Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By tininho
#7035 ja ne vjerujem da sam opet stavio weemsa. pa taj frajer je takva voda od igraca, i jos izjavljuje kako se planira vratiti u nba, da svaka nba momcad trazi igraca koji ce u poluvremenu puknuti tri sutra i stajati cijelo poluvrijeme u kutu.
By Globetrotter
Globetrotter said

jedan par koji mi se cini jako izgledan

-O.Lafayette over 9.5 tecaj je vec pao na 1.70

naime,radi se o playu Žalgirisa koji inace ima dobru minutazu a posto je Popović ozlijeden siguran sam da ce imati i vece ovlasti i minutazu,proslu tekmu s Unicajom je dao 14 koeva..CSKA je pod kosem premocna i jedina sansa su vanjske pozicije,jedini problem je ako dode do blow outa posto je CSKA ogromni favorit ovdje.Sretno

nadam se da je netko ispratio,na kraju 3/4 ima 11 koseva
By tininho
#7044 ja stavio na jednom weemsa koji nekako i prode a na drugom cekam samo cska hendi i ovi naprave u trecoj seriju 18 3 i cska na kraju dobije sa 9 ja ne vjerujem koji kreteni
By mhkladionicar
#7048 Rukomet, FRANCUSKA: D1
20:00 Dunkerque-Aix 1 @ 1.25

cudna kvota na domacine vidim hendikep na aix se smanjuje ne znam sto to i nisam jos nasao nikakvu informaciju o nekim ozljedama ili nesto,kada pogledam tabelu i formu ovdje bi trebao doci 1 bez problema domacini su trenutno 3. na tabeli dok su gosti 12. i prijeti im ispadanje iz lige jer imaju samo bod prednosti od zone ispadanja,domacini su imali sjajan niz pobjeda cak 9 pobjeda u nizu su imali sve dok nisu izgubili u zadnjem kolu ocekivano protiv novog prvaka parisa 30:25 iako su se dobro drzali na poluvremenu i gubili samo jedan razlike,veceras igraju protiv puno slabije protivnika i kod kuce bi trebali uzeti bez problema u zadnjih 10 kod kuce imaju samo jedan remi i poraz od parisa sve ostale su pobjede a protiv danasnjeg protivnika su igrali dva puta prosle godine kod kuce su uzeli 36:25 a u gostima u decembru su uzeli lagano 23:31 ne vidim razloga sto i danas da ne pobjede

Nogomet, AUSTRIJA: Erste Liga
20:30 A. Lustenau-Polten (zbroj golova) 3+ @ 1.50

i jedni i drugi su u losoj formi sto je zaista cudno jer se radi o trenuto prvoj ekipi lige i trece na tabeli ove godine lustenau jos ne zna za pobjedu imaju dva poraza i jedan remi i to dva poraza protiv dosta slabijih ekipa u zadnjem kolu protiv grodinga kod kuce 1:2 a prije toga protiv horna u gostima nevjerovatnih 5:0 gosti isto nisu nista bolji oni imaju tri poraza i jedan remi i to u zadnjem kolu protiv horna 1:1,prije toga su gubili od altacha i lustenaua u gostima sa 2:1 odnosno 3:1 a slag na tortu je bio poraz kod kuce od kapfenberga sa cak 1:7 polten je broj jedan u ligi sto se tice prosjek golova od 23 utakmice oni su cak 20 puta igrali 3+ u prosjeku bude 4 gola na njihovim utakmicama dok je lustenau trenutno 2. sa prosjekom 3.1 kod kuce imaju cak 3.3 od 12 utakmica 8 puta je bilo 3+ dok polten u gostima ima prosjek 3.7 od 11 utakmica 9 puta je bilo 3+,i u medjusobnim je uvijek bilo golova prosle godine su igrali 4 puta i tri puta je bilo 3+ samo jednom 1:1 ove sezone je polten pobjedio 2:1 kod kuce lustenaua veceras isto ocekujem dobru utakmicu sa najmanje 3 gola dva rivala koja su u dosta slaboj formi i trazit ce pobjedu i jedni i drugi
By UncleDrew
#7049 K1 World GP - Pobjednik
Badr Hari 3,20

Večeras nas u Zagrebu čeka veliki spektakl K1 8 boraca se bori za titulu i nagradu od 1 000 000 $,Najzvučnije ime je dakako Badr Hari uz našeg Cro Copa i očekujem da će to i biti finale.Neznam jeste li upoznati sa situacijom ali Badr Hari je nedavno izašao iz zatvora i nije imao previše vremena za pripremanje ali ja vjerujem u njega i sam je izjavio da je došao spreman da je trenirao i po 8 sati dnevno i samo nek on bude kondicijski spreman i on ce uzeti titulu uz dužno poštovanje Cro Copu ali mislim ako dođe u finale na Harija da će isto biti umoran jer ipak za čovjeka koji ima 39 godina odradit 3 meča u istoj večeri nije lako i morat će se osjetiti umor u finalu.Nemogu da ne odigram na Harija koji je vrhunski borac,jedan on najboljih nokautera u povijesti ovog sporta, rušio je sve koji nešto znače u ovom sportu ima nevjerojatnih 100 pobjeda(88 nokautom) i 11 poraza,drugi borci su prošli duge kvalifikacije da bi došli na ovaj turnir zadnjih 8,Badr je izašao iz zatvora i dobio poziv to govori kakvi ugled ima u ovom sportu i ovaj turnir je dobio puno na vrijednosti kad se saznalo da će on doći i mislim da će on pokazati svima da je on onaj stari Badr koji ruši sve pred sobom i da zatvor nije ostavio traga na njemu.Spektakl počinje u 21:00 a prijenos imate na Novoj TV

Sretno ko isprati Wink
By Goodness
mhkladionicar said

Rukomet, FRANCUSKA: D1
20:00 Dunkerque-Aix 1 @ 1.25

cudna kvota na domacine vidim hendikep na aix se smanjuje ne znam sto to i nisam jos nasao nikakvu informaciju o nekim ozljedama ili nesto,kada pogledam tabelu i formu ovdje bi trebao doci 1 bez problema domacini su trenutno 3. na tabeli dok su gosti 12. i prijeti im ispadanje iz lige jer imaju samo bod prednosti od zone ispadanja,domacini su imali sjajan niz pobjeda cak 9 pobjeda u nizu su imali sve dok nisu izgubili u zadnjem kolu ocekivano protiv novog prvaka parisa 30:25 iako su se dobro drzali na poluvremenu i gubili samo jedan razlike,veceras igraju protiv puno slabije protivnika i kod kuce bi trebali uzeti bez problema u zadnjih 10 kod kuce imaju samo jedan remi i poraz od parisa sve ostale su pobjede a protiv danasnjeg protivnika su igrali dva puta prosle godine kod kuce su uzeli 36:25 a u gostima u decembru su uzeli lagano 23:31 ne vidim razloga sto i danas da ne pobjede

Mozda zato sto aix igra sve bolje jer je dosao karabata i ocito se kladio na sebe ;)