Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By D-Mac
#69396 Što se mene tiče Kuzmić je danas na 9,5 Over. Protiv Galate dosta se islo na njega i zabio je za 17 minuta 16 poena, Brose slabo brani pod kosem, redom su ih punili svi centri, u prvoj utakmici Zvezde i Brosea Kuzmić je ostao na 8 uz loš šut, tad je Bjelica otišao do 18 poena al sad on nije u nekoj zavidnoj formi nakon ozljede pa ocekujem da veceras Kuzmić izdominira, što se tiče Brosea i Miller i Melli su mi dobri al cu ipak odigrat Melli više od 11,5, prošlu protiv Žalgirisa sam ga igrao više i vrlo rano je napravio dva brza faula tako da prvu skoro nista nije igrao, unatoc tomu zabio je 17 poena. U prvoj utakmici ove sezone protiv Zvezde je zabio 16 poena uz 4 pogođene trojke. I još mi je dobar Green 10,5 Over
By 2paNN
#69398 Moras uzeti Gulera, Dixona i Djenku... oni su jako agresivni i uvek pokusavaju da ukradu loptu... Sto se tice igraca ja vcrs igram: Kuzmic plus i skokovi i pts, Simonovic plus pts, CZV dh1, olymp 2, BAS dh1, Real dh2, Udoh pts plus... naravno ne sve jedan tiket, kombinovacu u razlicitim kladionicama...
By Vriskoza
Rudy5 wrote:Eto Dixon vec prosao prije poluvremena a ima i 4 asista , nadam se da je neko ispratio , al nije mi jasno prvi put cujem za tako nesto , ukradene lopte u ponudi? koliku ste kvotu uhvatili na over ?

1.55 je bila kvota...

Nije ovo losa igra, bice nekih zicera :)
By Teo
Vriskoza wrote:
Rudy5 wrote:Eto Dixon vec prosao prije poluvremena a ima i 4 asista , nadam se da je neko ispratio , al nije mi jasno prvi put cujem za tako nesto , ukradene lopte u ponudi? koliku ste kvotu uhvatili na over ?

1.55 je bila kvota...

Nije ovo losa igra, bice nekih zicera :)

Samo da vam kazem da nece biti zicera jer je najbolji kradljivac ove sezone Djenka sa 2,1 ukredenom loptom po mecu dok je drugi Kalates sa 1,7,bas glupa igra a posebno u max betu gde ti daju kvotu 1,55.
By UcenikVelikog
2paNN wrote:Moras uzeti Gulera, Dixona i Djenku... oni su jako agresivni i uvek pokusavaju da ukradu loptu... Sto se tice igraca ja vcrs igram: Kuzmic plus i skokovi i pts, Simonovic plus pts, CZV dh1, olymp 2, BAS dh1, Real dh2, Udoh pts plus... naravno ne sve jedan tiket, kombinovacu u razlicitim kladionicama...

Hvala za Gulera,mada je kvota bila samo 1,4 ali uhvatio i Dixona 1,55 i Bogdana 1,65 Bogdan imao 7 ukradenih??!! Ko da je Toni ALen, i Ayona 1,9 kvota. Treba mi još Šej Larin jednu da ukrade za isplatu, a pošto je kvota 1,4 cenim da me neće izdati, pa da se hvalim da sam naplatio tiket sa stealovima :mrgreen:
By Vriskoza
Rudy5 wrote:Ovo za Bogdanovića sto si govorio , veci value ima Dixon over nego Bogdan , jer Dixon i Sloukas djele minutažu, imam uglavnom puno prijedloga za igrace i raznih kombinacija al necu postavljat jer rizično je dosta i na manje uloge, pa ide jedan dosta siguran tiket za bas jaki ulog za danas i sutra

Baskonia-Milano 1 1.21
Khimki-Valencia 1 1.53
Zenit-Lok.Kuban 1 1.67
Gran Canaria-Hapoel 1 1.41

Wwin: 4.36

Zamolio bi te ako imas vremena da obrazlozis ove parove...

Naravno, bez Baskonie, ne mora neke duge analize, ali ukratko barem nesto.
By Rudy5
#69435 Dixon over poeni proslo
Dixon over asisti i ukrad lop proslo
Hickman over poeni proslo
4/4 al eto računat cu ovo kao 2 para heh, nadam se da ste ispratili nesto , nisam masio par cili drugi mjesec na ovoj temi, da je bilo ko bar malo pratio u dobrom bi plusu bio i na singlu a di ako ste kombinirali 2,3 para.Zamolio bi samo moderatora da napravi novi topik Europa+Aba(3 mjesec) da i u novom topiku nastavimo dominaciju i zadovoljan sam sto se dosta ljudi uključilo u ovaj topik na moj poziv :D idemooo
By Rudy5
#69438 Ovo sto si pitao za analize, pisao sam neki dan zasto rijetko kad pisem , nije problem dat analizu u 3,4 rečenice al nije to to ,imam vremena volio bi radije napisati cijeli tekst nekih pola sata i vise da obrazložim sve 3 tekme jer bas sve poznajem do detalja al ne da mi se jer sam lin ko k , mozda kasnije ili sutra ako mi se dadne , al eto cisto ako sam ja igrao na ogroman ulog koji ne zelim pisati ovde radi svakakvih likova, mozes i ti na puno manji ulog ako hoces naravno ;)