Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rudy5
#68760 Nadam se da je neko ispratio ova dva tipa. Ajmo se malo bolje ukljucit u ovaj topik , sta kazete ? Meni nije problem napisat detaljne analize i sve to , valjalo bi da ima puno prijedloga, analiza, konstitutivnih rasprava kao na topiku o NBA al gotovo samo ja nesto pisem i bezveze mi je nekako svaki dan da sam sa sobom raspravljam na ovom topiku pa bi zamolio da se uključi sto vise ljudi koji prate europsku kosarku na ovi topik ako moze?? Hehe . Usput pratite me na topiku tenis2017 koji mi je najjaca strana ;)
By Rudy5
#68808 Dodjem tu da malo pomognem ljudima u klađenju, i da malo podignem ovaj topik i tenis topik , samo ja pisem i ostavljam dobitne tipove svaki dan(nije problem objasnit i obrazlozit nesto u 20 recenica ako treba) a ono dolaze likovi jedan govori baskonia ima najbolju obranu , drugi pak ne zna pravilno napisat Seibutisa i Strelnieksa hahahaha o pa majko moja sta mi je ovo potreba u zivotu . Nista i ja napuštam i prestajem pisati na ovom topiku , lijepi pozdrav
By Alene Oprosti
zlatkott wrote:Strelenknis aut mozda i seiburtis

Ne znam da li ce Strelnieks nastupiti, nisam nasao nista zvanicno, ali znam da se povredio u kupu. Ako znamo da Brose nema gotovo nikakve sanse za prolaz, mozda i nema potreba forsirati ga, cak i pod uslovom da je povreda lakse prirode. Stoga:

Causeur 9.5 vise (sve kladze)

Ovo je i bez potencijalnih povreda ok tip. Ima poprilicno sigurnu minutazu, trebalo bi to da bude svakako negde oko 30 minuta, a granica od 9.5 svakako dostizna. Visoki igraci Bamberga bi trebalo da imaju dosta tezi posao i nisu se naigrali u prvom mecu. dok je Causeur zabio 12(Strelnieks 14).