R.Lopez Over 11.5
B.Lopez Under 17.6
R.Gobert Over 13.5
Kvota 5.65, Uplata 15e
K.Walker Over 23.5
P.George Over 24.5
K.A.Towns Over 26.5
Kvota 6.33, Uplata 15e
* Wade ne igra, uzece Lopez masu suteva... Da igra Vucevic za Orlando, uzeo bi Lopeza u jakom singlu, ali sad me malo plasi sto ce za njega biti zaduzen Biyombo koji nije los defanzivac, ali opet mislim da lako Robin moze preko ovih 11.5..
Proslu uzeo cak 17 suteva, a pre toga na 10 utakmica uzima 13 suteva prosecno, sto je sasvim dovoljno za ovu granicu.
* Drugi brat Lopez, Brook ce veceras imati izuzetno tezak posao protiv Howarda i ja mislim da ovu granicu moze da predje samo ako ga sut za 3 bude odlicno sluzio, ali nakon All Stara za 3 poena sutira 7/25, pa prihvatam taj rizik..
* Za Utah ne igra Favors, dok su Hill i Jonson upitni... Gobert na zadnje 2 tekme 15 i 16 poena i ocekujem da veceras nastavi u tom ritmu. Ne moze ga Capela cuvati, ako dobije dovoljno lopti, ide Rudy preko..
* Kemba u odlicnoj formi, zadnjih 5 tekmi, svih 5 Overa, 29 poena prosek, uzima 21 sut i oko 6 slobodnih bacanja prosecno. Dobro Miami brani PG, jedni su od najboljih u tom segmentu, ali Kemba je ove sezone uspeo da im ubaci 22 i 24 poena, a kad na to dodamo ovakvu formu, 23.5 mi se cini kao malo manja granica nego sto bi trebalo.
* George na zadnje 2 tekme 34 i 36 poena, krenuo je da igra kako se od njega ocekuje, nadam se da nastavlja u tom ritmu. Detroit mu lezi kao protivnik, ove sezone im ubacio 26, 32 i 21 poen(samo 14 suteva).
* K.A.T. ove sezone protiv Clippersa 24 i 37 poena. U zadnjih 10 tekmi prosek 27.4, u zadnjih 5 tekmi isi prosek, ali na poslednje 2 tekme je ubacio "samo" 21 i 24 poena, a igrao je protiv jednih od najboljih odbrana lige, Spursa i Jazza. Na te 2 utakmice je palo po 187 poena, a on je opet dosta ubacio. Veceras se ocekuje brza igra, znatno vise poena i mislim da lako moze preko ove granice.
Srecno !!!