tininho said
UncleDrew said
Danas je i liga prvaka malo u sjeni nba ali evo jedan rizičniji par od mene:
2.5/Barcelona - Milan manje 2,75
ovo igram na manji ulog jer mislim da ce Milan otputovati na Camp Nou i odigrati jedan pravi talijanski bunker kako oni znaju jer imaju veliki rezultat iz Milana 2:0 i nema potrebe da srljaju oni će svoje prilike vrebat ali će im najvažnija biti obrana a Barcelona nek se dodaje samo okolo kako su to i radili u Milanu bez neke opasnosti po gol i ja sretan,mislim da će teško Milan dati gol ali isto vjerujem da će se Barcelona itekako trebati izmučit da utrpa 3 Milanu ,sretno ko isprati
ovaj par se jedino isplati probati zbog kvote. ma zapravo ni ne isplati. gledaj barcelona da ganja 4 0 imala bi vise sanse za prolaz nego milan. govorimo o najboljoj momčadi na svijetu koja je u krizi jer je pazi 2 utakmice bila bez pobjede. dvije utakmice. cak su i od reala bili bolji dok ih je milan stvarno nadigrao. ali milan je tada odigrao najbolju utakmicu u valjda zadnjih par godina a barca uzasnu utakmicu. barca vec u prvom pol moze voditi 3 0 i ako padne gol u prvih 20 minuta milan ce otici doma sa 5 golova u mrezi.
sve to stoji što kažeš najbolji su daleko od toga ali zna se kako će se milan postaviti u toj utakmici oni ce se osloniti na kontre i parkirati autobus isprid gola,ne mislim baš kako će barca lagano proci jer milan ima ogromnu zelju da ih prode nakon svih ovih godina u ligi prvaka di su ih svake godine izbacivali,ovaj par sam stavio za ljude koji vole igrat rizicnije parove ili sisteme jer po meni igrati više od 2,5 gola u ovoj utakmici po kvoti 1,40 je smiješno