Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Castro
#68133 Uplateno vec ..al cu da probam stornirati i odigrati
Giannis 25.5+
Melo 25.5+
Jokic 19.5+
Colison 14.5+
Samo mjesto Melo se dvoumim dal da dodam Wiggins ..
Drugi tiket
Rose 16.5+
Kawhai 25.5+
Barton 14.5+
Wiggins 24.5+
Gasol 22.5+
E sada oko vtori tiket cu da odlucim od kad odigram prvi ..ako Wiggins ode na prvi onda Melo namjesto njega i I jedan od Gasol/Barton ostaje ..vase mislenje,sugestije ?
By CP3_BG32
dexa0704 wrote:
LaVine wrote:
SimonHami wrote:Zasto je na Minnesotu kvota 1.7 a ne igraju ni Pekovic ni LeVine?

Grabi Davisa dok oni ne ukapiraju da nema Pekovica :)

xaxaxaxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol:

Hahahahahaahhahajaj placemmmmmmm ovo je jedna od vecih izvala od osnivanja foruma
By Teo
pennyHardway wrote:
D-Mac wrote:Ljudi pomozite ako možete, dogodila mi se najveća nesreća u povijesti NBA klađenja, sinoć odigram Batuma više, vučevića više i Ilyasovu manje od 15,5. Prođu Batum i Vučko al sa Ilyasovom mi se dogodi najveća glupost. Ljudi na nba.com mu upišu šarićeva slobodna bacanja,našao sam snimku utakmice https://www.youtube.com/watch?v=HDxLU3LMmKk i na 1:45:15 Ilyasova ide na bacanja zabije 14.poen drugo promasi šarić skoči i on ode na slobodna i mutavi nba.com ta bacanja upise Ilyasovi. Jaim se šugavom premieru i posaljem im snimku meča i oni se naravno prave glupi i salju mi nba.com gdje pise da Ilyasova zabio 16.

Je li imao netko prije ovakvo iskustvo i kako je riješio ovakvu situaciju

Vidi premier jest supacka kladionica jer traze tri para da se igra na nba igrace ali maksimalno su korektni kod ovi sporova.

Ali kolko god gledam vidim da je 16 zabio Ilyasova. Pregledaj cijelu utakmicu i broji koseve ja kolko vidim 16 ih je zabio ono 14 sto je pisalo na kraju je greska. Nisu godinama fulili stats nba.com,espn,rotoworld,fantasyhoops itd a svi ga imaju na 16 poena.

Ne treba gledati,Saric je sigurno ubacio 26poena i oni su pogrijesili,ja sam sinoc pratio na espn i kucali su Sarica 26 poena ali su isto tako kucali Iljasovu 16 ali ga nije bilo na play by play da je ubacio koseve,bilo mi je cudno,a sad vidim da su prepravili i da su vratili Sarica na 24 poena.Mozete pogledati Sariceve isjecke gde se jasno vidi da je ubacio 26 poena a sad kako ces to rijesiti ne znam.Ovde kladionica nije kriva vec zvanicna statistika na koju se oni pozivaju.
By D-Mac
#68141 Cak sam i pogledao snimku i svaki poen Ilyasove, ne mogu vjerovat koliko je covjek cigli bacio to je strahota, i zabio je 14 sto posto, vidim da ljudi komentiraju na fejsu na stranici nba al evo nista se ne događa nista ne mijenjaju a kladža naravno samo gleda nba.com
By Teo
#68142 Nije samo kladionica vec svi, pogledao sam skoro sve stranice nbc,cbs,espn apsolutno kod svih stoji da je Iljasova na 16 a Saric na 24 ali ce to morati prepraviti,posebno mi je cudno zbog toga sto je Saricu to Carrier high.
By pennyHardway
#68143 14 dao sad sam sat potrosio da sve pregledam jer moramo kolegi pomoci svima nam se ovo moze desiti. Velicina novca nije bitna jer je ovo ipak jako frustrirajuce.

Premier ce ovo korigovati tek kad koriguju na nba.com i oni su tu u pravu. Znaci treba slati dopis nba.com,espnu,rotoworldu,fantasyhoopsu da koriguju jer ovo se moze opet ponoviti i moze se desiti na nekom narodnom listicu za 5000 eura da nekoga sjebu.
By D-Mac
#68144 I ja sam pratio na espn i u jednom trenutku Šarić ima 26 a Ersan 14, 20 sekundi prije kraja i Mcconell zabije za pobjedu i oni stave šarić 24 Ilyasova 16, sad ne znam kako se to moze dogodit amerima koji toliko prate statistiku ali su pogriješili,možda su im slični Šarić i Ilyasova
By D-Mac
#68145 Bilo je za 300 KM,nisu to male pare jos kad uzmem u obzir da nisam dobio prekjucer nista kad se stvrano moglo dobit, obori me na jednom Howard over na drugom George u koš isto over oba za dobre pare, ovo bi me popravilo
By Miki28
#68146 Vidi, ispravice to ali ce trebati vremena a ti posalji dopis na sajt nba i espn i ispravice! Desavalo se to vec nekoliko puta meni sto sam gledao a mogu zamisliti koliko je bilo situacija kad i nisam gledao...
Evo npr imao sam Iljasovu na 16.5- u kasne sate u maxbetu i uzeo bas dosta love na narodnim ali isto tako i u popodnevnim casovima na 15.5- i tu me samo on srusio i isprivice to tako da ce i tu biti parica!
Samo cuvaj tiket i nemas brige...
A sto se ove situacije tice jedan drugar je odigra iljasovu 14.5+ u milleniumu sa jos 3 igraca i bas sa mu jutros rekao da sto prije podje do kld i podigne lovu i isplacen je!
Moj savjet, kad god se desi ovakva situacija odmah rano ujutru ici podici pare ili ako je preko racuna povuci ih sa racuna mada je problem sa racuna jer moze kasnije da ih skinu ali za tikete nema brige, iako znaju ko je igrao ne moze nista jer je doslo do greske ljudi koji vode statistiku i nije nasa obaveza da ukazujemo na greske koje idu u nasu korist