Jackson 8,5 OVER ili Nando 19,5 over (Teodosić out)
Anderson 9,5 OVER (nema Wilbekina)
Birch 8,5 OVER (Vasa, Lojeski i Young OUT)
SPORTPLUS
SexDrogaBODIROGA wrote:Može neko mišljenje, trebaju mi 3 para, najviše se mislim izmešu Nanda i Jacksona a možda obojicu uzmem...
Jackson 8,5 OVER ili Nando 19,5 over (Teodosić out)
Anderson 9,5 OVER (nema Wilbekina)
Birch 8,5 OVER (Vasa, Lojeski i Young OUT)
SPORTPLUS
Verujem da Birch zavisi od pick n rola sa Spanulom, igrao sam ga u prvenstvu sada protiv Pao, dao je 2p sa spanulisom u igir tj igrao je 9 i po minuta spanula. Takodje su bili izostajali lojeski young. mislim da je Papanikolu u nekom laganijem naletu/formi i ta granica od 7.5 nije nista za njega
SexDrogaBODIROGA wrote:Vidim da je i Hackett out, pa ću odigrat i Greena 10,5 i Papanikolau 8,5sretno nam
Ne kontam, pa ko sve ne igra za Oly to? Spanoulis,Hackett,Printezis jesul svi out jel to neki sajt potvrdio?
Ja sam probao Papanikolau +8.5 i Birch +7.5 (planetwin365) iako me je protiv Panatinaikosa razocarao sa dva poena samo, ali Milutinov je odlicno igrao, pa nije bilo prostora. Inace odlicne brojke belezi u Evroligi poslednjih par meceva.
Takodje Green je na 10.5 odlican tip, Printezisa ne bih dirao, 15.5 je dosta za njega, ali uzece lep broj suteva, nema tu ko da igra.
Srecno.