Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By pennyHardway
Teo wrote:Jokara nije u slaboj formi i ne znam odakle ti to,ako je slaba forma 18 poena,15 skokova i 4 asistencije onda ne znam sta je dobra.Imao je dvije zadnje probleme sa faulovima pa je to razlog krace minutaze.Forma je tu ali su mozda tvoja ocekivanja prevelika.

Ma ne majstor je nego ja to na osnovu granica pisem, za ovako visoko granicu od 20.5 i nije mu forma neka u zadnje tri jer je prosjek 18 poena mu a znao je imati seriju od 5 tekmi prosjek 22 poena na to mislim. Znaci realna mu je granica za danas ovo.
By D-Mac
#68122 Ljudi pomozite ako možete, dogodila mi se najveća nesreća u povijesti NBA klađenja, sinoć odigram Batuma više, vučevića više i Ilyasovu manje od 15,5. Prođu Batum i Vučko al sa Ilyasovom mi se dogodi najveća glupost. Ljudi na nba.com mu upišu šarićeva slobodna bacanja,našao sam snimku utakmice https://www.youtube.com/watch?v=HDxLU3LMmKk i na 1:45:15 Ilyasova ide na bacanja zabije 14.poen drugo promasi šarić skoči i on ode na slobodna i mutavi nba.com ta bacanja upise Ilyasovi. Jaim se šugavom premieru i posaljem im snimku meča i oni se naravno prave glupi i salju mi nba.com gdje pise da Ilyasova zabio 16.

Je li imao netko prije ovakvo iskustvo i kako je riješio ovakvu situaciju
By pennyHardway
D-Mac wrote:Ljudi pomozite ako možete, dogodila mi se najveća nesreća u povijesti NBA klađenja, sinoć odigram Batuma više, vučevića više i Ilyasovu manje od 15,5. Prođu Batum i Vučko al sa Ilyasovom mi se dogodi najveća glupost. Ljudi na nba.com mu upišu šarićeva slobodna bacanja,našao sam snimku utakmice https://www.youtube.com/watch?v=HDxLU3LMmKk i na 1:45:15 Ilyasova ide na bacanja zabije 14.poen drugo promasi šarić skoči i on ode na slobodna i mutavi nba.com ta bacanja upise Ilyasovi. Jaim se šugavom premieru i posaljem im snimku meča i oni se naravno prave glupi i salju mi nba.com gdje pise da Ilyasova zabio 16.

Je li imao netko prije ovakvo iskustvo i kako je riješio ovakvu situaciju

Vidi premier jest supacka kladionica jer traze tri para da se igra na nba igrace ali maksimalno su korektni kod ovi sporova.

Ali kolko god gledam vidim da je 16 zabio Ilyasova. Pregledaj cijelu utakmicu i broji koseve ja kolko vidim 16 ih je zabio ono 14 sto je pisalo na kraju je greska. Nisu godinama fulili stats nba.com,espn,rotoworld,fantasyhoops itd a svi ga imaju na 16 poena.
By D-Mac
#68128 Al na NBA. Com na play by play mozes vidit kako su Ersanu upisali Sariceva slobodna bacanja. Tu su pogriješili jer to toga trenutka je imao 14 prema njihovoj statistici., uglavnom vidim da dosta ljudi na stranici Philadelphie istice kako je Ilyasova 14 zabio a Šarić 26
By Castro
#68131 Malu pomos ..
Bolje je Melo na 25.5/26.5 il CrniGrk 24.5/25.5+
Znaci imam tu opciju,uzeti Wiggins,Jokic ..
Znaci od dve kladionice,Melo na jednom je 26.5,CrniGrk na 24.5,na drugo je Melo 25.5,CrniGrk 25.5,sta po vama je realnije ?il sta bi uzeli ?
Inace odigracu jos jedan tiket ..
Kawhai,Gasol i Colison overi ..mozda uzmem Barton over na 14.5+ il probati juriti neke od Rose 16.5+,Turner 13.5+,il kraj kraeva i na ovaj tiket Giannis 24/25.5+ ..