Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Alene Oprosti
#68814 D.Theis 7.5vise (mozzart)

Iako spada u visoke igrace Bamberga za koje sam rekao da bi trebalo da imaju vise problema nego bekovi, moram da probam jer je granica smesna. Trinchieri mu u poslednje vreme vise veruje i mogao bi ponovo da dobije solidnu minutazu. Odlican je skakac, pogotovo u napadu, tu bi brzo mogao do nekih lakih poena. Naglasavam jos jednom da ovo igram najvise zbog granice...a u prvom je mecu protiv Zalgirisa ubacio 15 i u poslednje vreme gotovo redovno postize vise od ove granice. Glavni neprijatelj-licne greske.
By Jimmy Floyd Hasselbaink
#68815 Bargnani 5.5+ PINNBET
Povreda pa ispadanje iz rotacije nakon toga skrajnuli su Andreu u drugi plan u Baskoniji. Igrac sa dosta poena u rukama i ovo je granica koju moze preci iz dva napada,verujem da ce dobiti odredjenu minutazu i sve mu zavisi od toga kako otvori utakmicu. Misli da je potcenjen sa ovom granicom.
Thomas D.(Efes) 7.5 PINNBET
Necu da pricam o greskama kladionice u granicama ali ovo je za mene jedna takva. Jedan solidan igrac koji u ovom sastavu Efesa nema 7,8 suteva koliko mu treba da predje granicu. Baskonija igra dobro odbranu,jedina rupa je plej jer je metar i zilet,krila i centri su vrhunski defanzivci.

Carroll 9.5 - PINNBET
Najneizvesniji par. Ja ga igram po navici jer me je dosta puta ispostovao,sto u prvenstvu sto u el. Poslednjih mesec dana je u usponu forme ali ide na prilicno dobru odbranu,ocekujem relativno neizvesnu utakmicu sto nista ne mora da znaci za ovog igraca jer je jedan od najboljih suteva u Evropi.
SRECNO
By Alene Oprosti
#68816 T.Honeycutt(Efes) 7.5 vise (svuda)

Idemo jos, Honeycutt ovo redovno prelazi, jedino nije protiv Zvezde, makar koliko se ja secam. Ima odlicnu minutazu, negde oko 25, a uz to je i strasan skakac, sto mu omogucava lake poene. Zna da pogodi i za 3 poena, a smatram da je igrac njegovog kalibra prosto neophodan protiv ekipe kao sto je Laboral.
By Alene Oprosti
Jimmy Floyd Hasselbaink wrote:Bargnani 5.5+ PINNBET
Povreda pa ispadanje iz rotacije nakon toga skrajnuli su Andreu u drugi plan u Baskoniji. Igrac sa dosta poena u rukama i ovo je granica koju moze preci iz dva napada,verujem da ce dobiti odredjenu minutazu i sve mu zavisi od toga kako otvori utakmicu. Misli da je potcenjen sa ovom granicom.
Thomas D.(Efes) 7.5 PINNBET
Necu da pricam o greskama kladionice u granicama ali ovo je za mene jedna takva. Jedan solidan igrac koji u ovom sastavu Efesa nema 7,8 suteva koliko mu treba da predje granicu. Baskonija igra dobro odbranu,jedina rupa je plej jer je metar i zilet,krila i centri su vrhunski defanzivci.

Carroll 9.5 - PINNBET
Najneizvesniji par. Ja ga igram po navici jer me je dosta puta ispostovao,sto u prvenstvu sto u el. Poslednjih mesec dana je u usponu forme ali ide na prilicno dobru odbranu,ocekujem relativno neizvesnu utakmicu sto nista ne mora da znaci za ovog igraca jer je jedan od najboljih suteva u Evropi.
SRECNO

Nisi napisao sta igras za D.Thomasa. U svakom slucaju, klasican fliper igrac, ako pogodi prvu trojku(ili drugu) ode u plus.
By SIXteen
#68818 Ajde malo da pokrenemo ljude da analiziraju Euroleague.

Ja danas uzimam 2 igraca:
Randolph A. Real Madrid BPK > (12.50) 1.85 Pinn bet
,,Najsigurniji,, par za veceras. Momak je u vrhunskoj formi, ko je gledao poslednji mec u Euroleague pre ove pauze a i polufinale i Finale Spanskog kupa zna o cemu pricam. Na tim mecevima je umeo za cetvrtinu da predje ovu granicu. Odlicni procenti suta za 2 i 3 poena. Finale: 7/8 88% 2/4 50% Polufinale: 4/7 57% 3/3 100% na poslednja 3 meca: 20,20,19 poena sto je daleko iznad danasnje margine...

Heurtel T. Anadolu Efes BPK > (14.50) 1.85
Solidno je velika granica na njega, ali ga moram uzeti iz vise razloga. Igra protiv bivse ekipe sto je dodatni motiv vise, direktna borba za poziciju u Play off-u, odlicna forma najbolja u svojoj ekipi mislim da ce on danas preuzeti stvari u svoje ruke.
Srecno
By Rudy5
#68819 Auuu to ocu , ajmo malo pokrenut ljude na ovom topiku, svaka cast decko za Anthony Randolpha , e ovo sam cekao cijeli dan hoce li neko prepoznati ovi tip .Randolph je u strašnoj formi zadnjih mjesec dana , ova tri meca sto je odigrao u kupu( svaki mec po 20+ poena) su bili bas brutalni , kakve šuteve je covik u stanju pogadjati,a tek kad ima ovaku minutažu kakvu ima u zadnje vrijeme igrac profila kakav je on to lagano moze za poluvrijeme prebacit . Ovaj tip ima bas ogroman value i usput imas na wwinu granicu od 11,5

A.Randolph (11,5) vise 1,85 wwin
By SIXteen
#68849 Posle dosta vremena sve realno doslo.. Ova moja dvojica + Boboa,Singleton,Miller..Danas se mogla fina lova uzeti. Nadam se da je neko ispratio. I treba sto vise ljudi da se aktivira, po meni je lakse dobiti na Evropskoj kosarci nego na Nba
By kokodril
#68965 Cska-uniks over 169,5
Zaragoza-baskonia over 163,5
Jelovac over 13,5 ,doma ima 90% overa
Bogdan Bogdanović over odlična forma valja ispratiti dok ide
Langford u prvoj utakmici ubacio 37 u drugoj 25
Randolf real isto kao Bogdanović
Summers ,miciv,Jeffersona turčinska liga overi