Nenad said
Kapetankuka82 said
Nenad said
U Soccer, Srbija Manu na 14,5. Aldridge 18,5 kvote 1.85 obe. Srecno.
di vidiš igrače u socceru? ja ih nikako ne mogu nac...
Skines dopunu za taj dan i u njoj vidis ponudu i granice..
UncleDrew said
Evo i mene za danas da se ne ponavljaju uvijek isti parovi što i meni priznajem malo diže živce ja za danas igram duele igrača,također pratim Mvp ali nema potrebe da pišem opet analize o istim parovima:
Walker K.(dk)-DeronWill 2 1,65
Vidio sam da je neko igrao Walkera više i to nikako ne bih preporučio čak manje sam igrao na jednom i očekujem tu blowout i samim time manje minuta za Walkera a Bradley je pokazao prošlu utakmicu kako je totalno zatvorio Westbrooka i iznenadio me moram priznat ugodno,a Williams je u dobroj formi i očekujem da opet vuče Brooklyn sinoć sam ga gledao protiv Phile igrao je odlično iako su izgubili očekujem da danas grizu,na prosjeku je od 25koševa i 50% za tricu (30 od 60) u zadnjih 8 čak i da ne ode preko svoje granice očekujem da će dat više od Kembe
Duncan T(dk)-Howard D 2 1,75
Svi znamo kako Popovich čuva svoje veterane pogotovo kad igraju b2b utakmice i još dolaze u bolnicu Minnesota gdje očekujem da će to lagano rješit a Duncan da malo više prosjedi na klupi a i Splitter je odigrao sinoć odličnu utakmicu pa će imat i više nego dobru zamjenu Popovich za slabu Minnesotu,a Howard se vraća po prvi put u Orlando i sigurno će imat motiva pokazat što zna jer se očekuje buran doček i ne vjerujem da će biti blowout ovdje kao sa Spursima i samim time očekujem Howarda da utiša navijače i nije zanemariv podatak da Howard u prosjeku ove sezone igra 5min vise od Duncana još kad uzmemo u obzir mogući blowout u utakmici Spursa mislim da bi trebao pokazat više večeras od Duncana
Kladionica supersport
Sretno svima večeras
Šteta što nije igrao Duncan ne vjerujem da bi nadmašio Howardovih 39 poena i 39 izlazaka na slobodna bacanja čime je izjednačio NBA rekord a Williams je lagano oprao Walkera koji je ostao na 10,Deron je na 18 i jos se igra u Brooklynu
Stockton to Malone said
Prije mjesec ipo sam odlučio da nikad više neću na listić staviti Spurse ili njihove igrače, i držao sam se tog pravila sve do večeras, kada me opet nešto nagnalo da stavim Ginobillija over... Totalno nema smisla igrati njihove igrače u over. Na kraju svi budu dvoznamenkasti ali nedovoljno za prijeći marginu, i još Popovich ima svoje "čudne" rotacije sa Duncanom, kojeg pazi i mazi kao malu bebu, a onda i sa Ginobillijem
I ja sam to jednom rekao, ali ne bih nikad sebe poslušao, ali sada su definitivno crna lista!
marecare said
ajmoooo... jos samo aldridge ispod i lova je u džepu I ja cekam aldridgea underKakve su nam sanse?
mika92 said
marecare said
ajmoooo... jos samo aldridge ispod i lova je u džepu I ja cekam aldridgea underKakve su nam sanse?
prolazi 99,9%