Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Agent0
#681 Po meni DeRozan ide preko 20, nema Lowrya, Valanciunasa, Bargniania, Fieldsa i samim tim bih vezao
San Antionio -13,5 h1
Parkera 20,5 manje

Sretno
By dexter
#683 moj tip dana james under 28,5
sinoc je pokazao sve sto je trebao danas mu se nece igrat, ici ce sigurno 20+ ipak se ganja neki rekordic tek tako reda radi, mogli bi naruzit mrtvi sarlot i to je samo jos jedan razlog da ga uzmem a bgm i kes da uzmema hahaha sretno :D
By tony_kukoc
#684 zna li itko zasto u hrvatskoj lutriji nema nba ponude ni igrača ni ništa barem ne na internetu? ako ima može link, hvala?!?!
By Matya EllisMVP
Agent0 said

Po meni DeRozan ide preko 20, nema Lowrya, Valanciunasa, Bargniania, Fieldsa i samim tim bih vezao
San Antionio -13,5 h1
Parkera 20,5 manje

Sretno

Pazi se Derozana. Pogotovo kad je takva situacija da nema nikog pa automatski on mora u over. Nije me jednom tak zeznuo. Puno je zahvalniji igrač za igrat undere nego overe.
By Baja
tony_kukoc said

zna li itko zasto u hrvatskoj lutriji nema nba ponude ni igrača ni ništa barem ne na internetu? ako ima može link, hvala?!?!

CoolCoolCool osli na kavu stavit ce u 8 ujutro ponudu a igrace u 10
By Matya EllisMVP
tony_kukoc said

zna li itko zasto u hrvatskoj lutriji nema nba ponude ni igrača ni ništa barem ne na internetu? ako ima može link, hvala?!?!

zato što su uplate moguće do 11 sati, sad je proslo 12 već i azurirana je ponuda za drugi dan.
By tony_kukoc
Matya said

tony_kukoc said

zato što su uplate moguće do 11 sati, sad je proslo 12 već i azurirana je ponuda za drugi dan.

preloše...kakva je to smješna klada? ja uplatio pare sad nv račun zbog veće uplate i sad ništa znači...lol