volio bih da još netko pošalje, jučer je tako JR Smith izbačen, a danas Manu, morao uplatit u SuperSportu.. Zanima me odgovor koji ću dobiti, ali ako ovako nastave povlačim se u Favorit i BH play... Počeli su izmišljati toplu vodu!
By The_answer3
#6677 The San Antonio Spurs will play without forwards Tim Duncan and Kawhi Leonard against the Minnesota Timberwolves on Tuesday night.
Parker se vraca za 3 sedmice , zato veceras svi trpajte na Manu Ginobillia :)
By Master Yoda
comi said

Poslan mail PSK.. Izbacuju igrače konstantno iz ponude! Volio bih da još netko pošalje, jučer je tako JR Smith izbačen, a danas Manu, morao uplatit u SuperSportu.. Zanima me odgovor koji ću dobiti, ali ako ovako nastave povlačim se u Favorit i BH play... Počeli su izmišljati toplu vodu!

ja sam jednom poslao supersportu mail zbog izbacivanja para iz ponude, a odgovor je glasio da priređivač ponude ima pravo maknuti par ili promjeniti marginu ako za to postoje valjani razlozi, u prijevodu ako vide da trpaš na neki par odmah će ga izbacit jer ne žele izgubit previše, vjerojatno ćeš kao odgovor dobit nešto slično kao i ja
By comi
#6679 @masteryoda

Znam kako šupci razmišljaju i zato sam im i napisao da mi ne odgovaraju sa njihovim diplomatskim odgovorima nego da napišu bolje objašnjenje i odmah sam im napisao ako mi napišu da priređivač bla bla bla ću ih pljuvat na sve strane...
By comi
#6680 E sad su ga vratili 14,5 i 1,85 koef... Hvala PSK! Ovaj puta vam je oprošteno...