Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By canca
Bas said

Bo McCalebb 13.5 VIŠE - jednostavna stvar, Bogdanović ozlijeđen i ne igra večeras. McCalebb u ovoj sezoni protiv Caje Laboral imao 15 koševa, danas očekujem da dodatno povuče ekipu i preuzme dio šuteva od Bogdanovića.

Koef. 1.85 , kladionica PSK.

jedini je problem sto feneru ne treba pa ne znam kako ce uci u utamicu
By canca
#6900 (13:32h) Prema posljednjim informacijama koje Dvoznak ima iz tabora Radničkog, gosti će biti jako oslabljeni. Na sinoćnjem treningu u Splitu, ozlijedio se najvažniji igrač sastava, prvi play i prvi strijelac Aleksandar Ćapin. Konačne i službene potvrde nema, ali njegov nastup je jako upitan, ukoliko i bude pokušao igrati, neće biti u mogućnosti pružiti ono što je Radničkom donosio u posljednjim kolima. Trener Muta Nikolić na poziciji playa ima mladog Nenada Miljenovića, a to može odigrati i Stiven Marković.

Znaci namece se White 14,5 over
By aky
#6905 Jučer htjedoh da napisen Arsenala 2
I onda sam sebi govorim ma necu da se blamiram
Da ispadam glup
I sad mi krivo
Mislim necete vjerovat al doobro

Danas se mislim
Tottenham dobio prvu utakmicu 3:0 doma.
Danas igraju bez najboljeg igrača Bale,ali vidim fali dosta igrača kod Intera.
Poražen protiv Bologne kod kuce od 0:1.
Jako loše.
Usprkos tome mislim da ce se Tottenham i Inter malo čuvat prvo poluvrijeme i mislim da bi prvo poluvrijeme trebalo da bude x.
Vjerujem da ce se u drugom poluvremenu igra otvoriti te da ce Inter malo vise napadati,ali onda ocekujem gol iz kontre Totenhema.

Moja dva tipa na ovu utakmicu:
p/k (poluvrijeme/kraj) - x/2 prvo poluvrijeme x i na kraju pobjeda gostiju (75%) koeficijent 5,60
ili odigrajte
Inter-Tottenham 2 2,90 (85%)

Sretno ko isprati!
By lebron
#6907 hokej italija1. play off
assagio-hc pusteral-1 1.90
trenutno je u seriji 3:0 za domacina.prva je momcad lige
pobjede su bile 6:2,6:3,5:2
hokej ceska1. play off
Vitkovic(3.ut)-PSG Zlín-x2 1.40
Kladno(3.ut)-SlaviaPr-x2 1.50
za ova druga dva para nemam vremena za analize,jednostavno su bolej momcadi,obje vode u seriji sa
pobjedama od 2:0,ja cu ih i na narodnom odigrati ciste dvojke
ulog 500kn
sretno svima :)
By canca
canca said

(13:32h) Prema posljednjim informacijama koje Dvoznak ima iz tabora Radničkog, gosti će biti jako oslabljeni. Na sinoćnjem treningu u Splitu, ozlijedio se najvažniji igrač sastava, prvi play i prvi strijelac Aleksandar Ćapin. Konačne i službene potvrde nema, ali njegov nastup je jako upitan, ukoliko i bude pokušao igrati, neće biti u mogućnosti pružiti ono što je Radničkom donosio u posljednjim kolima. Trener Muta Nikolić na poziciji playa ima mladog Nenada Miljenovića, a to može odigrati i Stiven Marković.

Znaci namece se White 14,5 over

14 na poluvremenu :D
By comi
nba beginner said

Koliko koševa je dao Bo McCalebb ?

16, 14 sekundi pred kraj je zabio 2 poena :D WIN :D
By tininho
#6947 ja se moram zahvaliti useru canca, imao sam ćapina na lističu i u zadnji tren sam vidio tvoj info i stavio whitea, chelsea, efes brose over i zenit i digo stvarno pristojnu svotu.