Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teo
SexDrogaBODIROGA wrote:Kao što svi dobro znate Butler je out, Wade je 90% out, u mojoj kladionici večeras iz Chicaga ima samo Taj Gibson a granica mu je 10,5? Volio bih čuti nečije mišljenje o ovom paru

Ja ga ne bih dirao,imace vjerovatno skracenu minutazu posto bi treba odigrati 15 min prvog poluvremena i 7,8 minuta drugog,realan je BO ima i tezak match up,po meni par za preskociti.
By SexDrogaBODIROGA
#67958 Ma preskačem ga, umjesto njega stavljam Gasola 22,5 over, imam neki osjećaj da će on prebacit prije Gibsona. Sretno šta igraš večeras :D ;)

Teo wrote:
SexDrogaBODIROGA wrote:Kao što svi dobro znate Butler je out, Wade je 90% out, u mojoj kladionici večeras iz Chicaga ima samo Taj Gibson a granica mu je 10,5? Volio bih čuti nečije mišljenje o ovom paru

Ja ga ne bih dirao,imace vjerovatno skracenu minutazu posto bi treba odigrati 15 min prvog poluvremena i 7,8 minuta drugog,realan je BO ima i tezak match up,po meni par za preskociti.
By Nepodnosljivi1988
#67962 Bicu kratak i napisati jedan narodni sto sam odigrao, nisam imao vremena da pisem analize i kasno stavljam al evo ovako. Sve je odigrano u lob kladionici, te su granice iz te kladionice.

Conley over 18,5 - Nema Rendolfa, sansi mnogo losi, natrpao ih prosli mec, po meni dovoljno

Monroe under 13,5 - Nema neku veliku minutazu, i kid ih rotira dosta, nece biti lako u reketu majamija, 3 igraca su najavljena da ce debitovati za milvoki

Booker under 23,5 - Koliko sam uspio vidjeti Toni Alen ga jede u medjusobnim duelima te isto ocekujem i veceras

Toronto kp 2 (1,70) - Jednostavno tu su sada svi i ocekujem pobjedu u gostima nad minesotom, mnogo su kvalitetniji

J. Holiday under 18,5 - Protiv jute, dakle nesto sporiji mec, tezak match- up definitivno, veca mu je granica nego sto je realno zbog par partija
By łukka09
#67968 Prije neku noc singlam Cendlera over 14.5 protiv Dallasa (Dallasa! jebenog), ne moze kosa dat oce oci da mi ispanu dok ubaci nesto i na kraju staje na 14

Nocas singl na 16.5 under Atlanti u goste, on 10 poena u 1 cetvrtinu

O cemu da pricamo vise