Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By draganm
#67793 SVE ČESTITKE NAJBOLJOJ VIP GRUPI NA BALKANU, NBA & Euroleague Tipovi, Analize i Novosti, U ZADNJA 3 DANA IMAJU ZAVIDAN PROCENAT POGOĐENIH TIPOVA, ČAK 4-15... ŠALJE MI DRUG IZ VIPA TE SLIKE, ČITAM I KRSTIM SE KAKVE SU OVO ANALIZE BILE JA NE MOGU DA VERUJEM DA ONI UZIMAJU 30E NA TO, PA POLA FORUMA OVDE SU BOLJI OD NJIH...

Šalu na stranu, da se dodam na komentar o prenosima, koga još interesuje da gledaju utakmice uživo ima fora da se "patchuje" NBA aplikacija na telefonu i imate uživo da gledate sve utakmice, League pass i to, ali za to je potreban root. Ko ima, YouTube link uputstva, tvrdim da radi besprekorno, ja lično koristim...

Druga varijanta, sa r/nbastreams, YourSportsInHD, fullHD-60fps, radi odlično, nema reklama, takođe imate i arhivu mečeva.
By pennyHardway
draganm wrote:SVE ČESTITKE NAJBOLJOJ VIP GRUPI NA BALKANU, NBA & Euroleague Tipovi, Analize i Novosti, U ZADNJA 3 DANA IMAJU ZAVIDAN PROCENAT POGOĐENIH TIPOVA, ČAK 4-15... ŠALJE MI DRUG IZ VIPA TE SLIKE, ČITAM I KRSTIM SE KAKVE SU OVO ANALIZE BILE JA NE MOGU DA VERUJEM DA ONI UZIMAJU 30E NA TO, PA POLA FORUMA OVDE SU BOLJI OD NJIH...

Šalu na stranu, da se dodam na komentar o prenosima, koga još interesuje da gledaju utakmice uživo ima fora da se "patchuje" NBA aplikacija na telefonu i imate uživo da gledate sve utakmice, League pass i to, ali za to je potreban root. Ko ima, YouTube link uputstva, tvrdim da radi besprekorno, ja lično koristim...

Druga varijanta, sa r/nbastreams, YourSportsInHD, fullHD-60fps, radi odlično, nema reklama, takođe imate i arhivu mečeva.

Pa sve su to prevare, vidio si onaj dvoznak uvijek im kvota 1.85 a u stvari je 1.60 u realnosti kad pogledas na oddsportal. Sto bi neko prodavao info kad je puno lakse i vise profitabilno igrati sam ako si bas toliko dobar.
By Castro
#67795 Ocito neko misli da lazem il slicnije ..do sada sam probao postaviti tikete koi sta sam uplatio ..al valjda nemogu zasto sam iz mobitel .
Al ako neko sumnja moze lako dokazit .imam oko 10 tiketa sta sam gi slikao i imam njih koi mogu poslat bilo kome na FB ..ocito da tu nemogu postavjit .moze svako ko je zainteresujen da posaljim i da vidi da to sta pisujem tu uplacujem i sa istom lovu .i da,nije bilo 17eu nego 16.5eu ..
LP
By woxczbg
pennyHardway wrote:
draganm wrote:SVE ČESTITKE NAJBOLJOJ VIP GRUPI NA BALKANU, NBA & Euroleague Tipovi, Analize i Novosti, U ZADNJA 3 DANA IMAJU ZAVIDAN PROCENAT POGOĐENIH TIPOVA, ČAK 4-15... ŠALJE MI DRUG IZ VIPA TE SLIKE, ČITAM I KRSTIM SE KAKVE SU OVO ANALIZE BILE JA NE MOGU DA VERUJEM DA ONI UZIMAJU 30E NA TO, PA POLA FORUMA OVDE SU BOLJI OD NJIH...

Pa sve su to prevare, vidio si onaj dvoznak uvijek im kvota 1.85 a u stvari je 1.60 u realnosti kad pogledas na oddsportal. Sto bi neko prodavao info kad je puno lakse i vise profitabilno igrati sam ako si bas toliko dobar.

Upravo tako, jednom sam probao njihovu free vip analizu i naravno pao (ne secam se koji igrac iz aba lige trebao je da ide 14.5 over, i mislim da nije ni 10 ubacio), ono nema veze sa vezom, ja nisam neki strucnjak sto se tice analiziranja igraca i timova, od nedavno sam clan foruma, ali pratim dugo sta se desava ovde, 90% forumasa daje daleko bolje analize od njih tamo, mada ako udjete tamo na njihove postove i citate komentare, pola ljudi ih cak i pljuje (ali brzo budu obrisani ti komentari), pitam se zasto...
By woxczbg
pennyHardway wrote:

Upravo tako, jednom sam probao njihovu free vip analizu i naravno pao (ne secam se koji igrac iz aba lige trebao je da ide 14.5 over, i mislim da nije ni 10 ubacio), ono nema veze sa vezom, ja nisam neki strucnjak sto se tice analiziranja igraca i timova, od nedavno sam clan foruma, ali pratim dugo sta se desava ovde, 90% forumasa daje daleko bolje analize od njih tamo, mada ako udjete tamo na njihove postove i citate komentare, pola ljudi ih cak i pljuje (ali brzo budu obrisani ti komentari), pitam se zasto...
By yoldza
Castro wrote:Wall 23.5+
Jokic 18.5+
Wade 19.5+
Collison 14.5+
Uplata 16.5eu

PG13 24.5+
Davis 27.5+
Kawhai 24.5+
Wiggins 23.5+
Uplata 16.5eu
PG13 sam stavio onako od izbor izmegu Carmelo,Griffin i Cousins ..

evo dodaj mene i posalji meni tikete ja cu ih postaviti na forumu da dokazemo da ne lazes
https://www.facebook.com/yoldza
By James_Harden
#67807 Dubl
Drummond 15,5+
A.Wiggins 23,5+
1/10
R.Gobert 12,5 -
D.Howard 12,5-
1/10

Nisam mogao da izdvojim jednog igraca za bolji ulog tako da sam probao sa ova dva dubla za mnimalan ulog. I da kao clan Castro igra 4 igraca po 17 evra, meni je zao i 3evra kad izgubim a ne 17, tako da tiket na sunce.