- 28 Jan 2017, 05:15
UcenikVelikog wrote:Porziginsss 16 ptss to je to za večeras!
Sad lagano poneki tiketić i poneke makazice da se čekaju.
Što volim kad ovako lako dođe sve što napišem na tiket,a opet sve je lako kad s mlad,baš te briga skim ćeš leći o da o da o daaa
Ja sam vagao da li igrati Porzingisa prije svega sto me protiv Dallasa oborio na istu granicu iako je realno 15,5 smijesno za njega ali odlucim se definitivno nakon sto vidjeh da si ga ti gurao u singlu. Mozes ti cesce postavljat sto se mene tice, ako nista salji na pp.
slazem se a likovi ga napali ni krivog ni duznog a decko bas neobicne i dobre tipove ima
Nisu oni mene napali zbog dobrih tipova nego kad sam reko da pravim po par stotina evra mesečno na nba igrače,onda su krenuli napadi da lažem jer ako većina gubi kako to onda ja smem da se drznem da budem u plusu.
Kad Srbin ovde kuka na nekog igrača što ga prodao onda je ok,i kad ja nekad kukam za nekog što me zeznuo i to je ok,ali ako se poraduješ i kažeš pogodio sam neki singl ili dubl, onda krenu napadi što se raduješ akonisi unapred reko šta si igrao,a kad pukneš onda je ok da psuješ iako nisi unapred rekao šta si igrao. Baš čudno

[/quote]
pa nisu ovo zelje i pozdravi sta ima narod od toga sto ti dodjes ovde i radujes se a nisi nikom rekao ne tog nego niti jednog igraca npr. za taj dan ili dao si a njega si pao ali radujes se jer si ostale prosao bolje precutiti ...cisto da ne ispadnes drugi extrem...srbin je sebe obiljezio kao covjeka koji se kladi na inpulsivan nacin i on ne moze da bude u plusu nikad...a ni ti mi nisi daleko samo te sreca sere..kao i onog baju sto je srala na pocetku...ne kazem da ne znas ali preterujes malo !!!...neki dan umjesto da kazes velikm slovima covjece igra ne znam harris nemoj burton over imao bi vise uticaja nego pitati zar ne igra ili da li igra ili ne znam sta ...ako se razumijemo sve ovo ti govorim dobronamjerno ,,,jer ove sezone na ovom forumu od nba niko nije vise od mene u plusu ali da li je iko vidio poslije onih na pocetku tiketa da ja ovde dijelim tiekte svakodnevno...a padam rodjace i po 20 tiketa na 1 igraca na granici i slicno tako i prolazim...edino mi zao kad padnem ko veceras monroe koji da 28 u prethodnoj utakmici a u sledecoj trener ga zakljuca na klupi bez vidinog razloga i dobija samo 5 lopti jer mu anrte jadan mora napucavati satts...ali ok opet sam dao Afllalo over,Korever over ,Olnik over ,Mirotic under znaci veceras sam imao 4 od 5 i nisi vidio kako ja likujem !!!