nbaspecialtips wrote:velder wrote:@nbaspecialtips
conley/gasol over
što je s njima? nije valjda da su margine toliko loše
to sam napisao unaprijed, ne svidjaju mi se granice pa nisam nist aod toga odigra...
ok, ali sto si ocekivao da ce za gasola granica biti ispod 19,5 ili conleya 18,5?
jako teško
stephen27 wrote:Jel zna neko gde se nalaze igraci na sajtu balkanbeta. Nemoguce da nema, trazim pola sata vec, ocigledno je da sam corav. Hvala
Ja mislim da nemaju igraci na njihovom sajtu...
Isto sam pre trazio, nisam mogao da nadjem, a kada sam pitao par radnika u kladionicama, rekli su mi da ne znaju i ako ne mogu da nadjem, da verovatno nemaju
Vriskoza wrote:stephen27 wrote:Jel zna neko gde se nalaze igraci na sajtu balkanbeta. Nemoguce da nema, trazim pola sata vec, ocigledno je da sam corav. Hvala
Ja mislim da nemaju igraci na njihovom sajtu...
Isto sam pre trazio, nisam mogao da nadjem, a kada sam pitao par radnika u kladionicama, rekli su mi da ne znaju i ako ne mogu da nadjem, da verovatno nemaju
Ahaha koja miki maus kladionica, smejurija. Jos ja uplatim na racun, kazem sebi umeju da iznenade nekad sa granicama,a jos nikad nisam igrao kod njih..nista sad pare namenjene za Nba idu na fudbal. Hvala u svakom slucaju
stephen27 wrote:Jel zna neko gde se nalaze igraci na sajtu balkanbeta. Nemoguce da nema, trazim pola sata vec, ocigledno je da sam corav. Hvala
U dodacima imaš.
Danas je dopuna4 piše nba, imaš tu igrače
A naravno da ima u dodatku, ali problem je sto ne moze Online da se igra.
UcenikVelikog wrote:stephen27 wrote:Jel zna neko gde se nalaze igraci na sajtu balkanbeta. Nemoguce da nema, trazim pola sata vec, ocigledno je da sam corav. Hvala
U dodacima imaš.
Danas je dopuna4 piše nba, imaš tu igrače
Dada, to znam. Nego online izgleda da nema..stvarno imaju fine granice i ne pomeraju puno, kao sto rece kolega iznad. Ali svakako hvala Vam. Nocas sam bez Nba.
G.Harris 15.5 under
Rivers 14.5 under
To bi mi bila svakako prva dva tipa za veceras. Srecno svima
E. Bledsoe (23,5) - manje
R. Westbrook (31,5) više
M. Gortat (11,5) - manje
I još mi se sviđaju A. Drummond (15,5) - više i K. Walker (23,5) - manje i oni naravno idu na narodnjak
Bet Live
Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!