Rudy5 wrote:Eto Dixon vec prosao prije poluvremena a ima i 4 asista , nadam se da je neko ispratio , al nije mi jasno prvi put cujem za tako nesto , ukradene lopte u ponudi? koliku ste kvotu uhvatili na over ?
1.55 je bila kvota...
Nije ovo losa igra, bice nekih zicera
Vriskoza wrote:Rudy5 wrote:Eto Dixon vec prosao prije poluvremena a ima i 4 asista , nadam se da je neko ispratio , al nije mi jasno prvi put cujem za tako nesto , ukradene lopte u ponudi? koliku ste kvotu uhvatili na over ?
1.55 je bila kvota...
Nije ovo losa igra, bice nekih zicera
Samo da vam kazem da nece biti zicera jer je najbolji kradljivac ove sezone Djenka sa 2,1 ukredenom loptom po mecu dok je drugi Kalates sa 1,7,bas glupa igra a posebno u max betu gde ti daju kvotu 1,55.
Naravno da ne mozemo predviteti ukradene lopte, ali meni je zanimljiva igra i danas sam ih razigrao, naravno nikakav veliki ulog
2paNN wrote:Moras uzeti Gulera, Dixona i Djenku... oni su jako agresivni i uvek pokusavaju da ukradu loptu... Sto se tice igraca ja vcrs igram: Kuzmic plus i skokovi i pts, Simonovic plus pts, CZV dh1, olymp 2, BAS dh1, Real dh2, Udoh pts plus... naravno ne sve jedan tiket, kombinovacu u razlicitim kladionicama...
Hvala za Gulera,mada je kvota bila samo 1,4 ali uhvatio i Dixona 1,55 i Bogdana 1,65 Bogdan imao 7 ukradenih??!! Ko da je Toni ALen, i Ayona 1,9 kvota. Treba mi još Šej Larin jednu da ukrade za isplatu, a pošto je kvota 1,4 cenim da me neće izdati, pa da se hvalim da sam naplatio tiket sa stealovima
Rudy5 wrote:Ovo za Bogdanovića sto si govorio , veci value ima Dixon over nego Bogdan , jer Dixon i Sloukas djele minutažu, imam uglavnom puno prijedloga za igrace i raznih kombinacija al necu postavljat jer rizično je dosta i na manje uloge, pa ide jedan dosta siguran tiket za bas jaki ulog za danas i sutra
Baskonia-Milano 1 1.21
Khimki-Valencia 1 1.53
Zenit-Lok.Kuban 1 1.67
Gran Canaria-Hapoel 1 1.41
Wwin: 4.36
Zamolio bi te ako imas vremena da obrazlozis ove parove...
Naravno, bez Baskonie, ne mora neke duge analize, ali ukratko barem nesto.
Dixon over asisti i ukrad lop proslo
Hickman over poeni proslo
4/4 al eto računat cu ovo kao 2 para heh, nadam se da ste ispratili nesto , nisam masio par cili drugi mjesec na ovoj temi, da je bilo ko bar malo pratio u dobrom bi plusu bio i na singlu a di ako ste kombinirali 2,3 para.Zamolio bi samo moderatora da napravi novi topik Europa+Aba(3 mjesec) da i u novom topiku nastavimo dominaciju i zadovoljan sam sto se dosta ljudi uključilo u ovaj topik na moj poziv